Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#762458 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762449

Már megint csak a rémhírterjesztés és a gáncsoskodás! :-) Már hogyne vásárolnák ki a népet? Ez nem is kérdés! Már rég megtették volna, ha nem a tudjuk kik(sz@rháziak) lennének kormányon! Látom, nincs papírod! De ennek ellenére is lehetne benned annyi, hogy gerjeszted a kivásárlás hullámait!(evvel is segítve azon honfitársaidat akiknek birtokába van néhány papír ebből az izéből) Neked már az oviban is hullámtörő volt a jeled?? :-)

#762449 Kissherceg Előzmény: #762427

A németek nagyon okos dolgot találtak ki, így nem kell kivásárolni a népet, okosak a fritzek

#762427 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762426

15 forint osztalék az meglesz, bár nem vagyok a "nagy" osztalékfizetés híve. Az elmúlt évek ki nem fizetett osztalékának egy része bennmaradt a cégben, a másik része meg tudjuk hová tűnt :-) Szerintem mostanában nem éri el az árfolyam a 450 forintot, de legyen inkább igazad. Persze mint tudjuk lesz ez 600 forint is! :-) Csak nem idén.... Hacsak nem veszi meg Mutter! Jut eszembe! Éppen itt lenne az ideje , hogy leporolják a kivásárlási storys cikkeket! :-)

#762426 TrendMan Előzmény: #762425

Ilyen helyzetben 450 előtt nincs megállás.

És még az osztalékfizetést sem tiltották le egyértelmüen.

#762425 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #762414

Miért dobáljátok el bagóért a gyémántokat!? :-) Főleg úgy, hogy minket választottak(jelentsen ez bármit is)

http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/bejelentes_barcelonabol_magyarorszagot_valasztotta_a_deutsche_telekom.227579.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

A szokásos gyj előtti rally megvót! Talán még mehet egy kicsit... Kíváncsi vagyok meddig fogják engedni!? Tippek?

#761530 KawaBazsy Előzmény: #761518

Ha kva Telekom árából is ingatlant veszek anno, akkor vastag pluszom lenne, nem mínusz.. Úgyhogy én abbahagytam.

#760753 Koffein Előzmény: #760747

nézd a jó oldalát, hozzájárulsz a cég nyereségéhez, amit osztalékként visszakapsz, majd vissza is forgatsz a számlák fizetésekor... :-))

#760747 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #760731

Majdnem minden vevő az aktuális szolgáltatóját tartja a legxarabbnak! Egészen addig amíg át nem megy egy mégxarabbhoz! :-) Örök igazság, hogy mindig van lejjebb....

#760722 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #760691

Éppen ez az, hogy részvényesi szemmel nézem és nem örülök neki! :-) Több okból... 1. Egyre hitványabb a szolgáltatás színvonala(ezt nem azért mondom mert nálam 1 napi nem volt net, hanem azért mert tény) 2. Ehhez még hozzávesszük azt is, hogy "jó pénzért szolgáltatnak" ugye! Ebből nekem az jön le, hogy aki teheti menekül és menekülni is fog tőlük. Persze lehetséges, hogy nem fáj nekik, mert közben bővítik a szolgáltatási területüket olyan régiókkal ahol nem lesz konkurenciájuk...viszont ezen területekre csak viszonylag nagy költséggel építhető ki pl a széles sávú net. Ráadásul nem ez hozza nekik az igazán nagy bevételt és nyereséget. De még a viszonylagos "hitványságuk" ellenére is jóval többet ér a cég annál mint amennyire most értékelik. Szóval jó lesz ez! Főleg úgy, hogy mocskos áruló voltam és némi short pozit is felépítettem. Tehát mindenképpen nyerek :-) Milyen egyszerű is ez a tőzsde! Gyerekjáték :-) Nem is értem, hogyan képesek egyesek bukni rajta! :-))

#760691 matgab Előzmény: #760669

nézd részvényesi szemmel és örülj neki, hogy ilyen jó pénzért szolgáltatnak másoknak is, nemcsak neked! :-)