Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#763524 banyaiz Előzmény: #763405

Pörgős időszak elé nézünk. Felminősítés, gyorsjelentés, ECB és várjuk ugye a közgyűlést milyen osztalékemelést dobunk be. Kellene szerényen a bankadó csökkentés mértékével növelni az osztalékot. Legalábbis én ezt várnám a cégtől.

Mit árazott be a piac a felminősítésből pl ez is egy jó kérdés amikor ténylegesen megtörténik lehet akár hírre adás is rövid távon.

Nagy sakkozás megy a béten most megtalálták a telkót molt mint eddig parlagon heverőket. De ezekről a bux szintekről felfelé kitörés az egyelőre nincs. Otp is beállt ide 6 k környékére ami nagyszerű ilyen vergődős külföld mellett idén eddig. De hát felfelé ki kellene törni vhogy innen előbb utóbb.

#763405 szetib Előzmény: #763401

portfolio.hu nagyon nyomatja a pozitív cikkeket, hogy jó a részvény stb. Ez akkor szokott lenni, ha esés lesz. Legalábbis eddig ezt figyeltem meg. Kisbefektetők ilyenkor bevásárolnak a jó hírek miatt, aztán mehet az esés.

részemről péntek óta par…

#763401 Sumér harcos

részemről péntek óta partvonal.

az általam figyelt dolgok sem ulti sem betli.

tegnap-ma egy nudli számomra...legalább ebben a két napban a 3szöget markánsan ide-oda futotta volna......helyette tegnap lefelé ,ma felfelé lődörög szinte 100forinton belül.

péntek hajnalban jelentés?az jo szokott lenni longra?:)

ahogyan ugy látom ,általam figyelt dolgokat,majd belépek vmerre.

azt hittem ez ma megtörténik....de már kétlem.

#763390 Csusza Előzmény: #763388

Ez mitől jó hír? Annyit azért nem vettem, hogy felhúzzam az árat! :-)

Kisebb adag? Ez kb a tőke 15%-a.

#763388 Ronin_ Előzmény: #763342

Az jó hír nekem!

Én még 824-840-en egy nagyobb adagot, de még ülök benne.

Tényleg, mi számít kisebb adagnak? A részvényeid 20-25%-a az kisebb vagy nagyobb adag?

#763293 Tapasz Előzmény: #763273

Nem, mert minden esést meg vesznek, vagy nem :-)

Remélem esünk holnap, mert az jót tenne a hati shortjaimnak.

#763273 Sumér harcos Előzmény: #763266

nem tartasz az éjszakai kinai adatoktol?

főleg ez:Caixin Manufacturing PMI,magyar szerint 02:45kor.

asszem erre fogták januárban is azt a botrányos esést.

Re: Vétel

#762977 polgarmester Előzmény: #762887

Akkor 6felett adni, alatta venni?:) ECB előtt +os a hangulat, bár alap lenne afelmin.re , de a migráncoskodás miatt lehet prolongálva lesz.

Én lennék a maffiozó?Ő.ő Hátö, itt South Parkban nem igazán nyüzsög az élet pár természeti katasztrófától eltekintve:

http://southpark.reszek.com/south-park/1-evad-south-park-ingyen-cartman-kenny-southpark-epizod-resz/southpark/south-park-1-evad-3-resz-a-vulkan/ komoly vitáim vannak a geomókusommal és az alkalmazottakkal az igaz.:) (lásd 6:40->)

Jól keresni? S.P City Hallban? ugyan. Most megyek kukázni.

#762887 Sumér harcos Előzmény: #762860

jo,de addig beleférne a háromszög felső is ,akár 6020-6100 ról is lejöhetünk jovő péntekre 5780ra,jol megnézve lejjebb nagyon nem szabadna,már ha optimisták vagyunk.

ott vhol van most MA200.

szereti ezt a háromszöget az árfolyan nagyon egy ideje,vajon meddig?

de te jol keresel civilben is gondolom,mint polgármester.

aszongyák ti vagytok az országban a legnagyobb maffiozok már 25éve, politikai pártoktól függetlenül nagyon szeretitek a beruházásokat.

:)

#762860 polgarmester Előzmény: #762837

Nekem ez is jól esett. A tegnapi vételeimet értékesítettem.- kis elmozdulás- nagyobbacska dbszám certiben is jól viselkedik..

Már csak a Drágaság c. mappában vannak dolgok. Azokon még elücsörgök. Meg mennem is kell...

Még várnék egy legalább 5.7-es árat jövő 7 péntekig. nék..

https://www.kozzetetelek.hu/short_selling/lekerdezo

kis leépítések

#762816 polgarmester Előzmény: #762763

Nehéz lesz megnyekkeltetni. Stabile. CSOKiztatják, meg nagy leírást már nem tartalmazhat a 03.04-i gyorjel. (Esetleg egy kis Moody's piros pont.) De, jó beszállót akkor várnék, ha a daxot sikeresen lehajtják 9.e-re. Még jobbat, vmi világggebasz esetén, de akkor meg már minek otp részvény.

#762762 Sumér harcos Előzmény: #762745

mára már nem olyan rózsás a kép.

sángháj esett egy emberest. olajak is hol erre hol arra.

ugyan 5óra alatt is változhat minden.