Árupiaci kereskedésre interactive a legjobb, ugye?
Árupiaci kereskedésre interactive a legjobb, ugye?
Én majd ha fordulatot látok. Már nem aljvadászkodom, és nem is keresek tetőket.
Olyan meg nincs, hogy olcsó, lehet olcsóbb is ,-)
Van nyugdíjas certi is: EBWTI2016DEC. Novemberi lejárat és nincs kiütés.
Vettem piczit.
Ja. Elég jó volt eddig. Pont időben szálltam ki, de nincs mindig így:)
Ma vettem pár szakajtóval. pár dolcsis mozgás lesz benne ebben az évben is.
Kitörés: majd a ha Putyin lehajol a szappanért (ami nem ma lesz)
kezdésnek kis pakk. :)
Mit tervezel benne? Előző aljnál vétel most? Vagy speki a letörésre?
TL certiket sorba csapták ki benne. Ünnepek előtt már csak egy TL long volt, de abban is volt valami gubanc a kiütési árral, mert eredetileg elérte 35.7dolcsi körül, majd aztán ki is ütötték azt is, de addigra pont jött új.
Felfele most nem látni az olajban ma.
ismerem a certifikátokat csak az olajat még nem. Nem tudom mennyire "drága" a kereskedés benne
Igen nagyon érdemes. Csak jó irányba állj! Nagyon hisztis instrumentum, így 25-30%okat megy fel-le. Kisebb pénzzel kell kezdeni, aztán ha már érzed, akkor lehet növelni, vagy ha jó irányba vagy. Bár az sem biztos hogy másnap is jó irányba leszel. Mert 3-4-5%os napi le fölben nem biztos a másnap.
Egyelőre lefele tert
certifikáttal érdemes ezt kereskedni?
Mert teljesen váratlanul érte őket, hogy ezt lépi Irán, ha a rendes vasárnapi fejezéseknél lenyakaznak egy arra járó sííta főpapot.:(
necces
kínai lassulás viszont ellensúlyozza az emelkedést szerintem, persze csak pszichés alapon
ez szokott lenni a következő lépés ha Teheránban felgyújtanak egy nagykövetséget.
Ajaj,Szaud-Arábia megszakította diplomáciai kapcsolatait Iránnal!
még nem vettem, szóval első félév mehetne alacsony árfolyam mellett :)
jó lesz az, amcsi olaj drágább mint a szaudi. ha nem veszteségre termelnek felnyomják az árat, főleg ha tényleg gáz lesz a szaudiak és az irániak között.
Szaúdi balhé felnyomja az olaj árát, ez viszont le:
"Vasárnap útnak indult az első amerikai olajszállítmány külföldre. Az olajexportot még a hetvenes években, az OPEC olajembargójára válaszul tiltották be az Egyesült Államokban, a tilalmat tavaly decemberben oldották fel. (MTI)"
"Még mindig nem tudott magára találni az olaj, bár az utóbbi napokban legalább nem esett már tovább az árfolyam. Tegnap a Brent és a WTI közötti spread gyakorlatilag eltűnt, ilyenre pedig több mint öt éve nem volt példa. Jelenleg mindkét olajfajta 36,5 dollár közelében ingadozik."
A másik fél pedig profitál belőle, környezetvédelem úgysem számít.