Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Monnyuk létezik a Civic…

#761737 KawaBazsy

Monnyuk létezik a Civic kombiból 1.8 Vti is, lehet azt kellene néznem.. :-)

Amúgy az Usa pickupok nyilván jobban tetszenek, de azokat sztem lehet céges teherautónak használni. Pedig egy Ford F150 Harley Editionba beleülnék.

Re: nincs cím

#761671 rbbj11 Előzmény: #761668

nekünk a böröndök egy nagy müanyag ládában voltak a platón most spaniferzve... hál Istennek nem ment 160-nal a soför, inkäbb 120-130-cal. Viszont elätkoztam német autópályákat: a magyar 85-ös út ehhez képest tükörsima. Èn ált ledöbbentem, mennyire feljött Mo. prosperáló része a németekhez. Az autópályáik egy nagy rakás szar, tisztára diákkoromba éreztem magam a bkv buszon Bp-en...

#761669 KawaBazsy Előzmény: #761668

Először vmi puttonyos dízelre gondoltam. Egyik itteni haver nemrég vett egy Mazda Premacy-t, annál nincs még kettős tömegű, nem common rail, nincs túlhúzva, jó futómű, stb., ajánlotta. De nézegetve rájöttem, h nem érezném jól magam egy ilyen tojás autóban, nekem vmi karakteresebb kell. :-) Sztrádán a Civic-el is 120-al megyek, akkor eszik jól..

#761668 Sumér harcos Előzmény: #761666

teljesen hihető:)

nekem is volt szerencsém ilyesmihez ezzel az L200-al,egy Eszék-Zágráb-Eszék leghosszabb autopálya végig 150-160km/h-val(nem én vezettem,nagyon jobban azokkal a nagy kerekekkel nem is ment volna,de kár is lett volna) és vissza MO,2napos céges- turnéhoz.

hát gondolhatod ez 160nal milyen volt,óriási élmény-egy pl. vw poloban nagyobb biztonságérzet érezhető,ilyen paraméterek mellett.

nem volt doboz hátul,hanem csövezve volt,igy a csomagok éppen befértek.

aki a hátsósoron ült,az ült a teve seggén:)

#761667 KawaBazsy Előzmény: #761666

Most ugye még kicsi a gyerek, nem nagyon megy messzire az asszonnyal. Aztán majd ha nődögél, akkor nézünk egy 5 ajtós kocsit nekik. Ezt elsősorban haszonjárműnek gondoltam, hiszen az is. Nekem amúgy tetszik, lehet h még a motorom is elfér a platón. :-)

#761666 rbbj11 Előzmény: #761662

elfér benne??? Hát max gyerekek hátul....

olyan kényelmetlen, h. bexaräs. Tiszta fapad az egész. Most jártuk meg utasként Nürnberget feleségemmel egy VW amarok-kal. Hogy az mekkora egy kicsi belterü, kényelmetlen fapad...borzalmas. Császár minden utasom ahhoz képest a Toyota avensisben

#761665 rbbj11 Előzmény: #761659

ismerös, én is csak ilyet láttam eddig...ezeknél a kocsiknál jobb venni egy bp-i vastag nyakláncostól, aki tényleg csak aszfalton nyomta neki

#761664 rbbj11 Előzmény: #761653

ügyfelemnek alufelnis navarra-ja van, mär komoly javitäsok kellettek felfügg-nél...ISten óvjon téged attól az osztrák autótól...pedig hamarosan magyar autópiacon lesz az is, persze kitakarítva