Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #760559Evvel tisztában vagyok. Már múltkorában írtam, hogy csak a qrva jól kereső "managerekből"(meetinghuszárokból) kell minél több! és természetesen még jobban meg kell fizetni ezeket a "hatalmas hozzáadott" értéket teremtő izéket, nehogy elcsábítsa őket egy másik cég! Pedig elcsábulhatnának már a ****! :-) A probléma nem csak az, hogy a műszakiakat küldik el hanem ahogy látom az eszközparkot sem igazán fejlesztik! Sőt! Pedig minden évben 100 milliárdokat költenek "fejlesztésre"(papíron) . Meg a kis faxomat! :-) Jön egy kis eső és a "csodatechnológia" rögtön összefossa magát! Most szelektíven ideges vagyok, ráadásul nagyon! :-) Ideje lenne olyan törvényt hozni, hogyha a kedves szolgáltató 24 órán keresztül képtelen szolgáltatni akkor a kedves vevő arra hónapra egy büdös vasat se fizessen. Erre mi van most? 72 óráig vakargathatják anyuci pöckét és max csak utána járhatna valami alamizsna féle az egyébként nagyon kedves vevőnek? 2016-ban? Hát mi folyik itt Gyöngyösön??:-) Netán titkos atomtámadás érte a kerületet????? Amennyiben én is így dolgoztam volna az elmúlt 20-30 évben akkor most egy vasam sem lenne amit elbaxhatnék a tőzsdén! :-) Skandallum! :-) Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy baxódjon meg a KDNP, Semjén Zsóóót, és/de különösen a Telekom!
és akkor még a részvényesi értéknövekedésről!! (Miiiiiii van? :-) nem is beszélve! Azt kívánom nekik, úgy növekedjen a fizetésük mint a "részvényesi értéknövekedés"! Jelentsen ez utóbbi bármit is! :-)