Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: Saul fia

#763201 banyaiz Előzmény: #763151

Nagyon felkapták ezt a filmet kíváncsi vagyok rá milyen lehet.

Örülök nyert, de némileg csökkenti az Oscar értékét a számomra az milyen alkotások és színészek vannak versenyben.

Mondjuk Caprio féle Oscar, vagy Mad max nyer nem tudom milyen Oscart.

Értem én, hogy sok mindent lehet díjazni Oscarral hangmérnöktől a színészig. De pl egy Mad Max mit keres bármilyen szempontból egy Oscar gálán, vagy ez a Caprio film? Azért vmilyen nívó szintet csak kellene hozni. Ezek bármilyen szempontból olyan filmek, hogy egy csúcsgálán meg kell jelenjen? Elég szomorú.

Remélem ez a SAul azért ennél a di Caprio filmnél komolyabb alkotás .

#763200 Ibiza Előzmény: #763172

ha nem zsidó nyafogásról szólna semmit nem nyert volna sztem.. akármilyen új megközelités vagy technikával készült is.

De hát behúztak egy oszkárt.. ügyesek...kihasználták a rendszert.. ők tudják mi volt a háttérben..

Igen szabóval is kimondattak utána mindent..Köpködött a magyarokról amerre járt.

De amúgy tehetséges filmes.

#763172 matgab Előzmény: #763151

Örülj neki. Én nem igazán tartom ezt magyar sikernek.

Az Oscar meg ma már semmi más, mint hatalmi tényező. Pont annyit ér, mint a hitelminősítők ítéletei. A cimbik jó osztályzatot kapnak, a nem cimbik rosszat. Sajnos, mert így a régi jó filmek értékét degradálják le.

Ez a Saul fia Oscar nyerése, kb. olyan, mint egy szülő felkiálltása a bölcsődébe, hogy "jaj az én gyerekem a legszebb ..." Hát kb. ennyit is ér.

REmélem legalább az adófizetőktől kapott pénzt visszafizetik, aztán majd csak utána nyilatkozgat arról, hogy még mindig milyen antiszemita egy ország ez a Magyarország...

Re: nincs cím

#763142 Ibiza Előzmény: #763140

Én a magam részéről nem szeretem az izmusokat a balra jobbra pozicionálásokat..

Én középre helyezem magam..

próbálok tisztességesen mint ember élni.. akkor is olyan vagyok amikor nem látják..

Védem a természetet ismerem a törvényeit..

Szeretem a szabadságot ez akár liberalizmus is lehetne..de a klasszikus a hagyományos.. a petőfis..szabadság szerelem..de utálom a szabadosságot az újlibsiket akik behatolnak a privát zónádba és megkérdőjeleznek nevetségessé tesznek értékeket.

Tartom a szokásainkat.. a családit és hazám szokásait.. ezek akár konzervativ eszmék is lehetnének..

de utálom az urambátyám rendszert.. a rangokat alapból nem fogadom el főleg nem a rangokon alapuló előjogokat. akkor ez mi?.. a takaritónővel úgy beszélek mint az igazgatónővel..

Tapasztalatokat gyüjtök..ha egy méhet csókolgatok és megcsip akkor max még egy próba..de ha ebből nem vonom le a tanulságot akkor hüje vagyok...a tapasztalat az nem előitélet...

Nem szeretem a dijakat a jelvényeket.. a klikkesedést..

Ahogy megtapasztaltam a világban kb azonos fogalmaink vannak a jó és a rossz dolgokról..

Mindenkire van 5 percem.. erős az igazságérzetem..szociálisan érzékeny vagyok..a valóban elesettekkel..akik önhibájukon kivül nem tudnak beilleszkedni..vagy nem tudnak megfelelni a társadalmi elvárásoknak.

De ha valaki bepofátlankodik az én vagy a családom privát zónájába akkor bármikor pofán verem..

Amúgy nyitott barátságos embernek gondolom magam. Szivacsként szivom be az újat, nyitott a szivem a lelkem az agyam ha utazom.

Régebben sokat kiálltam másokért..érdekeim ellenében is.. ma már többnyire csak a saját vagy családom érdekében dolgozom..na jó néha még a mikroklimámban teszek ezt azt.

Ez mi? csodabogárizmus vagymi?

#763141 Kiss Zoltán Előzmény: #763087

Néha játszok olyat,hogy lediktálom nekik,hogy Gerard Depardieu fedezte fel Amerikát,meg,hogy Szakács Jakab Ausztráliát,persze az osztály fele leírja,ezen aztán jókat nevetünk,és mondom nekik,látjátok mindent leírtok,mert ezt szoktátok meg!Gondolkodás nélkül!:)Na ez a baj!Nincs idő gondolkodásra,gyakorlásra,arra,hogy egy kicsit megálljunk,és örüljünk annak amit tudunk!

#763140 Kiss Zoltán Előzmény: #763090

Abszolút jobbos beállítottságú vagyok,de pont a politika az amit ki kellene zárni most a dolgokból!Ez azt hiszem minden szavamon érződött!Az oktatásunk rossz irányba menetele nem most kezdődött,nem is 10 vagy 20 éve,egészen egyszerűen a világ megy el mellette,el kellene engedni a kezét végre a régi,régi hagyományos,nálunk megszokott,bejősz a suliba,meghallgatod,hazamész megtanulod,majd másnap felmondod,aztán megint az egészet másnap előröl stílusnak!

#763131 Ibiza Előzmény: #763092

"nem tudom mi bugyborákolt fel benned.. te sipákoltál sok pénz kell bele én azt mondtam át kell alakitani.. utána lehet belenyomni a zsetont..de ki kell gyomlálni azokat akik saját célra használják az állami rendszert. Vannak elhivatottak akik valódi orvosok ápolók nővérek akiknek ez hivatás nem pénzkereset mint a nyúlféléknek.. de ettől még kellően kell dotálni őket..hiszen ők a valóban értékes EMBEREK"

#763129 Ibiza Előzmény: #763092

a teféléd használja ki a rendszert saját vacak kis céljaira.. ezeket a vérszopókat kell kigyomlálni.

csak jelzem neked a hivatástudat az nem egy betegség..fogalmad sincs mi az.. röntgen sem mutatja ki.

#763115 rbbj11 Előzmény: #763105

nem is volt szó a sóról :DD Mivel a molekulák kovalens kötésüek, így semmit nem tud fözni, amiben nincs sok kovalens kötés. ;))

Egyes Fornit!!! :D

#763098 rbbj11 Előzmény: #763087

Ennek is minden szavaval egyetertek! Felesegem azt mondja, holnap kovalens kotesekkel teli ebedet foz. :))