mindenki longol?
akkor esni fogunk.:)
ráadásul nem tudjuk Matgab lépését:)
mindenki longol?
akkor esni fogunk.:)
ráadásul nem tudjuk Matgab lépését:)
Összenyomott rugó és féken tartott versenyló. :)
Annyiban változott a kép a szokásos válság óta produkcióhoz képest , hogy orosz , ukrán brutál veszteségek bolgár pedig brutál profit. Nem tudom mi folyik ott Bulgáriában Kánaán van vagy mi de nagyon komoly amit ott termelnek.
Kár az orosz ukrán mókáért rontja a képet. Bekavar a problémás hitel képbe is.
Alapjáraton van az egész bank, nincs hitelbővülés ott a sok pénz amit ki lehetne helyezni . Oroszoknál próbálkoztak elmúlt években nagy pofáraesés lett a vége.
Várnunk kell még az 1 mrd euró nettó profitra /év. Mint normál működés kb ezekkel a keretekkel. a 2 mrd euró álomcélra még többet. :)
azért ez nem az igazi :)
Te ezt komolyan csinálod? Mert viccnek durva lenne:-)
Köszi!
polgármester: dehogynem bízom (nem feltétlenül a holnapi felminben), azért van meg még a nagyobb csomagom. De pár hét alatt majd 8% nem rossz eredmény.
Most majd arra kell vigyáznom, hogy nem minden papsajt, vagyis nehogy túlkereskedjem magam.
kurrva faktor, már megint csúcspontos vételem tetőztem meg egy mélypontos eladással...
Azóta meg csak nézem... Várom az újabb csúcspontot ahol beszállhatnék...
Felkötötték, nem kaptam annyiért. Viszont f@sza forgalom volt ma, végre, tetszik.
Grat!
Rajtam kívül kicsit hosszabb távon már senki sem bízik ebben a dögben? :-)
Ui: Lehet, hogy veszek záróban, ha kapok annyiért, amennyiért...
Ez és a 6000 körúli pakkok eladva 6100 felett. Megmaradt egy pakk 6262-ről.
Nem bízol holnapi felmin rallyban?:)
Azért 200 naposok fogták béten a papírokat otp is többször nézegette parás időszakokban, Richter is most legutóbb.
Ami ha úgy nézem elég jó paráztatások voltak külföldön és bőven dax is pl 200 napos alatt . Bux kemény.
Ami legszebb várakozásokat igazolja. :) Esésben felülteljesítünk. Felminősítés után ha netán hírre adják akkor is 200 napos felett kellene maradjon és akkor csak idő kérdése felfelé.
ECB sokat segíthetne jövő héten ha bedobnak valami nagy lazítást. Ha nem akkor vergődés tovább de várjuk akkor is a fényes jövőt. :) Kb így állok a kérdéshez.
Pörgős időszak elé nézünk. Felminősítés, gyorsjelentés, ECB és várjuk ugye a közgyűlést milyen osztalékemelést dobunk be. Kellene szerényen a bankadó csökkentés mértékével növelni az osztalékot. Legalábbis én ezt várnám a cégtől.
Mit árazott be a piac a felminősítésből pl ez is egy jó kérdés amikor ténylegesen megtörténik lehet akár hírre adás is rövid távon.
Nagy sakkozás megy a béten most megtalálták a telkót molt mint eddig parlagon heverőket. De ezekről a bux szintekről felfelé kitörés az egyelőre nincs. Otp is beállt ide 6 k környékére ami nagyszerű ilyen vergődős külföld mellett idén eddig. De hát felfelé ki kellene törni vhogy innen előbb utóbb.
portfolio.hu nagyon nyomatja a pozitív cikkeket, hogy jó a részvény stb. Ez akkor szokott lenni, ha esés lesz. Legalábbis eddig ezt figyeltem meg. Kisbefektetők ilyenkor bevásárolnak a jó hírek miatt, aztán mehet az esés.
részemről péntek óta partvonal.
az általam figyelt dolgok sem ulti sem betli.
tegnap-ma egy nudli számomra...legalább ebben a két napban a 3szöget markánsan ide-oda futotta volna......helyette tegnap lefelé ,ma felfelé lődörög szinte 100forinton belül.
péntek hajnalban jelentés?az jo szokott lenni longra?:)
ahogyan ugy látom ,általam figyelt dolgokat,majd belépek vmerre.
azt hittem ez ma megtörténik....de már kétlem.