Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#756549 Kissherceg Előzmény: #756495

melyik a leginformatívabb honlap a német tőzsdéről angolul? Vagy melyik magazin? Ahol lehet szűkíteni iparágakra a papírokat, stb... Régen ezek voltak nekem, csak gépet cseréltem :D

#756481 Ibiza Előzmény: #756479

te irtad mindenkinek joga van durculni.. erről beszélek..ráadásul soha nem szóltam hozzá..talán egyszer beszólt akkor válaszoltam.. ő nyomta a mantráját.. én beraktam ami szerintem lesz..

szerintem várt egy alkalmat gyorsan durculhasson.. a poénos beirásomra látta elérkezettnek ezt az időt.. amúgy már dumcsiztunk róla eleget..

#756479 polgarmester Előzmény: #756475

?

Grafikont mindenki néz, sokan csinálnak is- de, csak kevesen értelmezik eredményesen. Az egyik ilyen: Lenthor mester. Volt. (amíg el nem üldözted ugyi)

A durcikat én sem értem, de nem is kell. Mindenkinek joga van durculni- ha akar. Egyéni-hogy ki, mire durcul. De ,ez nem pszichológus oldal, hanem tőzsdei, (vagy én tudom rosszul?) és most az "osztály miattad ír dolgozatot." Érted. De, mindegy.

Reméljük Lenthor megbékül és feltesz egy Donchiant reggel.

#756475 Ibiza Előzmény: #756473

"Nemá. Hát ez elég buz...ill. buzgó volt." nem mondtam nem..jó meglátásai volak de mint TA-sok..sok esetben az volt ha felmegy akkor fel..ha le egy szint alá akkor le..(amikor sokan rákérdeztek akkor most mi lesz?..akkor maszatolás volt vagy az éppen egy vezélyesszint) ez igy is van..de ezek lehetnek tapasztalati értékek és nem függenek össze a meseszerű TA alakzatokkal..

Én is nézek grafikont..honnan indult egy trend..egy pupli.. de legfőképp azt mi van egy trend mögött..mi mozgatja..ez volt a francia robbantásnál.. lehetett tudni visszafordul ahogy megtalálta az alját.

A durcikat nem értem.. Hathor egynél sem értettem.. nem a TA kűzd a gonosz nem TA-sokkal szemben...de ez nem személyes.

100% biztonság az soha nincs ha 60%-ra tud valaki akkor már 100milliókkal érdemes nyomatni..

#756473 polgarmester Előzmény: #756466

Nemá. Hát ez elég buz...ill. buzgó volt.

Sajnos el kell fogadnod, a többség kajolta Lenthor írásait. Ez van. Mucsaiak között kell élned. :(

De, ez a guruk sorsa tod.:)))

#756460 Ibiza Előzmény: #756459

Ideálisan egy fórum az kollektiv bölcsesség helye kell legyen.. beirnak tapasztalatokat kidolgoznak gondolatokat.. összevetik másokéval...megvitatják a jobbitás szándékával.. pörög a fórum..

Azt gondolom elég sok tapasztalatot tudást beirok..akit érdekel használja.. magamról is kiadok dolgokat..az ezzel kapcsolatos vélemények nem érdekelnek..főleg nem a klikkesedések.

Persze itt is itt vannak a társadalomban jelenlévő tulajdonságokkal felruházott egyének.. propagandisták..elfogultak..falkatagok..olyanok akik csak kivenni akarnak..privát üzenetben kuncsorgók..olyanok akik máshol sajátjukként adják el a kiollózott dolgokat.. miért itt lenne másképp..

A hirtelen megjelenőktől nem nagyon olvastam kimunkált bármit is..

#756450 Illuzio Előzmény: #756404

Veled ellentétben a kolléga még nem ajánlotta senkinek, hogy a nyeremény feléért ad tippeket.(OTP- Portfolio-pár évvel ezelött). Kár, hogy mindenkit elüldözől.!

December

#756446 akpo7

Alapvetően lefele latom az indexeket, de Lenthor le-fel meglátásai valóban szépek voltak. Mondjuk jól működtek az általa választott indik és ennyi sztem. Ezeket jól el kell kapni és keres az ember.

Eme karácsonyi felhúzás után sztem szép lejtmenet lesz mindenhol, ha a kialakult csökkenők nem törnek. Persze év végéig még bármi lehet... Illikvid ostoba piac az.

#756437 Kiss Zoltán Előzmény: #756425

Néhány nagyobb esemény várható hatását most már eléggé jól eltalálom. Draghi beszédét már beárazták a piacok és utána esés jön,bejött.FED után lesz némi esés bejött,karácsonyra visszahúzzák bejött!De ezek a dolgok is inkább,csak megérzések. Lenthor viszont szinte 100%-os pontossággal adja meg a dolgokat,ez ami fantasztikus!De most már mindenkinek békés boldog KARÁCSONYT!

#756425 banyaiz Előzmény: #756423

Nagy meglátásai voltak.

Múlt héten kamatdöntés után feljött 8xx-ig, vissza 500-ig és onnan a hét elején fel 800-ig. Eszembe nem jutott volna lemegy 400-ig 1 nap alatt ráadásul.

Ez egy olyan meglátás ami számomra megmagyarázhatatlan honnan jött. :)

Na megyek benézek a migránsos topikba. :)

#756421 banyaiz Előzmény: #756419

Nehogy már elmenj. Maradj.

Figyelj én is kedvet kaptam év végére a kereskedéshez daxban olyan jól nyomtad, dax is mozgott nagyon év végéhez képest főleg nagyon.

Múlt héten shortoltam egyet 780-670-ig. A héten longoltam 470-690. Ez nagyjából 300 egynéhány pont.

De ez karcsú ahhoz képest ami benne volt . Csak ezeken a pozikon kellett volna fogni legalább 700 pontot, és akkor nem szólva arról amit te jeleztél még ezeken kívül.

Pl az abszolút elképesztő számomra a héten 800-ról -400 ra eszembe nem jutott volna, hogy leöntik 400-ig 800-ról most ezen a héten.

Vagy múlt héten ahogy mondtad lemegy 150-ig és pont addig ment le stb.

Szerintem amit egész évben kerestem a daxon az talán van annyi mint amit 1,5 hónap alatt te itt elemeztél. :)

Szóval maradj itt és nyomassad mert eléggé kíváncsi vagyok ez más időszakokban is így megy e neked. Elég magasra tetted a lécet.