:D
utolsó beosztásomban én is 4 nővel ültem egy szobában:
http://index.hu/index2/#bloghu/csajokespasik/2016/01/13/_rem_alommelo_5_csajra_egy_pasi
igaz kezdőként meg 6 férfival....na az se volt különb...csak fiatal voltam, és könnyebben vettem
Írjad le, mennyibe kerül ez most nekem és valahogybárhogy rendezem a számlát :)
fizetett hirdetés? :P :)))))
Én a Kiszámolóba írok még hozzászólást, esetleg a HVG-be, Propellerbe.
a stocky-sokat mind szeretem, mert ez egy jó közösség....más fórumokon már nem is nyílvánulok meg, mert olyan alpári a hangvétel, amiben nem kívánok részt venni....én a mai fősodorból nem kérek, a mainstream-en kívül pedig itthon csak vegetálás, vagy ellehetetlenülés van
Ok, az igaz, hogy a való életben nem törődnek veled. Szép tőled, hogy nem ránk utaltál :)
abban igazad van, hogy többen elolvastátok amit írtam, és jószándékkal válaszoltatok rá....a válaszokat én is elolvastam.....nem ettől vártam a helyzetem változását, mert az butaság lett volna....de nem is változott mástól sem...de itt főként nem is a stocky-sokra akartam utalni....a való életben, testközelből sokkal rosszabb tapasztalataim vannak...
Ezt azért kár volt ideírnod!
Olvassad, légyszi, pár évre visszamenően azt a sok-sok veled törődő tanácsot, amit leírogattunk. Akkor egyből rájössz, hogy most nem volt igazad:)
Tyűha!
legyen...nem érdekel....ahogy én se érdeklek másokat
Az sem baj. Akkor csak mozi. Legalább másnak hadd legyen jó.:)
nem hiszem, hogy irigyek, csak felhívták rá a figyelmet....én nem foglalkozom a csok-kal, nem felelek meg egyetlen feltételnek sem...
:) hatna, hetne... Irigyek ezek a portfolos srácok. Csapd le te és akkor nem marad másnak!:)
én csak tv-ben láttam...abból szűrtem le, amit írtam...más hasonló modorú személy hirteln nem jutott esszembe, bár aki nem járt a Földesbe, az úgysem ismeri Zsúdel tanár Urat...
Mácsai nem halkbeszédű..nem finomkodó.. dolgoztam vele egy témán.. dinamikus határozott.. lazán öltözködik.