http://www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/szandekosan_szivatta_a_szereloket_petter_solberg-16285
igen,ez a kell klima nem- kell klima kérdés roadsterben örök dilemma.
Nem, nagyon kevés NA, NB-ben volt gyárilag. Bőr ülést előbb találsz. Nem is kell amúgy..
a Te MX5-öd klimás volt?nem elékszem már..
ja,akkor bocsánat,ő szokott ez a fémláda előtt fotozni,azt hittem ez is ő lesz.
De ez nem az övé, a térkép se oda mutat, telefonszám se egyezik..
én meg nemtom tőle megvenni az NC,amit vagy 5honaőja árul.
mert klima nélküli NC-t még nem láttam.
a nagy makulátlanságban a vezetőülés gyötört,ha pedig az ugy,akkor km-t is megkérdőjelezem.
meg egy 100ezer kmes autonak 1tulajjal,legyen már meg a gyári szőnyege
ez az auto 1.6m,de nekem annyiért sem kéne.
hehe:)
nem látta a reklámját anno,vmi miniszternek nézték a mókust benne,mikor konvojba keveredett:)
Tőle vettem anyám Jazz-ét. :-)
Ok, no de presztízsnövelő? Mert sztem erre gondolt a levélíró..
Vicces a csávó... Egyébként minden kocsinak méltó a megjelenése, ha gondos gazdája van.. Lehet az nagyon koros is
Ezt olvastad? A méltó megjelenés.. :-)
http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2016/01/17/presztizsnovelot_750_ezerig/
A Renault több telephelyén is házkutatást tartottak tegnap a hatóságok az emisszió-hamisítás kapcsán. Állítólag semmit sem találtak.
hát persze mivel az 1.5dci a legjobb,főleg a 107lovas széthullós:)
nem érted? a külsőben 80 al megy a sor... a belsőben is, de csak azért, mert nem hajlandó egy két lüke kimenni... ezért van dugó.
80 al, a szélsőben kell andalogni, nem belül....
Két okból sem. Egyrészt az övé S :-). Másrészt meg a ****virág nem nézett rám, amikor kikerült, s még a kocsit is ráhúztam, h lehúzott ablak mellett rákérdezzek a dologra, hanem mereven előreszegezett tekintettel nyomta a gázt..
Ha 80-al akarok menni, akkor nyilván kimegyek. Amúgy a Hondával 120 az autópálya tempóm, mert akkor takarékos, úgyhogy a belső sávba csak akkor megyek, ha senki sem jön, inkább fékezek.. Ha az általad leírt szituban gyorsabban mennék, csak nem tudok az előttem levőtől, az meg az azelőtt levőtől, mert túl sokan vannak, akkor viszont nem megyek ki, ha kívül lassabban mennek.
és ilyenkor ki volt az önkéntes rendőr?
Mert amikor valaki szintén szabálytalanul nem enged mondjuk téged előre, hogy ne menj gyorsabban, mint 130, akkor ő a **** önkéntes rendőr... Amikor meg te tolod, le, hogy ne menjen 80-nal, akkor meg te vagy az, nemde?