Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#757214 Hathor Előzmény: #757213

Én majd ha fordulatot látok. Már nem aljvadászkodom, és nem is keresek tetőket.

Olyan meg nincs, hogy olcsó, lehet olcsóbb is ,-)

#757212 polgarmester Előzmény: #757195

Ja. Elég jó volt eddig. Pont időben szálltam ki, de nincs mindig így:)

Ma vettem pár szakajtóval. pár dolcsis mozgás lesz benne ebben az évben is.

Kitörés: majd a ha Putyin lehajol a szappanért (ami nem ma lesz)

kezdésnek kis pakk. :)

#757204 Hathor Előzmény: #757200

Mit tervezel benne? Előző aljnál vétel most? Vagy speki a letörésre?

TL certiket sorba csapták ki benne. Ünnepek előtt már csak egy TL long volt, de abban is volt valami gubanc a kiütési árral, mert eredetileg elérte 35.7dolcsi körül, majd aztán ki is ütötték azt is, de addigra pont jött új.

Felfele most nem látni az olajban ma.

#757200 Kissherceg Előzmény: #757199

ismerem a certifikátokat csak az olajat még nem. Nem tudom mennyire "drága" a kereskedés benne

#757199 Hathor Előzmény: #757195

Igen nagyon érdemes. Csak jó irányba állj! Nagyon hisztis instrumentum, így 25-30%okat megy fel-le. Kisebb pénzzel kell kezdeni, aztán ha már érzed, akkor lehet növelni, vagy ha jó irányba vagy. Bár az sem biztos hogy másnap is jó irányba leszel. Mert 3-4-5%os napi le fölben nem biztos a másnap.

Egyelőre lefele tert

#756916 polgarmester Előzmény: #756862

Mert teljesen váratlanul érte őket, hogy ezt lépi Irán, ha a rendes vasárnapi fejezéseknél lenyakaznak egy arra járó sííta főpapot.:(

necces

#756854 joepappa Előzmény: #756848

jó lesz az, amcsi olaj drágább mint a szaudi. ha nem veszteségre termelnek felnyomják az árat, főleg ha tényleg gáz lesz a szaudiak és az irániak között.

#756848 Kissherceg Előzmény: #756350

Szaúdi balhé felnyomja az olaj árát, ez viszont le:

"Vasárnap útnak indult az első amerikai olajszállítmány külföldre. Az olajexportot még a hetvenes években, az OPEC olajembargójára válaszul tiltották be az Egyesült Államokban, a tilalmat tavaly decemberben oldották fel. (MTI)"

"Még mindig nem tudott m…

#756350 Koffein

"Még mindig nem tudott magára találni az olaj, bár az utóbbi napokban legalább nem esett már tovább az árfolyam. Tegnap a Brent és a WTI közötti spread gyakorlatilag eltűnt, ilyenre pedig több mint öt éve nem volt példa. Jelenleg mindkét olajfajta 36,5 dollár közelében ingadozik."