Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Saul fia

#763290 banyaiz Előzmény: #763220

Vagy európai fesztiválokon.

Nem filmzenére vagy ilyen részletekre hegyezném ki nem is Saul ellen szólva. Csak annyi az én érzésem mint néző nem túl szakmai véleményként, hogy az egész oscar értékét az én szememben csökkenti az, hogy milyen filmek kaptak/kaptak már oscart.

Pl elhiszem azt is diCaprio hatalmas színészi alakítást nyújtott ebben a medvés filmjében címe se jut eszembe , de hihetetlen silány egy film az én privát véleményem szerint. Ha valaki csinál egy komoly filmet tényleg olyat amin hanyatt esel , hogy ez igen utána elmegy egy ilyen gálára és ott ilyen Mad Maxek, és medvék elől menekült dicapriók tolonganak oscarral a kezükben hát némileg csökkenti az egésznek az értékét. Legalábbis szerintem. Mármint a szobornak minden hulladékra odaadták. Ezért tartanám én azt jónak, hogy csak olyan díjazott legyen ahol maga a film toppon van.

Pl maradva magyar filmeknél mondjuk egy Szegénylegények Jancsó film. Azt a filmet odateszem a mostani Oscar gálán díjazottak listáján megjelent filmek listája mellé szerintem a 90%-a ha a kettőt megnézi egymás után sírva fakad, hogy mit rendezett mit forgatott kár volt a filmért vagy a digitális adathordozóért amit rápazarolt beleértve dicaprió nagy csodafilmjét is. :)

Remélem Saul az a kategória most már nagy bennem a várakozás amit mondjuk oda lehet tenni egy ilyen Szegénylegények szintű film mellé.

Re: nincs cím

#763288 Ibiza Előzmény: #763285

senkinek nem kell.. csupán azt jeleztem nem csak a meglévő meghatározásokból lehet pozícionálni. Sokan kilógnak a sorból.

#763285 Kiss Zoltán Előzmény: #763142

Nekem tanárként nem kell mindenképpen középen elhelyezkednem,ha éppen egy diákkal,netán-nem a tanítási órán-valamiről vitatkozom.De egy dolgot mindig nagyon fontosnak tartok,bármi legyen a véleménye a világ dolgairól,az ő véleménye ugyanannyit ér mint az enyém!Ez nagyon fontos!Lehet eltérő a véleményünk,de ezt mindig tiszteletben tartom,és,ha nem is értünk egyet,nagyra értékelem azt,hogy a világról alkotott véleményét megosztotta velem!És nem kell,hogy mindig nekem legyen igazam.Talán ezért is nagyon jó a kapcsolatom velük!

http://444.hu/2016/02/…

#763284 Nyeretlen_Keteves

http://444.hu/2016/02/29/matolcsy-fele-kozvagyon-eltitkolas-lattan-mar-az-adatvedelmi-biztos-is-kenytelen-felemelni-hangjat

"A javaslat egyik legelképesztőbb része szerint az MNB által birtokolt alapítványok vagyona "elvesztette közpénz jellegét", és ezért a nyilvánosság is elveszti a jogát, hogy megismerhesse, hogyan költik el azt a pénzt, ami nem is olyan rég még a miénk volt."

Ezen bexarok! Lényegében kimondták amit eddig is tudtunk...miután zsebre vágják a közpénzt az azon nyomban a sajátjukká válik és elveszti közpénz jellegét!! és ezáltal a nyilvánosság elveszti jogát, hogy megismerhesse, hogy mire is költik a (nemköz)pénzt...ami már ugye az "övék"! Pofánk befogva! Qrva anyád mocskos, útonálló, tolvaj "fidesz"!

Salgótarjánban meg bucira verték a narancskomcsikat Tudom-tudom, hogy az egy "komcsi" város, de emlékeim szerint 2014 óta minden jelentősebb választást buktak.

#763248 tozsdenyul Előzmény: #763231

Amúgy a teljesítményhez: a müvészet nyilván szubjektív, a jégtánc is, de ettöl még nagy teljesítmény olimpiát nyerni.

#763231 matgab Előzmény: #763220

Egy barátom írta és 100%-ig egyet értek vele:

"Én láttam, korrekt voltam és még a legelején megnéztem. unalmas, szar film, semmi hatást nem ér el, rosszak a párbeszédek, semmi történet stb. én tényleg imádom a magyar filmeket, meg eléggé ismerem is őket, de ha ez a szar oscart kapott, akkor 1960 és 2015 közt készült magyar filmek 90 %ának oscar járna mert kb 90 %uk nagyságrendekkel jobb, mint ez"

#763220 tozsdenyul Előzmény: #763208

A legjobb filmzenét egy másik díjnál nyerték, az nem oscar. (az egész világon nyertek díjakat)

A vágyott válogatásod kb az oscar külföldi film kategóriájánál érvényesül. Müvészileg ütös filmeket válogatnak, örülnek hogy legalább itt elszakadhatnak az amcsi ipar nyomásától.

#763215 walex Előzmény: #763211

Meglepne,ha ezt engednék.

Borítékolható,hogy el lesz kaszálva a vasárnapi zárvatartás.

#763210 banyaiz Előzmény: #763205

Jó az is igaz mit akarok ha már egy Titanic is annak idején nyert nem tudom hány Oscart. :)

Ettől függetlenül komoly dolog megnyerni így első filmes ismeretlenként főleg.

#763208 banyaiz Előzmény: #763205

Valahol most azt olvastam, hogy a legjobb hangmérnök díjnál voltak versenyben.

Szóval csak azt akartam mondani van egy olyan hangulata így ennek az Oscarnak mint Rejtőnél mikor nem tudom ki elnyerte a fizikai nobel díjat , kártyán. :)

Szerintem az egész díjat lejáratják ezekkel a válogatási elvekkel. Nekem legalábbis sokkal komolyabb lenne ha bármilyen Oscar jelölés alapja, hogy maga a film nagyon szuper legyen minden szempontból tökéletes és akkor azon belül a közreműködők színészek/zenészek stb.

Nehéz komolyan venni úgy egy díjat, hogy pl egy di Caprió legjobb színész egy olyan filmben amilyenben. :) Lássuk be azért az a film egy retek . Innentől kezdve mit keres a gálán.

Legalábbis én így látom . Az egy másik kérdés ha így válogatnának lehet 1 év terméséből nehéz lenne néhány filmet is akár odavinni, főleg hollywoodból. Pl nekem nem jut eszembe tavalyról egy amcsi film se ami akkorát ütött volna , hogy egyáltalán Oscar szóba kerüljön.

#763204 banyaiz Előzmény: #763151

Szerintem sokkal jobb lenne ha eleve abból indulnának ki nagyon jó film kell ahhoz, hogy bármilyen díjat kapjon. Aztán ezen belül lehetne a legjobb színész, legjobb statiszta vagy kaszkadőr vagy mit tudom én mit díjaznak még. :) De alapjáraton a film legyen baromi komoly különben szóba se kerül.

Mert az annyira gagyinak tűnik, hogy valamilyen retek szar film és akkor megjelenik egy Oscar gálán mert milyen jó volt a zenéje vagy hasonló.

Mad Max és Saul fia nem láttam egyiket se de úgy filmművészetileg ég és föld lehet a kettő remélem legalábbis. :)

Na mindegy ilyen ez a hollywood.

Azért az komoly első filmje és mindjárt Oscar. :) Rögtön elnyert mindent első filmjével .