Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #763140

Én a magam részéről nem szeretem az izmusokat a balra jobbra pozicionálásokat..

Én középre helyezem magam..

próbálok tisztességesen mint ember élni.. akkor is olyan vagyok amikor nem látják..

Védem a természetet ismerem a törvényeit..

Szeretem a szabadságot ez akár liberalizmus is lehetne..de a klasszikus a hagyományos.. a petőfis..szabadság szerelem..de utálom a szabadosságot az újlibsiket akik behatolnak a privát zónádba és megkérdőjeleznek nevetségessé tesznek értékeket.

Tartom a szokásainkat.. a családit és hazám szokásait.. ezek akár konzervativ eszmék is lehetnének..

de utálom az urambátyám rendszert.. a rangokat alapból nem fogadom el főleg nem a rangokon alapuló előjogokat. akkor ez mi?.. a takaritónővel úgy beszélek mint az igazgatónővel..

Tapasztalatokat gyüjtök..ha egy méhet csókolgatok és megcsip akkor max még egy próba..de ha ebből nem vonom le a tanulságot akkor hüje vagyok...a tapasztalat az nem előitélet...

Nem szeretem a dijakat a jelvényeket.. a klikkesedést..

Ahogy megtapasztaltam a világban kb azonos fogalmaink vannak a jó és a rossz dolgokról..

Mindenkire van 5 percem.. erős az igazságérzetem..szociálisan érzékeny vagyok..a valóban elesettekkel..akik önhibájukon kivül nem tudnak beilleszkedni..vagy nem tudnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak.

De ha valaki bepofátlankodik az én vagy a családom privát zónájába akkor bármikor pofán verem..

Amúgy nyitott barátságos embernek gondolom magam. Szivacsként szivom be az újat, nyitott a szivem a lelkem az agyam ha utazom.

Régebben sokat kiálltam másokért..érdekeim ellenében is.. ma már többnyire csak a saját vagy családom érdekében dolgozom..na jó néha még a mikroklimámban teszek ezt azt.

Ez mi? csodabogárizmus vagymi?