vásárold velem együtt a részvényeket, majd rájösz! :-)
vásárold velem együtt a részvényeket, majd rájösz! :-)
Éppen ez az, hogy részvényesi szemmel nézem és nem örülök neki! :-) Több okból... 1. Egyre hitványabb a szolgáltatás színvonala(ezt nem azért mondom mert nálam 1 napi nem volt net, hanem azért mert tény) 2. Ehhez még hozzávesszük azt is, hogy "jó pénzért szolgáltatnak" ugye! Ebből nekem az jön le, hogy aki teheti menekül és menekülni is fog tőlük. Persze lehetséges, hogy nem fáj nekik, mert közben bővítik a szolgáltatási területüket olyan régiókkal ahol nem lesz konkurenciájuk...viszont ezen területekre csak viszonylag nagy költséggel építhető ki pl a széles sávú net. Ráadásul nem ez hozza nekik az igazán nagy bevételt és nyereséget. De még a viszonylagos "hitványságuk" ellenére is jóval többet ér a cég annál mint amennyire most értékelik. Szóval jó lesz ez! Főleg úgy, hogy mocskos áruló voltam és némi short pozit is felépítettem. Tehát mindenképpen nyerek :-) Milyen egyszerű is ez a tőzsde! Gyerekjáték :-) Nem is értem, hogyan képesek egyesek bukni rajta! :-))
nézd részvényesi szemmel és örülj neki, hogy ilyen jó pénzért szolgáltatnak másoknak is, nemcsak neked! :-)
Aggodalomra semmi ok, működik a netem, TV, minden csudiszép (egyelőre). 75.000-ért!? és ez biztos?? Oszt van pofájuk csilliárdokért adni a "szolgáltatásukat"!? Van! :-) Mert megtehetik......
ezek a telefonos kapcsolattartók vidéki közmunkaprogramot megjárt népek általában netto 75.000-ért
A managerek fizetése és prémiuma természetesen sérthetetlen! Ők a végeláthatatlan meetingeken mindent tökéletesen kifundáltak! Van amit már 100x is! Természetesen mindenről a "bokorugrók" tehetnek!
Ez legyen az Ő bajuk! Tetszettek volna egy normális céghez elszegődni! (persze annak idején talán jó ötletnek tűnhetett:-) Mellesleg ekkora ge@inek nézel!?(nem mintha minden alapot nélkülözne a feltételezésed:-) De ezt a titulust már a fényességes lenyúlta előlem! Természetesen nem küldök semmilyen értékelést. Tudom, hogy mekkora szívás meló a sok, néha indokolatlanul is bunkó ügyfelet kezelni. Nem egy leányálom. De ha akkor sem fog működni az internet mire hazaérek akkor még az is előfordulhat, hogy nem bírok ellenállni a hatalmas kísértésnek :-)
Gondolom a managereké nem csak annak a fizuja aki tényleg dolgozik...
Ki van ez találva multiéknál... :-)
ne válaszolj elégtelent, mert a fizetésük ettől is függ...
Közben kaptam SMS-t, hogy mennyire volt elégedett kapott kiszolgálással?? Szó szerint idéztem. Most erre mit lépjek? Ügyfélszolgálat tehet legkevésbé az egészről. De azért biztos ami biztos, bosszúból az elégedetlent választom :-) Ez lenne náluk a skálán a legalja. Nekem azért az elégedetlennél sokkal súlyosabb "értékelés" is eszembe jutott :-) Oszt van olyan lehetőség is(a gyenge kettes) hogy "kissé elégedetlen"!!! Hát ezt meg hogy gondolták? Hogyan lehet valaki "kissé elégedetlen" ? és miért hiányzik a "nagyon elégedetlen"(finom verzió) és/vagy a "botrányosan fostos" választási lehetőség? :-)
Gondoljátok, hogy nem váltottam volna már rég ha lett volna rá lehetőségem? De csak most kezd mozgolódni felénk a Digi. Ők sem a szívem csücske, de ahogy lesz rá lehetőségem már megyek is át. Max annyit "bukhatok", hogy olcsóbban nem fog működni semmi :-) Némi "közvélemény kutatás" után csak annyit tudnék javasolna a Telekomnak, hogy szedje össze a gondolatait de hirtelen, különben nagy pofonba fognak beleszaladni! Bár a helyzet az, hogy nagyon sok helyen továbbra sem lesz semmilyen más alternatíva oszt méh jobban elszemtelenednek. De azért rettegj csak Telekom! Mert nem felejtek, és mások sem :-) közben az árfolyam is megy vissza a helyére ahová való! (bár ez a Telekomot a legkevésbé sem izgatja, sőt!)
én is hasonló hibákat tapasztaltam Sopronban...ezért kb. 2 évvel ezelőtt új belépőként, nagy kedvezménnyel UPC-s lettem...net és vezetékes telefon....hibátlanul működik....most 240/20-as net-em van, AC-s wifivel még beton födémen keresztül is 220/20-at tud....stabilan, hibátlanul 7/24-ben....
Többek között ezért váltottam én is Invitel-re, szerencsére ahol én lakom ott választhattam, de van ahol ezek a tetvek egyeduralkodóak...
Nekem gyakorlatilag 3 havonta volt valami problémám a T csoporttal, tv, telefon, net felváltva...
Drágák voltak és szarok...
Nekem nagyon bejött a váltás jobb minőséget kapok jobb áron...
Természetesen a papírjuktól is már rég megszabadultam, de látom te kitartó vagy... :-)
Mekkora hitványság már ez! Érdekes, hogy nálunk a cégnél 4 évesnél idősebb hardware (server, storage, stb) a gépterembe nem üzemelhet. Kivételes esetben ez további 1 évvel még kitolható de utána nincs kegyelem! Irány a kuka. Ez pontosan azért van így mert a gyártó már csak fényárban(vagy már azért sem) vállal 4 órás vagy next business day supportot a régi szutykokra. Persze az is igaz, hogy itt nem igazán lenne elfogadható, hogy a userek 72 óráig írjanak írógéppel és a leveleiket pedig adják fel postán, stb. De a T bezzeg megteheti, hogy baxxák meg! :-) Csak azt tudom javasolni, hogy senki se vegyen ebből a szutyok papírból! :-) Irány a kétszááá! Most nézem, hogy önmagához képest már-már szárnyalásba kezdett az árfolyam! :-) PF nyomathatja lassan, hogy ma a T volt a BÉT sztárja(ettől persze még mindig messze van) meg egyéb baromságok. Sebaj, lesz ez még lejjebb is!
valóban annyit költenek fejlesztésre, de ha tudnád mire felsírnál... :) jól érzékeled, hogy ÉCS csökkentéssel fogják a könyvelést terhelni, nem új eszköz vásárlással. Garancia lejárat után elpöfög még bármi pár évig, csak ha leáll, akkor nagy pofával kell rohanni az IT világba, hogy most aztán nekik azonnal kell, mert ők itt az atyaúristen és viktornak se megy a mobil...
Pont olyan a hozzáállás, mint a politikai vezetés esetén...
Evvel tisztában vagyok. Már múltkorában írtam, hogy csak a qrva jól kereső "managerekből"(meetinghuszárokból) kell minél több! és természetesen még jobban meg kell fizetni ezeket a "hatalmas hozzáadott" értéket teremtő izéket, nehogy elcsábítsa őket egy másik cég! Pedig elcsábulhatnának már a ****! :-) A probléma nem csak az, hogy a műszakiakat küldik el hanem ahogy látom az eszközparkot sem igazán fejlesztik! Sőt! Pedig minden évben 100 milliárdokat költenek "fejlesztésre"(papíron) . Meg a kis faxomat! :-) Jön egy kis eső és a "csodatechnológia" rögtön összefossa magát! Most szelektíven ideges vagyok, ráadásul nagyon! :-) Ideje lenne olyan törvényt hozni, hogyha a kedves szolgáltató 24 órán keresztül képtelen szolgáltatni akkor a kedves vevő arra hónapra egy büdös vasat se fizessen. Erre mi van most? 72 óráig vakargathatják anyuci pöckét és max csak utána járhatna valami alamizsna féle az egyébként nagyon kedves vevőnek? 2016-ban? Hát mi folyik itt Gyöngyösön??:-) Netán titkos atomtámadás érte a kerületet????? Amennyiben én is így dolgoztam volna az elmúlt 20-30 évben akkor most egy vasam sem lenne amit elbaxhatnék a tőzsdén! :-) Skandallum! :-) Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy baxódjon meg a KDNP, Semjén Zsóóót, és/de különösen a Telekom!
és akkor még a részvényesi értéknövekedésről!! (Miiiiiii van? :-) nem is beszélve! Azt kívánom nekik, úgy növekedjen a fizetésük mint a "részvényesi értéknövekedés"! Jelentsen ez utóbbi bármit is! :-)
emögött nagyon komoly stratégia van, hiszen, hogy jobbak legyenek a tőzsdei számok, kimutatások, részvényesi értéknövekedés legyen és hatékonyság ezért folyamatosan leépít a cég. A baj, hogy a műszakiakat... DT megszorít...
Most, hogy a cikket is elolvastam :-) tényleg nagyon boldog vagyok, hogy kilenc országgal összekötik az izét! De én avval is elégedett lennék, ha otthon működne a TV(ez nem annyira fontos) és az internet. Tegnapi eset, illetve még mai is és ahogy látom még talán holnapi is lesz. Tegnap délután TV, internet off...pár óra múlva felhívtam az ügyfélszolgálatot(tudom! én vagyok a hülye) biztos tudatában annak, hogy kapom majd a szabványválaszt...de gondoltam hátha! Ilyenkor kb 15 perc mire az ember átküzdi magát a "menün" minimum kétszer megadva az anyukája leánykori cipőméretét is... ember a vonal túloldalán belekezd a szokásos dumába..az önök körzetében blabla technikai okok miatt blabla szünetel a szolgáltatás blabla, de munkatársaink megkezdték blabala a hiba elhárítását blabla. De estére vagy holnap reggelre tutira minden OK lesz blabla. Reggelre mi történt? A hibát természetesen nem sikerült elhárítani de legalább már a mobilnet sem működött! Kiváló! Gratulálok. A T szolgáltatása egy kalap xar de legalább kibaxott drága! Baxódjon meg a T csoport de villám gyorsan!!! Oszt ezek költenek 100 milliárdokat fejlesztésre!? A nagy lófaxt! De az is lehetséges, hogy nekem is csak száraz csomagom van oszt lehet, hogy kellene egy olyat is kötni ami esőben is működik! Ezek inkább áruljanak zöldséget vagy akármit, de a jelenlegi tevékenységi körükkel semmiképpen se foglalkozzanak a jövőben!
de még mennyire, persze. :)
Hurrá! Akkor most irány a hatszá? :-)