Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#757938 matgab Előzmény: #757928

nekem is az a kérdésem, hogy külföldön bejegyzett cég,aki online értékesítést végez az országban és ezért magyar ÁFA számot kér magának, az a cég nem használhatja a nemzetközi számlázó programját vajon itthon, csak akkor ha megbíz egy magyar számlázó programot , hogy az általa elküldött adatok alapján állítson ki számlákat?

Ezt a külföldiek nem nagyon értik, hogy hogy lehetséges...

#757936 matgab Előzmény: #757932

nem lehet küföldit, mert csak regisztrált szoftvert lehet használni.

Ráadásul 1-2 év és az összes számlázó szoftver ugyanolyan online lesz a NAV-hoz, mint a pénztárgépek...

#757935 matgab Előzmény: #757928

Kulcsszoftot használok, az nem rossz. De ha egyedi kívánságod van , akkor az nagyon sokba kerül.

Az általad leírt funkciókat tudja. Sokan használják.

#757932 rbbj11 Előzmény: #757928

lehet külföldi programot is használni?

Van egy egyszerü és jó, én Ausztriában ezt használom: KingBill

Számlázóprogramot kell v…

#757928 Margaretta

Számlázóprogramot kell vennem a NAV adatszolgáltatás előírása miatt.

Olyat keresek, ahol a számlaszám formát meg lehet választani és a megnevezés rovatba bármennyi sort lehet írni. Papíralapú legyen, gépre telepíthető, ne internetes, mert azok között vannak olyanok, amit csak 1-2 évig őriznek meg.

Tudtok valamilyet ajánlani tapasztalat alapján?

Én már többet megnéztem, de már nincs hozzá sok türelmem, mert egyfolytában csak felcseszem az agyamat.

Jaj, de nem tetszik a li…

#757872 walex

Jaj, de nem tetszik a libsiknek, hogy sok magyarban azért még él a magyar öntudat.

Megy ám az antiszemitázás azért itt-ott, mert vannak, akik kritizálni merik a "nagy sikerű" filmet.

http://www.penzcentrum.…

#757831 Margaretta

http://www.penzcentrum.hu/otthon/ez_siman_betehet_az_uj_csok_nak_ki_akar_igy_igenyelni.1047800.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirlevel

Nagyon bírom ezt az ötletelést.

Tökre biztonságban érzem magam, már ami a törvény/rendeletalkotást illeti.

A nyugodtság bír eluralkodni rajtam nap mint nap.

El kell vágnom készakarva az ujjamat, hogy valamibármi rosszérzést keltsen bennem.

Annyira nincs semmiféle változás körülöttem.

#757805 Racional Előzmény: #757742

http://index.hu/video/2016/01/05/birka_folyt/

birka ügy?

nem csak birka, tehén legelő ügyek is vannak, én kettőről tudok biztosat (Pest megyében, kb 150 birka és kecske, kb 50 tehén) az állat tulajdonosnak nem volt legelő a tulajdonában, ingyen legeltetett az állam földjén, jobb esetben bérelte, de nem fizette a bérleti díjat évek óta, a szerződése már rég megszünt, csak megtűrték, most pedig erről az index.hu már elfelejti tájékoztatni a teheneket és a birkákat.

Más: olyan állat tulajok is vannak, akik az erdőbe hajtják be a teheneket vagy disznókat, ami kifejezetten tilos is, most ezek is ajvékolnak.

#757785 Turkoglu Előzmény: #757781

Ezzel egyetértek... Érzik, hogy bármit megtehetnek, mert a másik oldal mikroszkóppal sem látható...

#757784 walex Előzmény: #757781

Nem írtam,hogy csak most.

Ez kifejezetten gusztustalan történet, ahogy kihúzzák a földet a gazdálkodók alól, de migránsoznak egyet és már ennyi elég is,hogy növekedjen a népszerűség.

"....Aki vét a törvény e…

#757736 Ibiza

"....Aki vét a törvény ellen, azt fölpofoztatom a bakterral! Az ország vászontarisznyájára lakatot tétetek -nehogy kilopják belőle a pénzt" (Bendegúz)

#757697 Csusza Előzmény: #757653

Te sem gondolod, hogy majd szaré' húgyé' fognak dolgozni ezek az emberek! Különben elmennek privát szférába -ahol biztosan tárt karokkal és havi 5 millával várják őket-, márpedig ők pótolhatatlanok, ilyen képességű csodaembereket nem lehet találni sehol.

De ti csak filléreskedő kisemberek vagytok, ezt nem értitek...