Lehet igy is. És lehet ugy is, ahogy elmult evekben tucatszor, hogy egy esö gyertyára rögtön másnap legaläbb akkora zöld gyertya volt a válasz
Lehet igy is. És lehet ugy is, ahogy elmult evekben tucatszor, hogy egy esö gyertyára rögtön másnap legaläbb akkora zöld gyertya volt a válasz
ki a f..om szólt hozzád.. vagy te vagy a mesefigura? ébreggyé királylány..nem csak te létezel..
Én itt nem keresnék támaszokat, hanem megvárnám, mi sül ki a mai napos gyertyából. Nyáron/ősszel sem az első komolyabb esést kellett megvenni. Ha a mai nap nem tartja meg USA-t ezeken a szinteken, akkor ott további 6-7% zuhé van a chartban. Az magával rántaná a DAX-ot is.
S&P500 Futuresnek van egy kis támasza 1985-ön. De, az még több mint 10 pont esés.
Az a gáz nagy a bizonytalanság bármi és az ellenkezője is lehet.
Benyomták kicsit amcsi emelés előtt 10 k közelébe 3 nap múlva 10800-on volt. Rángatózás, és mi az irány az teljes homály. :)
Eleve amcsi kamatemelés megindulásának mi lesz a hatása usa piacokra, világpiacokra, usa gazdaságra. Maga a FED is tátott szájjal várja. :)
Akkor Kína mi folyik ott? Mennyire komoly ez? stb stb.
Őrült egy csapkodós év lesz ez vsz.
Egy 10 013 nekem jól esne, de ha nem, akkor sem sírom el magam :)
Napos helyett áttértem az órásra, 600 órás (pontosabb, illetve nekem jobban tetszik), jelenleg 10 726, de 10 753 volt, amikor kötött :)
"Ha viszont nem térünk 10.628 fölé, akkor nem csak 10.400-ig eshetünk, hanem egyenesen 10.120 környékére, vagy 10.000 lehet a célja."
10.120-ig esne az 5.8%-os esés
10.000-ig esne az 6.9%-os esés lenne kb.
úgy tűnik ennyire fontos az üzleti kapcsolat közöttük
6-7% eses dax-ban, mert kinaban rossz az adat? Hät...minden lehet persze
Holnap mennek 5%-ot, az sem lepne mär meg
"Túlreagálja" a piac a kínai adatot. +az oil viszont most épp +os. Most nem az a hír, hogy a "hangulatra az eső olajár nyomta rá bélyegét". Ma a kínai lemez van.:)
Aki lelomboz azzal minek foglalkozni?:)
Kína esett 6-7%-ot, ez is eshet :)
Ugye, tudod ma mennyi a varázsszámom? :D
ugy latszik, nincs megallas...10.000re esünk 1 nap alatt? :OOO
Azert szokatlan, plane ev elso napjan, h ilyen szintekre korrekcio nelkul szakad le, es nagyon erotlenul tart minden szint, szinte csak percekig. Persze -8% kina utan nem meglepo annyira
Igen, igyekszem
Zartam 430on, visszanyitottam 380on, azota duplaztam a longot 340en
Már megint kezded. Írtad, hogy én szóltam be Neked. Olvass egy kicsit vissza. Ki személyeskedik?
Írd be a saját elképzelésedet és kérlek ne kommentáld a másokét.
Csak ilyeneket írsz:
- állandó tutit csak mesefigurák tudnak...
- A hirtelen megjelenőktől nem nagyon olvastam kimunkált bármit is..
- ..olyanok akik máshol sajátjukként adják el a kiollózott dolgokat.. miért itt lenne más
és nincs fizetős oldalam és nem is lesz soha, ha még a többiek felé ezt hangoztatod.
Írhatsz bármit, nincs értelme válaszolni rá.