A Telekom a nap sztárja! Eddig :-) Ezt sem írhatjuk le ám minden nap!
A Telekom a nap sztárja! Eddig :-) Ezt sem írhatjuk le ám minden nap!
Aki arra vetemedett, hogy vett ebből az izéből annak "néhány" év lóxart sem számít! Leüli a vétén! :-)
Gratulálok minden Telekom tulajnak !! :)) türelem kellett hozzá:))
Hááá hogyne! A gáncsoskodásod sem tudta megállítani a szárnyalást! :-) De azért hamarosan visszanézünk! (legalábbis remélem, mert még több kell a gyémántokból!:-)
és innen 400 alatt zár :)
Mondtam, hogy ne add oda a gyémántokat üveggyöngyért! :-) Nézem a grafikont, oszt már kilóg a zöld gyertya a monitoromról! :-)
tényleg nem olyan szar ez 2015-ben a 26pénzes egy részvényre jutó eredményből 15pénzt kiszórnak, szerintem dícséretes.
Megtettem, mert 385-ért vettem és 411-en adtam el 2/3-nyi csomagot.
A 2016-os üzleti év eredményei után 25 Ft osztival kecsegtetnek?? Akkor az összesen már 40 ugye(alig több mint egy év alatt)! Na jó... Neked, Koffein, és Joepappa kollégának 30:-)
Talán a 200 megfogja! :-) és ott már valóban kecsegtető lenne a 15 forint osztalék.. de még ott sem lenne kiemelkedő! Továbbra is jó dolognak tartom, hogy nem szórják el az összes lóvét osztalékra! Helyette elb@sszák másra! :-)
Kecsegtető lett! Akkor holnap akár zuhanhatunk is!
hááát gyj time http://bet.hu/newkibdata/120707723/H_1512.pdf :)
Számomra az a legfontosabb hogy Christopher Mattheisen úr 2019-ig vezérigazgató marad! Isten adjon neki sok erőt és egészséget a munkájához!
1 éve nem tudom magam rászánni, hogy belevegyek. Bár a számlavezetési díjakat tán kitermelné.
a semmihez képest ez is jó.....én a kicsit is megbecsülöm :)
Semmi meglepő, de 15 Ft mint fejőstehén? Ez olyan kevés, hogy leülöm a vétén! Persze mint mondottam már nem vagyok a nagy osztalék híve. De ez egy sértés! :-)
fejőstehén újratöltve:
http://bet.hu/newkibdata/120703625/Magyar_Telekom_Dividend_24_Febr_2016_hu.pdf
A pf-en kicsit elszaladt a ló a kollégákkal..az árfolyamot illetően! Szerintem a szokásos gyj előtti-utáni mizéria lecsengését követően áprilisig itt nincs semmi látnivaló. Ezen esetleg változtathat egy felminősítéssel egybekötött műrally. De azért nagy botorság üveggyöngyökre elcserélni a gyémántokat! :-) Persze egy kis realizálás sosem árt. Ha van mit realizálni ugye :-)
Szerinted tudom én azt? :-) Attól függ, hogy ez az egy-két nagyobb bohóc itt a posványosban éppen milyen grafikont akar megjátszani! Szerintem, (és ez köztudott) ennél sokkal többet ér, de oda teszik ahová akarják! Tehát! azt tudom tanácsolni, hogy tégy belátásod szerint! :-)Én az alap pakkon kívül folyamatosan kereskedem vele. Az utóbbi napokban ráadásul lehet is! Rég volt ilyen!
Szerintem lassan elfogy belőle az erő! :-)