Mit szóltál volna a Jeep Wrangler-emhez, amin elöl is merev tengely-laprugó volt a futómű? :-)
Mit szóltál volna a Jeep Wrangler-emhez, amin elöl is merev tengely-laprugó volt a futómű? :-)
Jah. De hát arra is kell. Cégre elszámolható, lehet rá pakolni, cibálhat elég sokat, s még a család is elfér benne..
6honapig használtam éjjel- nappaL egy Full L200at,1-1.5évest egy cégnél.
rühelltem,mint a xart köves úton,pályán,mintha tevén ülltem volna,laprugok miatt.
terepen jo.
mondjuk én nem vok terepjáró fan,soha nem is voltam.
gyúnyos akarnék lenni,csak piros rendszámra engedném vizsgáztatni őket,munkagépek ezek.:)
:) az összes volt tsz elnök ismerősöm extrásat vesz,van aki bukocsovest.
ugyan többen dobozt tesznek rá.
ismerősöm,azután irány a tarlo fél-1éves full l200,kukorica tarlon huto szétcsesződött,motor megforralva,nyekk:)
azután beszámolta egy ujba.
vki azóta boldog tulaja a "megkimélt" ujszeru korú, állandóan derékig dagonyáztatott L200 fullnak:)
ott volt ám olyan takaritás is,hogy ülés ki, sterimo beltérben,lexarta:)
ablakokat leengedted,nem huzta vissza a retektől az elektronika:)
Jah. Monnyuk alapban erre gyártották, de persze megkíméltet szeretnék. AZ extrás, alufelnis darabok kevésbé voltak haszonjárművek..
figyelj rä, h. ne földmüvestöl szärmazzon....különben egy roncsot veszel, lätom sajät szememmel hogy hasznäljäk ezeket a tipusokat a parasztok, erdészek
Egyrészt drágább, mert a közel keleti vásárlók is viszik. Másrészt meg az a leggyengébb. Van itt egy 2003-as teszt, a Navara 133 ló, a Mitsu van 116 meg 136, a Toyo meg 90.. 1.8 tonnához.
Hilux túl drága? Ingatlan biznisz?
Most pickup-okat nézegetek melósautónak, a Nissan Navara, meg a Mitsu L200 tetszik, a 2006 előtti. Úgyhogy Honda valszeg megy a levesbe.. de még nem döntöttem el.
kééész végem :DDD
http://www.facebook.com/226905284152894/videos/553717504805002/
Karotta gyerek begyujtott magának egy Nissan 200sx-et?
kimaradt még a 300zx is.azért...beférne...
targa crx??vti?8000fordulaton,hogyan hagyhatták ki?:)
egyébként jo a felsorolás.
A Toyota MR-2 legerősebb, turbós változatából csak Japán kapott, Európának be kellett érnie a 160 lóerős szívóval."-nos ez nem igy volt,mert csak 156lovas volt:)
Utye?+ritkán sminkelek vezetés közben (mert első a biztonság:)
http://galeria.vezess.hu/files/684/071/000/mobilozas-vezetes-kozben/71684/71684_585079_784x523.jpg
húú, de bika vagy :)
Mazda MX-5!:szivecske: :) :cukimukika:
Kérem!