Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#758435 Margaretta Előzmény: #758306

Mi már sok ingatlant adtunk-vettünk, de ingatlanközvetítőt nagyon ritkán vettünk igénybe.

Most divat..több ilyen e…

#758306 Ibiza

Most divat..több ilyen esettel találkoztam..sőt..sok esetben.. (10 ingatlant néztem volna és 4et alig bírtam elérni..és találkozó egy hónap alatt nem jön össze..nem miattam..) ingatlanos egy-egy ingatan kapcsán nem veszi fel a telefont..nem beszél meg oda találkozót..mismásol..

segítenek.. mostanában 4%-ot kérnek és azt mondja segít.. mondtam ne segítsen hanem hajtson a jutalékára...

Meg jópofa..megmondtam ingatlanom utolsó árát.. ő arra rakja a zsetonját.. egyrészt meg kell tanítanom..ha az én áramra rakja a 4%-ot..akkor a teljes árból nem lesz neki 4%..

Másrészt jön, hogy alkudni akar a vevő..mondom részemről semmi gond megmondtam a végső áramat..a felette levő rész a játéktér.. akkor szomorkodik..

#756190 Ricsi Előzmény: #756186

Azért messze van, 1 hete voltam Valenciában, nappal 20 fok, este meg 18 kb. Igaz, az ottaniak kabátban voltak, de pl az asszony bement a tengerbe:)

#756186 Pyxis Előzmény: #756185

Borsodban, Szabolcsban tömegével épülnek majd a szocpolos házak :D

Azonban van számodra jó hír is, téli nappalokon talán fagyni sem fog, már majdnem mediterrán.

#756185 Ricsi Előzmény: #756184

KSH adatok, igaz 2011-es, de nem sok változás lehet:

http://www.piackutatasok.hu/2013/04/ksh-csaladok-merete-gyermekek-szama.html

A családok legnagyobb csoportját, 36 százalékát még mindig az egygyermekesek adják, számuk megközelítette a 969 ezret. A gyermek nélküli családok száma és aránya ettől alig maradt el. Csak minden ötödik családban neveltek két gyermeket, számuk nem érte el a 600 ezret. A nagycsaládosnak számító három vagy annál több gyermekesek hányada együttesen 8 százalék volt.

8%, az visszaszámolva 240 000 család. De nézzük tovább a számokat:

A családok gyermekszám szerinti összetétele településtípusonként eltér. Budapesten és a nagyobb városokban az egy gyermeket nevelők részaránya magasabb az országos átlagnál, a kisebb városokban és a községekben pedig gyakrabban vállalnak egynél több gyermeket.

Három gyermeket leggyakrabban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében neveltek, ahol minden tizenharmadik család idetartozott. A négy és annál több gyermekes családok aránya Borsod-Abaúj-Zemplén megyében volt a legmagasabb (4 százalék).

#756184 Ricsi Előzmény: #756136

De azóta hogy ezt bejelentették, minden viktoriánus ezt harsogja. Ez ezzel a cél, semmi más.

#756136 Kissherceg Előzmény: #756004

egyébként nem sok értelme van ennek az új kedvezmény csomagnak, mert nagyon szűk az a középosztály réteg aki kitudja ezt használni, de hát mindegy is...

inkább szülészekre és szülőszobákra, kórházakra költenék a pénzt, az inkább meghozná a gyerekvállalási kedvet

#756001 Ibiza Előzmény: #756000

jaaa.. a méret nem számít.. :) ez jó.

Majd rakj be egy luxusvillát 300nm- alattit.

#756000 hosszhuszár Előzmény: #755874

Ingatlanos... a luxusvilla, nem a nagyságától luxus villa, hanem a felhasznált anyagok minősége és milyensége miatt....

#755874 Ibiza Előzmény: #755838

igen..elég sok luxusvilla van a dombon 300nm alatt.. és ha veszel 150-200 millióért egy telket megéri egy 299,9nm-est csinálni rá..

#755838 hosszhuszár Előzmény: #755832

Oké, de kinek? arra számítanak, hogy évi 5000 új lakás fog épülni.

3 gyereket vállalsz, kapsz 10 milliót a királyságtól, és csak 10 év alatt kell legyártani őket. :)

plusz 10 mill 3 százalékos fix kamatozású hitel. azért össze hozták, lássuk be.

Lőrinc már nem utakat, meg kazánházakat fog építeni. hanem.......na mit?

Luxus villát a dombon, amit engedélyeztetni sem kell már.... hahó, megint rúgtak egy gólt. :)

#755832 Kissherceg Előzmény: #755828

muszáj itt is manipulálni... kitömték a használt vásárlókat és a kapott pénzből építik fel az újakat...

#755828 Pyxis Előzmény: #755827

Megint elgurult a gyógyszer?

Ekkora aránytalanságot belevinni a rendszerbe. Pffffffffff