Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#758153 KawaBazsy Előzmény: #756978

Azon gondolkodtam, h ha anno, 2008-ban nem OTP részvényt veszek, hanem egy S2000-et, akkor egyrészt kva jókat autóztam volna, másrészt meg nem 1M-s bukóm lenne azóta, hanem lehet, h még drágábban adtam volna el.. Sz'al a csecsem a részvényekbe, autózni jobban megéri! :-)

#757981 matgab Előzmény: #757974

a levillogás az szinte csak paraszt/proli magyar szokás... meg ez a letollak a pályáról magam elől, mit tötyörögsz itt előttem 130-cal mentalitás is. Engem idegesít. Akar menni menjen, de másokat, akik szabályosan közlekednek ne veszélyeztessen.

#757974 Kissherceg Előzmény: #757820

A sávelválasztó egy margó, melynek közepén menni kell, a felfestett elválasztósziget egy hely, ahol előzni lehet és az, aki először téved ide nem érti, miért villognak mindig, ha éjjel hátulról előznek. Utóbbi hasznos és bölcs dolog, mert tudják, hogy az autóban ülhet már elbambult sofőr, akinek figyelme lankad és ilyenkor jelzik, hogy jövök mögötted és előzlek. Szerintem jó szokás. Ja, még valami, ami mutatja, hogy ez a nép azért potom ezer évvel előttünk jár a kultúra terén: ha utolér és látja, hogy kamionsort előzünk vagy előttünk is lassabb autó megy, akkor nem kezd levillogni. Soha, semmikor. Mindig megvárja, míg lehúzódunk és elmegy. Mindenféle dráma nélkül. Szóval ez a kettősség (az ideoda csalinkázás és az előzékenység) adja a sava-borsát az itteni közlekedési kultúrának. Ja, rendőrautóból egyet láttunk, éppen segítettek kereket cserélni egy negyvenes nőnek a leállósávban. Senki nem baszogat senkit, nincs ráhúzás és terror, csak folyamatos és állandósult tempó melletti haladás.

http://totalcar.hu/belsoseg/2016/01/12/kiscapat_olaszbo_a_pusztito_utolso_kilometerek/

http://www.autonavigato…

#757416 KawaBazsy

http://www.autonavigator.hu/sztori/legenda_gyari_kisfilmen_az_elso_bmw_m3-16084

Azé' poén, h milyen áremelkedések vannak némely használt autónál, a ritkaság s legenda faktor miatt. Az E30 M3 anno, 15-16 éve egyáltalán nem volt egy ritka, egyedi cucc, lehetett venni 2M körül akár cabriot is. Most meg arany áron mérik, s nincs is a hahun. De ugyanilyen az NS-X is. Most is ki kéne találni, mi lesz 10-15 év múlva a kuriózum, s azt hajtani. :-)

#757041 Turkoglu Előzmény: #756968

Én diesel-es vagyok szoktam bele prémium löttyöt tolni, de igazából semmi különbséget nem érzek csak a kasszánál van egy kis eltérés fizetéskor... :-)

Nagy hidegbe lehet jobb a turbóm hatásfoka, de azt meg azért nem érzem mert ilyen pocsék időben nem nyomom annyira...

#756997 matgab Előzmény: #756968

én tapasztaltam már, hogy bizonyos körülmények között jobban megy az autó.

Pl. a régen a Dacia-nknál, ha legalább 3-5%-os lejtőn mentem vele, mindig úgy éreztem, hogy jobban megy és nagyon jó volt a fogyasztása is, pedig 95-öset tankoltunk bele... :-)

#756989 KawaBazsy Előzmény: #756978

2 gen SLK-t próbáltam, kellemes kis autó, de nem csapatós roadster, ki sem lehet kapcsolni az elektronikát.

#756988 KawaBazsy Előzmény: #756968

A turbós autónak biztos h jobb a hideg levegő, de így élőben még nem éreztem a különbséget.

ma ebben a fos jégben 30…

#756981 Sumér harcos

ma ebben a fos jégben 300km-et autoztam egy 4évszakos gumival,azt kell mondjam semmi gond nem volt vele.debica navigator2-ujak mondjuk.

kamionok....hát előznek-mennek 100al......nemtom hogy fogná meg,ha gond volna.sehogy.

#756980 Sumér harcos Előzmény: #756830

ezzel egy gond van,hogy én veteránnak keresek már ilyet,ezen pedig semmi nem gyári,elhiszem,hogy jo,de szóba sem jöhetne.

#756979 Sumér harcos Előzmény: #756840

nem rossz ez,de ez vmiért nekem soha nem volt szivem-csücske.

sokkal inkább vettem volna akkoriban pl. 1997-ben 92-96 közötti Prelude-t,mint ezt.

aztán civic-eket cserélgettem,meg del sol lett.

#756978 Sumér harcos Előzmény: #756830

most külföldi vti del solt nézegetek,de az sem piros.

hogy minden stimmeljen......olyan nincs is.

nincs essen oil,nincs rozsda,gyári.....original top zustand.

fax tudja.

majdnem öregesen ránézek a fallosz orrú slk-ra is néha.tehát mk2-őre,most abba beszámolnának,nem kéne árulgatnom.kérdés mennyire járnék jol?:)

mondjuk ezt max 1-2évre venném.

szép delsolt elpakolnám veteránnak.