Vagy európai fesztiválokon.
Nem filmzenére vagy ilyen részletekre hegyezném ki nem is Saul ellen szólva. Csak annyi az én érzésem mint néző nem túl szakmai véleményként, hogy az egész oscar értékét az én szememben csökkenti az, hogy milyen filmek kaptak/kaptak már oscart.
Pl elhiszem azt is diCaprio hatalmas színészi alakítást nyújtott ebben a medvés filmjében címe se jut eszembe , de hihetetlen silány egy film az én privát véleményem szerint. Ha valaki csinál egy komoly filmet tényleg olyat amin hanyatt esel , hogy ez igen utána elmegy egy ilyen gálára és ott ilyen Mad Maxek, és medvék elől menekült dicapriók tolonganak oscarral a kezükben hát némileg csökkenti az egésznek az értékét. Legalábbis szerintem. Mármint a szobornak minden hulladékra odaadták. Ezért tartanám én azt jónak, hogy csak olyan díjazott legyen ahol maga a film toppon van.
Pl maradva magyar filmeknél mondjuk egy Szegénylegények Jancsó film. Azt a filmet odateszem a mostani Oscar gálán díjazottak listáján megjelent filmek listája mellé szerintem a 90%-a ha a kettőt megnézi egymás után sírva fakad, hogy mit rendezett mit forgatott kár volt a filmért vagy a digitális adathordozóért amit rápazarolt beleértve dicaprió nagy csodafilmjét is. :)
Remélem Saul az a kategória most már nagy bennem a várakozás amit mondjuk oda lehet tenni egy ilyen Szegénylegények szintű film mellé.