NEm túl meggyőző a felfelé üzemmód,a reggeli öröm óta csordogálás van...
NEm túl meggyőző a felfelé üzemmód,a reggeli öröm óta csordogálás van...
dehogynem, a gonosz bróker miatt illikvid a hati... bent kellene állni az árjegyzőnek tételekkel...
Lehetni lehet, csak nem ott és akkor, ahol és amikor szeretnél. :)
Szerintem ezek a stop kiütések zömmel nem tudatosak, hanem ilyen véletlenek. Már párszor indítottam ilyen lavinát én is akaratlanul. Első alkalommal, mikor rájöttem, hogy én voltam, alig akartam elhinni. Állt a piac és valaki betett egy konti vételt az utolsó kötés és a legjobb eladási közé. Sokáig semmi nem történt, aztán adtam neki egyet és ezzel az eladással kitörettem fölfelé . Ugrott majdnem 200 pontot fölfelé az árfolyam az egy konti piaci eladásra. Ilyenekből lesznek a fals kitörések. Nem kell ehhez gonosz bróker. :)
jaja... piacin hatit 10k tétel felett nem lehet venni... laza 1 százalékot dobott a stoppom..
Ez volt az ? Akkor lehet csak véletlen.
2016Bear
ma, 14:25 #52470
megérkeztem
venni akartam 150k hatit 23k-ig
csak 58k jött össze, mert az utolsó pillanatban (tényleg fél másodpercen múlt) kiállt a 100-as eladó
valakinek meg bent volt a stop és kiugrasztottam, így miattam szállt el a hati 23145-ig
bocs
http://www.chartcenter.hu/forum.php?jump=20&selectforum=31359
ritka egy gennyek egyébként, mert direkt üresen hagytak egy olyan szintet, mint 23k... nekem alatta volt a stoppon, de aztán szépen feltéptem határidőt...
csak kistoppoltak
kt derékul kitágult
Egészen jól gondoltam:
"Hatéves mélypontra esett a lengyel részvénypiac, és a politikai változások miatt a varsói tőzsdéből kiábrándult befektetők a BÉT-en keresnek menedéket, írja a Világgazdaság. A lap szerint a folyamat még évekig eltarthat.
Az elmúlt egy évben 54 százalékkal emelkedett a BUX index, miközben a varsói WIG-20 25 százalékot gyengült. A részvényindexek mozgása mögött a befektetői megítélés gyökeres változása áll mindkét esetben.
Magyarország pont a korábbi években csinálta azt, amit most a lengyelek, és szintén gyűlölték érte a befektetők. Most viszont épp küszöbön a felminősítés, csökkent a bankadó, rövid távon nincs baj a makroszámokkal sem, szóval pillanatnyilag határozottan jobb helynek tűnik Lengyelországnál."
Bux 23e mentőakció?
:DDD
ennek a szutyoknak?....
Érdekes hogy enm volt még nagy borítás a béten,23e bux magassága az nem vmi támasz?
Megint berak ok stoppot tuti kiszedik
Oti gyenguska,vajon Ricsivel lesz megmentve a pijjac?
hibbant egy nyitás
Dejó hogy felfelé igyekszünk mindent lekövetni...
Szééépeeet?
Majd megölt a fene, hogy korán zártam :)))
hogy szépet álmodtál :))))))