Még meddig tartsam?;-) Az 1/3-nyi csomagom még megvan.
Még meddig tartsam?;-) Az 1/3-nyi csomagom még megvan.
Nem mintha bármit számítana! Az én céláram ennél jóval magasabban van, csak az időfaktor ugye! :-)
Van még?? No, az már a Te problémád :-) Viszont Kissherceg megint blokkolta a papír szárnyalását a az értesületlenségeivel:-)
Nyugi, van még:-)
Bár én nem vagyok olyan nyugodt, mert magasabbról van...
Már megint csak a rémhírterjesztés és a gáncsoskodás! :-) Már hogyne vásárolnák ki a népet? Ez nem is kérdés! Már rég megtették volna, ha nem a tudjuk kik(sz@rháziak) lennének kormányon! Látom, nincs papírod! De ennek ellenére is lehetne benned annyi, hogy gerjeszted a kivásárlás hullámait!(evvel is segítve azon honfitársaidat akiknek birtokába van néhány papír ebből az izéből) Neked már az oviban is hullámtörő volt a jeled?? :-)
A németek nagyon okos dolgot találtak ki, így nem kell kivásárolni a népet, okosak a fritzek
15 forint osztalék az meglesz, bár nem vagyok a "nagy" osztalékfizetés híve. Az elmúlt évek ki nem fizetett osztalékának egy része bennmaradt a cégben, a másik része meg tudjuk hová tűnt :-) Szerintem mostanában nem éri el az árfolyam a 450 forintot, de legyen inkább igazad. Persze mint tudjuk lesz ez 600 forint is! :-) Csak nem idén.... Hacsak nem veszi meg Mutter! Jut eszembe! Éppen itt lenne az ideje , hogy leporolják a kivásárlási storys cikkeket! :-)
Ilyen helyzetben 450 előtt nincs megállás.
És még az osztalékfizetést sem tiltották le egyértelmüen.
Miért dobáljátok el bagóért a gyémántokat!? :-) Főleg úgy, hogy minket választottak(jelentsen ez bármit is)
A szokásos gyj előtti rally megvót! Talán még mehet egy kicsit... Kíváncsi vagyok meddig fogják engedni!? Tippek?
385-nél én is vettem és 410-nél nem adtam el...
Most megint nézegethetem.
Ha kva Telekom árából is ingatlant veszek anno, akkor vastag pluszom lenne, nem mínusz.. Úgyhogy én abbahagytam.
Hát ha hamarosan, akkor lehet abba is hagyom a tőzsdét :))
http://www.origo.hu/gazdasag/20160211-minden-tudomanyterulet-mogott-informatika-lesz-a-jovoben.html
hamarosan megint 2000 lesz!!!!
nézd a jó oldalát, hozzájárulsz a cég nyereségéhez, amit osztalékként visszakapsz, majd vissza is forgatsz a számlák fizetésekor... :-))
Majdnem minden vevő az aktuális szolgáltatóját tartja a legxarabbnak! Egészen addig amíg át nem megy egy mégxarabbhoz! :-) Örök igazság, hogy mindig van lejjebb....
Majd figyelem a kezed! :-)