Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#756713 Tapasz Előzmény: #756711

A stooq.com oldalon a dax 14:14-től nem frissül, a dax futi az megy. 10743.01 az utolsó ár.

Az egyik helyen írják, h…

#756711 Lenthor

Az egyik helyen írják, hogy a Frankfurti tőzsde, vagyis a Xetra zárt be 14 órakor, míg alul írják, hogy a Frankfurti 20 óráig a Xetra 17.30-ig nyitva.

Ezen igazodjon el az ember.

#756700 polgarmester Előzmény: #756691

Hogy Hermész Triszmegisztoszt:) idézzem ahogy lent, úgy fent is- a le célár már teljesült. A szentimentet nézegetve sok a short - most zárás előtt. +reméljük nem a tetején nyitották.

Jövőre - bízom még a szeptemberig tartó EU-s pénznyomdánkban.

B.U.É.K :)

Kösz Lenthor hogy kedvet csináltál az Ichimokuhoz!:)

#756699 Ibiza Előzmény: #756618

igen itt a 750

csak még egy gondolat.. én max képzeletbeli egyenes vonalat használok.. DAX nál pedig a futurest használom.. némileg előrejelez..néha keményen...dax live még felfelé tart amikor a futi már konyul..

Usa is sok esetben "nekünk figuráz" zárásunk vagy nyitásunk elött meredek grafival befolyásolja az eus piacokat..

ezt használom elsődlegesen..

http://www.investing.com/indices/germany-30-futures

#756697 Ibiza Előzmény: #756694

a garfikon nálam csak segédeszköz.. kb 40%ban játszik a többi az a cégek állapota a világgazdaság félelmei hirei.. események.

TA elemzéseket is nézek.. de nem használom.. portfólio rak be néha meg én kapok erstétől elemzéseket.

#756694 Ibiza Előzmény: #756667

füles azért tünjön fel nem is szóltam hozzád..te irtad a sajátod meg én is.. te szólogattál be elöször.. de végül is ez fórum..ha bersz valamit jöhet rá egy reakció.. ez van.

Ha azt mondod én vagyok a legnagyobb TA felhaszáló akkor nem tudod mi az a TA..

grafikonokat nézek..de soha nem keresek vagy erőszakolok rá alakzatokat..amiből a jövőbe akarok látni.. a trendek kezdeteit nézem.. honnan kezdődött..a jó grafikon (olyan amit beraktam) rájelöli a trendhez tartozó hirt..

azért azt is láthatnád volt nem egyszer mindenki pl lefelé várta én vártam fel.. miért?

Mert én figyelembe veszem azt aznap vagy az adott héten milyen adatok várhatóak.. hogy mozog kina..milyen usa indi.. és azt is tudom usa nyitás után újra lereagálja amit a DAX esetlegmár nyitáskor lereagált.. az sem mindegy milyen hirt reagált túl a piac..

A tapasztalati szintek nem TA-k.. a hirek mozgatnak manapság.. ez nem TA.. nem alakzatok.. lásd fent..komplexebb a világ..nagyobb a pszichó része..

Változott a világ ma már a legtöbb kisbefektető élőben kereskedhet.. chartokat rajzolgathat..olyan dolgokhoz jut 1mp alatt amit pár éve csak tátott szájjal olvasott..mert a brókerek kivltságai voltak ezek az adatok.

A TA szinteket nagyon beleverték a brokik agyába.. a kisbefektetők is ezek alá fölé rakják a vételi és eladási stopjaikat..erre szoktam irni TAalapon szopatnak népeket.. a szinteket átlépik Sc-ket produkálnak.

tőlem azt irsz amit akarsz.. nem reagálok rá amig nem kóstolgatsz..

hozhatsz létre saját topikot is igérem soha nem nyitom meg...

A hisztikkel nem tudok mit kezdeni.. Hathor1 nek is személyes volt ha a TA-t valaki nem vette semmibe.