Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Letojom nagy ívben, hogy…

#763038 walex

Letojom nagy ívben, hogy a nagyképű majom távozott.

Ráfért volna még egy kis testápolás a szerbeknél anno.

Re: nincs cím

#763014 Turkoglu Előzmény: #763007

Majd a Berki hozza a színvonalat nem kell félni... az intellektusával elvarázsolja a nép egyszerű és egyben nagyszerű fiait...

Hörcsögfejű takony Vajna pedig garancia a szakmai munkára, mármint, hogy minden műsorban 10 percenként megjelenik a jobban teljesítünk felirat....

#762968 rbbj11 Előzmény: #762942

nem értem miért ne lehetne arra hivatkozva felmondani, h. az az államforma is más volt, gyakorlatilag más ország volt stb

#762966 rbbj11 Előzmény: #762949

http://magyaridok.hu/belfold/brit-kommentelok-szerint-magyarorszag-bevandorlasi-celpont-lehet-412117/

http://www.breitbart.com/london/2016/02/25/hungarys-orban-says-eu-turkey-migrant-deal-an-illusion/

Whatsaysyou? • a day ago

Please Mr Orban keep the pressure. You have millions and millions of Europeans behind you. Thank you for your courage. I wish we had more true leader like you in Europe.

Unless a timely intervention happens, Hungary and the whole V4 / post-eastern bloc will be facing a new, different kind of immigration. This one from the west, native white europeans fleeing islamisation and marxist totalitarianism. It will be mostly young, well-educated, financially stable European people in reproductive age, ready to boost the economy (both as workforce and as consumers), and to boost the stagnating population growth. Most of them from Germany, which already has long-established cultural / historical ties with the region.

A Kubatov gárda már soka…

#762948 tozsdenyul

A Kubatov gárda már sokadszor védi meg eröszakosan a kormány érdekeit

"... Focihuligánok mentek 2012-ben megzavarni a Hallgatói Hálózat rendezvényeit, fradi szekus arcok védték a hahások ellen a Fidesz-székházat, és kopaszok pofozkodtak a Kocsis Máté ellen tüntetőkkel a nyóckerben..."

Egyedül Simicskát nem tudták lenyomni az oszlopcirkuszban, mert neki van saját gárdája.

Isten hozott mindenkit a balkánon.

#762939 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762934

Mi evvel a probléma!? A Magyar reformok működnek! (jut erről eszembe.. most hónapokig ömleni fog a xar a TV-ből migráncsos népszavazás apropójából) és bakker..míg ezt írom, kétszer kellett meghallgatnom, hogy a Magyar reformok működnek!!! Megértettem már, hogy működnek a reformok(bár azt nem tudom milyen "reformokra" is gondol a fityesz) bassz@tok meg! Bár ha működnének (a nem létező reformok) akkor gondolom azt maguktól is észrevennék az emberek. Felkészül Lévai Anikó! Bár neki már van állása, nem is egy.

#762938 Ibiza Előzmény: #762926

annyira sztem nem bonyolult.. most harci helyzet van..a kockásingesek nyomatják... rájuk fognak telepedni.. fidesz meg hagyja.. mikor nagy a zsivaj kiiratja az új választásokat.. simán elviheti.. mert nincs alternativa..

#762934 walex Előzmény: #762921

Látszatra sem adnak jó ideje. Ezzel az erővel Anikó asszony is lehetne. :)

#762926 banyaiz Előzmény: #762754

Fidesznek szerintem ebben a sztoriban az az indítéka úgy gondolják az ilyen light balhék elfelejtődnek. Magasan van az ingerküszöb stb stb .

Viszont ha népszavazás van az ügyben és utána kell visszavonni az nyomot hagy a renoméjukon. Gondolhatják. Bár nem tudom miért kellene mindent megnyerni és miért ne lehetne népszavazás nélkül ebből az ügyből visszavonulni akár stb.

Most csak próbálok ilyen fidesz politikus aggyal gondolkodni az élet dolgairól. Ez nehéz feladat. :)

De kb ezt tudnám mint koncepciót az események mögé tenni.

Eleve azt sem értem miért kell mindig győzni, mint Terminátor vagy tévedhetetlen vagy valami.

Sokkal többre becsülném azt mondaná bocs tévedtem van ilyen javítunk rajta. Nem dőlne össze a világ.

#762915 Margaretta Előzmény: #762914

Az Adóvilág NAV újságban a "Jogi esetek, bírósági gyakorlatban" olvastam már olyat is, mikor a magánszemély 14ezres szja-javal kapcsolatos pert megnyerték a verhovnij szovéton.

De a többség is elég minimál összegekről szól az ezermillárdos áfa-csalásokhoz képest. Érdekes ilyet, hogy egyszer is volt ilyen jogeset, még nem jelentettek meg. Pedig nem áll érdekükben ennek elhallgatása.

#762914 Margaretta Előzmény: #762910

Ez egy jó dolog, de az áfaláncolatot csak abban a minimál esetben bírták még kideríteni, ha valaki súgott, sőt együttműködött velük a végtelenségig.

Nézd meg az előbbi beírásomat is.

#762913 Margaretta Előzmény: #762908

A NAV számára egy nagyon könnyű és egyáltalán nem nagy munkabefektetéssel járó dolog az, ha bármit, egy fikarcnyi szabálytalanságot talál mondjuk a számviteli fegyelem megsértésében (ez lehet egy téves dátumelírás), abban a pillanatban 500ezer Ft-ra megbírságolhatja a céget.

Zseni volt a maga szintjén, aki ezt kitalálta, a k*rva anyját.

#762910 Ibiza Előzmény: #762908

nem ezt igérték.. átlátható egyszerű törvények kellenek..amik az igazságérzet irányába mutatnak.. akkor várható el a jogkövetés.

Az évi 1-2 ezr milliárd áfa csalóra menjenek rá..

Csak regisztrációval lehessen nagykerezni.. nagykerek (hús gabona gyümölcs fém) NAV-os számlarendszeren keresztül számlázzanak..és oda vigyék fel a külföldi költségszámlákat.. egyből megszűnne az áfacsalás.