Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Icahn köv. 6 céget vásár…

#762105 Koffein

Icahn köv. 6 céget vásárolta az elmúlt negyedévben:

Xerox, AIG, Hertz, Cheniere Energy, Freeport-McMoRan, meg saját magát Icahn Enterprises.

Re: nincs cím

#762003 Fornit Előzmény: #762002

Én sem igazán értem, de ilyen eseteknél mindig rád gyanakszom. Most, hogy te sem tudod, lövésem sincs. Lehet egy bear-rally.

#762002 matgab Előzmény: #762000

Nem értem a piacokat. Pont mikor elhittem már, hogy az olaj cégek a 30 USD olajár miatt csődbe fognak menni és magával rántják a bankokat is, akkor olyan eszeveszett ralli indul, mintha nem 30-ra de 61-ra ment volna vissza az olaj.

Pedig továbbra is túltermelés van, továbbra is csökken a kereslet (vagy legalább annak növekedési üteme), akkor most mi változott 4 nap alatt?

Elhatalmasodott rajtam a…

#762000 Fornit

Elhatalmasodott rajtam a kereskedési kényszer. 1 adag SP short az előbb.

November óta nem nyitottam poziciót...

A Wall Streeten már válság van

#761924 Koffein

mondja mindezt Dan Loeb

"Némely esetben a veszteségek végleges vagyonvesztést jelentenek. A 2015-ös piacot egy kísértetháznak neveztük el, de ez valójában annyira volt ijesztő, mint egy Disney gyermekvasút. Semmi volt az év 2016-hoz képest."

...

"Loeb szerint a jelenlegi helyzet egy "Wall Street-i válság, de még nem főutcai válság." Ennek oka többek közt az amerikai elnökjelöltek szokatlan mértékű populizmusa, amely az amerikai pénzintézeteket fenyegeti. A válsághelyzet még nem volt hatással az amerikai fogyasztók vagyonára, tényleges válságról csak akkor lehet beszélni, ha ez megtörténik."

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/alapkezelok/a_wall_streeten_mar_valsag_van_a_milliardos_szerint.5.227312.html

durva, amit a yahoo is c…

#761866 Koffein

durva, amit a yahoo is csinál, bejelentik, hogy streamelik buffett papa részvényesi öszeröffenését, erre +8%ban hasít... érthetetlen... :-/

azt a rohadt, a Groupon …

#761831 Koffein

azt a rohadt, a Groupon rallizik mint állat, arra a hírre, hogy az Alibaba 5,6%os részesedést vásárolt...

#761795 Koffein Előzmény: #761770

az utókor számára, amit találtam amcsi vízes cégek:

AWR

WTR

ARTNA

CWT

SBS

CTWS

CWCO

MSEX

PCYO

SJW

STWS

YORW

gyors pillantást vetve rájuk, vannak szutykok, meg van amik elég bull formában vannak... :)