Re: nincs cím
Nyeretlen_Keteves Előzmény: #760313Most, hogy a cikket is elolvastam :-) tényleg nagyon boldog vagyok, hogy kilenc országgal összekötik az izét! De én avval is elégedett lennék, ha otthon működne a TV(ez nem annyira fontos) és az internet. Tegnapi eset, illetve még mai is és ahogy látom még talán holnapi is lesz. Tegnap délután TV, internet off...pár óra múlva felhívtam az ügyfélszolgálatot(tudom! én vagyok a hülye) biztos tudatában annak, hogy kapom majd a szabványválaszt...de gondoltam hátha! Ilyenkor kb 15 perc mire az ember átküzdi magát a "menün" minimum kétszer megadva az anyukája leánykori cipőméretét is... ember a vonal túloldalán belekezd a szokásos dumába..az önök körzetében blabla technikai okok miatt blabla szünetel a szolgáltatás blabla, de munkatársaink megkezdték blabala a hiba elhárítását blabla. De estére vagy holnap reggelre tutira minden OK lesz blabla. Reggelre mi történt? A hibát természetesen nem sikerült elhárítani de legalább már a mobilnet sem működött! Kiváló! Gratulálok. A T szolgáltatása egy kalap xar de legalább kibaxott drága! Baxódjon meg a T csoport de villám gyorsan!!! Oszt ezek költenek 100 milliárdokat fejlesztésre!? A nagy lófaxt! De az is lehetséges, hogy nekem is csak száraz csomagom van oszt lehet, hogy kellene egy olyat is kötni ami esőben is működik! Ezek inkább áruljanak zöldséget vagy akármit, de a jelenlegi tevékenységi körükkel semmiképpen se foglalkozzanak a jövőben!