Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#762494 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762492

Van még?? No, az már a Te problémád :-) Viszont Kissherceg megint blokkolta a papír szárnyalását a az értesületlenségeivel:-)

#762458 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762449

Már megint csak a rémhírterjesztés és a gáncsoskodás! :-) Már hogyne vásárolnák ki a népet? Ez nem is kérdés! Már rég megtették volna, ha nem a tudjuk kik(sz@rháziak) lennének kormányon! Látom, nincs papírod! De ennek ellenére is lehetne benned annyi, hogy gerjeszted a kivásárlás hullámait!(evvel is segítve azon honfitársaidat akiknek birtokába van néhány papír ebből az izéből) Neked már az oviban is hullámtörő volt a jeled?? :-)

#762449 Kissherceg Előzmény: #762427

A németek nagyon okos dolgot találtak ki, így nem kell kivásárolni a népet, okosak a fritzek

#762427 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762426

15 forint osztalék az meglesz, bár nem vagyok a "nagy" osztalékfizetés híve. Az elmúlt évek ki nem fizetett osztalékának egy része bennmaradt a cégben, a másik része meg tudjuk hová tűnt :-) Szerintem mostanában nem éri el az árfolyam a 450 forintot, de legyen inkább igazad. Persze mint tudjuk lesz ez 600 forint is! :-) Csak nem idén.... Hacsak nem veszi meg Mutter! Jut eszembe! Éppen itt lenne az ideje , hogy leporolják a kivásárlási storys cikkeket! :-)

#762426 TrendMan Előzmény: #762425

Ilyen helyzetben 450 előtt nincs megállás.

És még az osztalékfizetést sem tiltották le egyértelmüen.

#762425 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762414

Miért dobáljátok el bagóért a gyémántokat!? :-) Főleg úgy, hogy minket választottak(jelentsen ez bármit is)

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/bejelentes_barcelonabol_magyarorszagot_valasztotta_a_deutsche_telekom.227579.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

A szokásos gyj előtti rally megvót! Talán még mehet egy kicsit... Kíváncsi vagyok meddig fogják engedni!? Tippek?

#761530 KawaBazsy Előzmény: #761518

Ha kva Telekom árából is ingatlant veszek anno, akkor vastag pluszom lenne, nem mínusz.. Úgyhogy én abbahagytam.

#760753 Koffein Előzmény: #760747

nézd a jó oldalát, hozzájárulsz a cég nyereségéhez, amit osztalékként visszakapsz, majd vissza is forgatsz a számlák fizetésekor... :-))

#760747 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #760731

Majdnem minden vevő az aktuális szolgáltatóját tartja a legxarabbnak! Egészen addig amíg át nem megy egy mégxarabbhoz! :-) Örök igazság, hogy mindig van lejjebb....