Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#758060 Euroman Előzmény: #758059

a stocky-sokat mind szeretem, mert ez egy jó közösség....más fórumokon már nem is nyílvánulok meg, mert olyan alpári a hangvétel, amiben nem kívánok részt venni....én a mai fősodorból nem kérek, a mainstream-en kívül pedig itthon csak vegetálás, vagy ellehetetlenülés van

#758059 Margaretta Előzmény: #758053

Ok, az igaz, hogy a való életben nem törődnek veled. Szép tőled, hogy nem ránk utaltál :)

#758053 Euroman Előzmény: #758050

abban igazad van, hogy többen elolvastátok amit írtam, és jószándékkal válaszoltatok rá....a válaszokat én is elolvastam.....nem ettől vártam a helyzetem változását, mert az butaság lett volna....de nem is változott mástól sem...de itt főként nem is a stocky-sokra akartam utalni....a való életben, testközelből sokkal rosszabb tapasztalataim vannak...

#758050 Margaretta Előzmény: #758043

Ezt azért kár volt ideírnod!

Olvassad, légyszi, pár évre visszamenően azt a sok-sok veled törődő tanácsot, amit leírogattunk. Akkor egyből rájössz, hogy most nem volt igazad:)

#758037 Euroman Előzmény: #758036

nem hiszem, hogy irigyek, csak felhívták rá a figyelmet....én nem foglalkozom a csok-kal, nem felelek meg egyetlen feltételnek sem...

#757513 Euroman Előzmény: #757510

én csak tv-ben láttam...abból szűrtem le, amit írtam...más hasonló modorú személy hirteln nem jutott esszembe, bár aki nem járt a Földesbe, az úgysem ismeri Zsúdel tanár Urat...

#757510 Ibiza Előzmény: #757197

Mácsai nem halkbeszédű..nem finomkodó.. dolgoztam vele egy témán.. dinamikus határozott.. lazán öltözködik.

#757197 Euroman Előzmény: #757193

Zsúdel László....egy ilyen finom(kodó), halkbeszédű ember volt, mint pl. Mácsai Pál színművész Úr....nagyon értette a fizikát....finom iróniával illette azokat, akik nem annyira :)