Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#762908 matgab Előzmény: #762907

nem semmi kis bírságokat fog kiszabni 1-2 éven belül a NAV az akkori vizsgálatoknál.

Ez a folyamatos teljesítések teljesen agyament ÁFA szabályozása miatt olyan cégek is rosszul állítják ki sok esetben , mint a Telenor, vagy az Invitel, vagy nagy bevásárlóközpontok. A kis magyar vállalkozói réteg, akinek eddig is el kellett magyarázni, hogy a 3 dátumot hogyan töltse ki, hogy jó legyen a számla térden állva könyörögnek, hogy áruljam el nekik, hogy most mit hova írjanak, mert nem értik.

Én is többet forgatom az esettanulmányokra épülő magyarázatot, mint bármi mást...

Szóval egy biztos, bárhova fog menni a NAV akár egy sima időszakos vizsgálatra is, biztos, hogy ha van bennük egy minimális rosszindulat, akkor jelentősen javítani fogják a költségvetési egyenleget.

#762907 Ibiza Előzmény: #762903

alakul egy új világrend.. ez a szingapúri rendszerre hajaz.. zorbánnak is ez ment sztem az agyába..

komcsi az szar..életszerűtlen..benne a korrupt kispályás komiszszarokkal..

a vadkapitalista rendszer meg embertelen..

a kollektivista és individualista rend megy egymás irányába..

de ez nem az újliberális erkölcstelen érték nélküli katyvasz..benne a kóser irányitókkal..akik csak kifelé papiron liberalisok.

A liberális nem egyenlő a demokráciával.. ellenben azzal amit ezek állitanak.

#762902 prospero Előzmény: #762880

"Nem igyekszem erkölcsi fölénybe kerülni, mert ott vagyok." Ez már mindenkinek világos az előző hozzászólásodból is és onnan tudjuk, hogy Te mindezt kijelentetted magadról. :-)! Régi jó ballibsi fogás ez is, ismerjük már jól. Mint mondtam más megoldás nem is lehet ahhoz az arroganciához, amivel lenézel másokat, pontosabban a veled nem egy véleményen lévőket.

Nem értem miért kell ide keverni a kormány iránti utálatot, meg hogy betiltva lesz, hogy utálják a kormányt. Nem erről beszéltünk, - bár mindent ide citálsz már - hogy erkölcsi fölényed bizonygasd :-)! - hanem egy személlyel, velem szembeni utálatodról - ami teljességgel irracionális, bár mint mindenki számára nyilvánvalóvá vált - valós.

Jobb lenne, ha kezeltetnéd magad. Még a végén tényleg kárt teszel valakiben. Idegeid egy kissé ziláltnak tünnek, pedig nem is beszéltünk a kormányról az elmúlt hozzászólásokban :-)....illetve Te megpróbáltad valahogy ide citálni mint végső érvet, valami elképzelt feltételezéssel. Kimerültnek tűnsz utóbbi hozzászólásaid alapján. Úgyhogy szerintem nem nekem kell elmenni a p icsába, hanem Neked kell elmenni pihenni egy idegszanatóriumba. Persze csak a hozzászólásaid alapján.

#762898 Margaretta Előzmény: #762892

a lejárt szavatosságú szaros kis komcsiktól.. a fidesz szavatossága is lejárt már szaglik.. "

Nem értem, hogy miért nem a komcsik közé írtad a fideszt is különösen ha már szavatosságban összevontad:)

#762892 Ibiza Előzmény: #762806

ne legyél ennyire mesüge..

nem látod külön van választva a mondanivaló.. a második részben a hatalmon lévőkről van szó..komcsi törpepártod csak legszebb álmaidban lehet hatalmon.. ábrándozzál kicsimókus

ne égesd más magad.. mert már nekem fáj..

segitek.. hatalmon most a fidesz van..a törpepártod a libsibolsi csökevények meg ábrándoznak..ezzel a buta nem nem akkor se nem a nem sem nem.. ugatással senki nem veszi őket komolyan.. ilyenektől van tele az emberek tke... a lejárt szavatosságú szaros kis komcsiktól.. a fidesz szavatossága is lejárt már szaglik.. de nincs más.. egy kisebbségi csoportot csak nem akar senki.. a jobbik meg egy brahipárt..

#762881 tozsdenyul Előzmény: #762878

Amikor a laikusnak is gáz, ami az egészségügyben van, képzeld el mit éreznek a jóérzésü orvosok, akik 100x többet látnak, értenek belöle.

#762880 tozsdenyul Előzmény: #762859

Olyan szinten hazudsz magadnak is, ami ritka, bizony, kognitív disszonancia, helyes a megfejtés :)

Egy tucatszor elküldtelek a retekbe a fórumon a nulla erkölcsöd miatt.

Nem igyekszem erkölcsi fölénybe kerülni, mert eleve ott vagyok. De hozzád képest a világ 93,33%-a ott van, tehát ez még nem nagy kunszt a részemröl.

Sok mindenen fogsz te még meglepödni, ha x év fórumozás után meglepödsz, hogy vannak akik nem kedvelnek.

Elég plasztikusan jelezték ezt neked többen is, és hát természetes magamat is oda sorolom. Elég nehéz lenne ugye tagadni, amit a net megöriz :)

Köszönöm az egészségem még megvan, nem az utálat károsítaná, hanem az elfojtás :)

Meg a képmutatás.

Miért jössz megint a toleranciával? Már utálni sem lehet a kormányt, az is be lesz tiltva, vagy mifene?

A Kdnp -böl még ki is nézem. Néhány védett állat vadászat meg buz.iverés közben megvilágosodva betiltják a 'gyülölködést' mert Isten ellen való. persze csak az, ami a kormány ellen irányul. Mert a kormánynak mindent lehet, még akár népszavazni is.

Ilyen egy vak olvasót, mint te vagy hallod-e

Elküldtelek néhányszor, de ezen ne múljon, mehetsz a p.csába, ahogy eddig is :)

#762878 Margaretta Előzmény: #762815

Az egészségügynek, ha nem is az egészét, de egy részét lehetne magánkézbe adni.

A 4 300 000 milliós járulék bevétel egy részét lehetne erre fordítani, pontosabban engedni a vagy állami vagy a magánbiztosítós helyre való befizetést megfelelő arányban.

Így nem juthatnánk oda, hogy a gatyánkat kellene kifizetni. Jelenleg inkább ott vagyunk, mert fizetjük a járulékot is és a magánt is.

Gondolhatod, mikor az ismerősöm meghallotta 2014-ben, hogy 2016-ban műtik meg, nem egyből elment magánhoz? Vagy mikor az ultrahang vizsgálatra 3-4 hónapos várakozást adnak, nem elmegy egyből magánhoz? Vagy... sorolhatnám naphosszat.

Nem is értem, hogyan lehet még mindig deficites az egészségügy, mikor már nagyon sokan nem is veszik igénybe, mert rákényszerülnek a magánrendelésre.

Ismerősömet vittem hétfőn varratszedésre az István Kórházba. 11-re kellett menni, 12,40-kor hívta be az orvos úgy, hogy senki nem volt addig a rendelőben. (Közbeszúrás: a műtéthez szükséges vizsgálatok egy részét magánúton oldotta meg, hogy minél előbb meglegyenek.)

Összesen 2 órát voltam ott.

Ott a folyosón volt még a szemészet, ez idő alatt 2 páciens jött. Az asszisztensek fel-alá meneteltek a folyosón. A vérvételen 1 páciens vett részt.

#762861 Koffein Előzmény: #762859

felteszem még egyszer a kérdést "aztot áruld már el nekem, hogy miért véded ennyire ezeknek a senkiháziaknak a seggüket?" :)

#762859 prospero Előzmény: #762820

Takargattad, ez már történelem. Ráadásul most is általánosítasz, csak a másik oldalról. Most már nem az "emberek" nevében beszélsz, most a "maffiaállamot támogató propagandistát " utálod immár arccal. Igyekszel erkölcsi fölénybe kerülni, lealacsonyítani a másikat, hogy utálhasd. Kognitív disszonancia feloldásnak hívják ezt - hiszen Te nem lehetsz rossz, csak a másik, a csúnya propagandista, akit már lehet szabadon utálni...

A király meztelen.

Na ennyi elég is volt belőled mára. Menjél pihenjél egyet, kezd az agyadra menni a "tolerancia." :-)!

Annyira szép is a ballibsi értékrend, hiszen minden körülmények között bírjátok a bölcsek kövét.Tudjátok ki jó, meg ki a gonosz, esetleg a jó propagandista, meg a rossz propagandista. :-)!