Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1612

Re: nincs cím

#759213 Kissherceg Előzmény: #759188

dehogynem, a gonosz bróker miatt illikvid a hati... bent kellene állni az árjegyzőnek tételekkel...

#759188 Láma Előzmény: #759184

Lehetni lehet, csak nem ott és akkor, ahol és amikor szeretnél. :)

Szerintem ezek a stop kiütések zömmel nem tudatosak, hanem ilyen véletlenek. Már párszor indítottam ilyen lavinát én is akaratlanul. Első alkalommal, mikor rájöttem, hogy én voltam, alig akartam elhinni. Állt a piac és valaki betett egy konti vételt az utolsó kötés és a legjobb eladási közé. Sokáig semmi nem történt, aztán adtam neki egyet és ezzel az eladással kitörettem fölfelé . Ugrott majdnem 200 pontot fölfelé az árfolyam az egy konti piaci eladásra. Ilyenekből lesznek a fals kitörések. Nem kell ehhez gonosz bróker. :)

#759126 Kissherceg Előzmény: #759118

ritka egy gennyek egyébként, mert direkt üresen hagytak egy olyan szintet, mint 23k... nekem alatta volt a stoppon, de aztán szépen feltéptem határidőt...

#758950 Kissherceg Előzmény: #757320

Egészen jól gondoltam:

"Hatéves mélypontra esett a lengyel részvénypiac, és a politikai változások miatt a varsói tőzsdéből kiábrándult befektetők a BÉT-en keresnek menedéket, írja a Világgazdaság. A lap szerint a folyamat még évekig eltarthat.

Az elmúlt egy évben 54 százalékkal emelkedett a BUX index, miközben a varsói WIG-20 25 százalékot gyengült. A részvényindexek mozgása mögött a befektetői megítélés gyökeres változása áll mindkét esetben.

Magyarország pont a korábbi években csinálta azt, amit most a lengyelek, és szintén gyűlölték érte a befektetők. Most viszont épp küszöbön a felminősítés, csökkent a bankadó, rövid távon nincs baj a makroszámokkal sem, szóval pillanatnyilag határozottan jobb helynek tűnik Lengyelországnál."