Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

200-nál bekattant egy vé…

#763775 Csusza

200-nál bekattant egy vételem, kis adaggal bővültem.

250 fontos szint.. ha fe…

#763758 Ibiza

250 fontos szint.. ha felette zár 2x akkor ott az 500 és a 650..de szerintem a rendes ára 5650 +/- 300Ft

Re: nincs cím

#763756 banyaiz Előzmény: #763738

A helyzet érzékeltetésére olyan bankot ahol a hitelek a betétek 2/3-án vannak, , le kell írni 100 mrd-ot veszteségnek, úgy minden takarékon totál az egész bankban, szinte szórni kellene ki a hiteleket ha lehetne hová , és így termeli a profitot. :)

Szóval ez világszinten nem azt mondom még egy ilyet nem találsz, de nem kellene egy kéz megszámold .

Elég egyedi . Pozitív értelemben.

Ha ez a bank nem Mo-n lenne hanem Usában (hülye feltételezés mert kell hozzá ez a magyar Otp sajátosság még a komcsi időkből, hogy ilyen érdekes fundája legyen) akkor ez lenne az első számú felvásárlási célpont mindenkinek. Buffett papa már megvette volna tokkal vonóval 20 éve kb. :)

De hát itt vagyunk és még mindig nem látszik a fordulat. Ha letakarnák az ukrán oroszt akkor valami látszana, de hát azért azt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

mindenki longol? akkor …

#763752 Sumér harcos

mindenki longol?

akkor esni fogunk.:)

ráadásul nem tudjuk Matgab lépését:)

#763750 banyaiz Előzmény: #763738

Összenyomott rugó és féken tartott versenyló. :)

Annyiban változott a kép a szokásos válság óta produkcióhoz képest , hogy orosz , ukrán brutál veszteségek bolgár pedig brutál profit. Nem tudom mi folyik ott Bulgáriában Kánaán van vagy mi de nagyon komoly amit ott termelnek.

Kár az orosz ukrán mókáért rontja a képet. Bekavar a problémás hitel képbe is.

Alapjáraton van az egész bank, nincs hitelbővülés ott a sok pénz amit ki lehetne helyezni . Oroszoknál próbálkoztak elmúlt években nagy pofáraesés lett a vége.

Várnunk kell még az 1 mrd euró nettó profitra /év. Mint normál működés kb ezekkel a keretekkel. a 2 mrd euró álomcélra még többet. :)

#763696 Ronin_ Előzmény: #763664

Köszi!

polgármester: dehogynem bízom (nem feltétlenül a holnapi felminben), azért van meg még a nagyobb csomagom. De pár hét alatt majd 8% nem rossz eredmény.

Most majd arra kell vigyáznom, hogy nem minden papsajt, vagyis nehogy túlkereskedjem magam.

#763692 matgab Előzmény: #763689

kurrva faktor, már megint csúcspontos vételem tetőztem meg egy mélypontos eladással...

Azóta meg csak nézem... Várom az újabb csúcspontot ahol beszállhatnék...

#763689 Csusza Előzmény: #763687

Felkötötték, nem kaptam annyiért. Viszont f@sza forgalom volt ma, végre, tetszik.

#763687 Csusza Előzmény: #763685

Grat!

Rajtam kívül kicsit hosszabb távon már senki sem bízik ebben a dögben? :-)

Ui: Lehet, hogy veszek záróban, ha kapok annyiért, amennyiért...

#763526 banyaiz Előzmény: #763405

Azért 200 naposok fogták béten a papírokat otp is többször nézegette parás időszakokban, Richter is most legutóbb.

Ami ha úgy nézem elég jó paráztatások voltak külföldön és bőven dax is pl 200 napos alatt . Bux kemény.

Ami legszebb várakozásokat igazolja. :) Esésben felülteljesítünk. Felminősítés után ha netán hírre adják akkor is 200 napos felett kellene maradjon és akkor csak idő kérdése felfelé.

ECB sokat segíthetne jövő héten ha bedobnak valami nagy lazítást. Ha nem akkor vergődés tovább de várjuk akkor is a fényes jövőt. :) Kb így állok a kérdéshez.