Van egy 50 nm lakásom a 7. kerületben, tavasszal kiadó lesz, írj, ha érdekel.
Van egy 50 nm lakásom a 7. kerületben, tavasszal kiadó lesz, írj, ha érdekel.
angyalföld = 13 ker, ami a pest... valószínű kelenföldre gondolsz, ami budán van... :)
Köszi mindenkinek a választ, talán tavaszra, mert gondolom addigra ott lesz melóm.... az nem baj ha szoba, alkalmazkodó vagyok :) azért ne a 8 ker-ben már... ott nem volnék nyugodt...am angyalföld az nem Buda, Ibiza ?
Nekem 13 kerülez az szimpi és 7. is , Budára nem nagyon akarnék...
Am ha tudtok nekem jó helyen albit és olcsót, akkor szóljatok :D
azért vannak olcsón kiadók. 8.kerületben pl..nem kell megijedni csak ismerni kell a helyet.
A belső kerületekben drágább de pl újpesten anygalföldön olcsóbbak..miközben 15p metróval a belváros.
Hol és mikor kéne lakás?
25-30k az tuti szoba ár, félre olvastátok vagy metro megálló :)
30 ezerért szobát kapsz, talán. Számomra is meglepő micsoda őrület van Pesten, lassan utoléri az osztrák albérletárakat. Itt egy teljes 70 nm-es lakás, ősfás parkban, nettel, villannyal, fűtéssel, biztosítással 830€ havonta.
Sziasztooooooook :)
Valaki segítsen már nekem.. most hogy az egekbe szoktak az albérlet árak ami sztem pofátlanság ennyit kérni egy is nyomorult helységért...250 ezer ft meg olvastam havi 300 ezerről és ebben nincsenek benne a rezsik... durva... gondolom nem a 120 ezer meg a 80 ezer keresetűekhez van igazítva... szerintetek meddig lesznek ilyen magasak az árak ?
És ha találunk az oldalon pl egy jó helyen lévő olcsó albérletet ami pl 25-30 ezerért hirdetnek, akkor az valószínűleg kamu ?
A tetőtérben kialakított komplett lakásban 10 évig ott is kell lakniuk.
Mi már sok ingatlant adtunk-vettünk, de ingatlanközvetítőt nagyon ritkán vettünk igénybe.
Most divat..több ilyen esettel találkoztam..sőt..sok esetben.. (10 ingatlant néztem volna és 4et alig bírtam elérni..és találkozó egy hónap alatt nem jön össze..nem miattam..) ingatlanos egy-egy ingatan kapcsán nem veszi fel a telefont..nem beszél meg oda találkozót..mismásol..
segítenek.. mostanában 4%-ot kérnek és azt mondja segít.. mondtam ne segítsen hanem hajtson a jutalékára...
Meg jópofa..megmondtam ingatlanom utolsó árát.. ő arra rakja a zsetonját.. egyrészt meg kell tanítanom..ha az én áramra rakja a 4%-ot..akkor a teljes árból nem lesz neki 4%..
Másrészt jön, hogy alkudni akar a vevő..mondom részemről semmi gond megmondtam a végső áramat..a felette levő rész a játéktér.. akkor szomorkodik..
így bízza az ember ingatlanosra a lakását... :)
http://hvg.hu/itthon/20160115_Erd_ingatlankozvetito_birtokvita
Azért messze van, 1 hete voltam Valenciában, nappal 20 fok, este meg 18 kb. Igaz, az ottaniak kabátban voltak, de pl az asszony bement a tengerbe:)
Borsodban, Szabolcsban tömegével épülnek majd a szocpolos házak :D
Azonban van számodra jó hír is, téli nappalokon talán fagyni sem fog, már majdnem mediterrán.
KSH adatok, igaz 2011-es, de nem sok változás lehet:
http://www.piackutatasok.hu/2013/04/ksh-csaladok-merete-gyermekek-szama.html
A családok legnagyobb csoportját, 36 százalékát még mindig az egygyermekesek adják, számuk megközelítette a 969 ezret. A gyermek nélküli családok száma és aránya ettől alig maradt el. Csak minden ötödik családban neveltek két gyermeket, számuk nem érte el a 600 ezret. A nagycsaládosnak számító három vagy annál több gyermekesek hányada együttesen 8 százalék volt.
8%, az visszaszámolva 240 000 család. De nézzük tovább a számokat:
A családok gyermekszám szerinti összetétele településtípusonként eltér. Budapesten és a nagyobb városokban az egy gyermeket nevelők részaránya magasabb az országos átlagnál, a kisebb városokban és a községekben pedig gyakrabban vállalnak egynél több gyermeket.
Három gyermeket leggyakrabban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében neveltek, ahol minden tizenharmadik család idetartozott. A négy és annál több gyermekes családok aránya Borsod-Abaúj-Zemplén megyében volt a legmagasabb (4 százalék).
De azóta hogy ezt bejelentették, minden viktoriánus ezt harsogja. Ez ezzel a cél, semmi más.
egyébként nem sok értelme van ennek az új kedvezmény csomagnak, mert nagyon szűk az a középosztály réteg aki kitudja ezt használni, de hát mindegy is...
inkább szülészekre és szülőszobákra, kórházakra költenék a pénzt, az inkább meghozná a gyerekvállalási kedvet