Egyáltalán nem baj, söt :)
Azért hidd el, van az a forma, amiben jól mutat egy répa :)
Egyáltalán nem baj, söt :)
Azért hidd el, van az a forma, amiben jól mutat egy répa :)
Ha diszkriminációról beszélünk szponzorálás kapcsán akkor az is egy diszkrimináció miért egy modell alkatú jóképű fiatal a reklámarca egy adott cégnek nem egy idős kövér rosszarcú ember.
Micsoda alkotmánysértés , hogy nem ilyen polgártársnak fizetnek ki nagy lóvékat szponzorként. :)
Miért pont Ákos miért nem Orbán a reklámarcuk hát Bástya elvtársat már senki meg se akarja gyilkolni? Ez így nem sok jót ígér Telkónak ennyire nem érzik az alkotmányos vonalat. :)
gyűlöletet itt csak ez a teves O lábú, szájnyalogató, skizfrén elhízott barom alcsuti söpredék, és a talpnyalói okoznak....
Mert azok nem voltak egyéniségek! :-) Valójában a répádra nem igazán vágyok! mert a répát semmilyen formában sem szeretem :-) Remélem nem baj! :-)
Milyen precedenst teremt ez.
Szponzori szerződés alapja lényegében szimpatikus legyen a cégnek az illető úgy gondolja jó reklámarc. Elég sok minden miatt gondolhatja azt már nem jó reklámarc. Akár az miatt is, hogy meghízik , vagy mit tudom én bármit mond ami már nem menő stb stb. Átoperáltatja magát nővé pl . :)
Szóval ezeregy olyan ok lehet ami miatt már nem akarják, hogy a céget reklámozza és ha betű szerint nézzük nem lehetne érte "megkülönböztetni". Pl Ákos holnap átoperáltatja magát nővé és ezért mondanák fel a szponzorálását az is alkotmányos szempontból kérdőjeles. Férfi Ákos jó reklámarc, női Ákos már nem az, micsoda diszkrimináció.
Ész nélkül megint belemásznak a dolgokba.
Evvel most mit akarsz sugallni? Ugyan csak a címét olvastam a linknek de abból kiindulva azt mondom, hogy igen van olyan nő aki nem sértődött meg(én sem:-) és van aki igen. Mindenki azon sértődik meg amin akar és mindenki annyi gyereket szül amennyit akar, vagy esetleg egyátalán nem szül gyermeket. Oszt akkor mi van!? Teljesen másról beszéltem.
Tehát simán nyalod tövig tovább a hatalmi ágak szétválasztásába ütközö, önkényes kormányzati lépést, ami egy a sok közüli pártszolga személyre szabott védelmét szolgálja?
Nem tartalak személyesen hibásnak, de amikor a diszkrimináció szót az ügyben a kormány oldalán leírod, akkor szimbolikusan hánytam egyet töled...
A többi hülyeségedre nem reagálok, mivel két szekértábor háborújáról beszéltem, tehát az ideológiai harcot nem vetítettem ki a 'másik oldalra', míg te igen. Szerinted akkor melyikünk kelti a gyülöletet és ki ellen?
Hehe, ezt annyira szeretem, amikor a liberálisok vonják kérdőre a nem liberálisokat az ideológiai polgárháborúért, miközben ők azok, akik egy tapodtat nem hajlandóak soha közeledni a másik oldal irányába, a jogot csak addig ismerik el, amíg az rájuk kedvező, a kötelezettségeiket mindig tagadják, folyamatosan generálják a tömeghisztit, miközben destabilizálni próbálják a társadalmat, hogy közben az anarchiában lévő zavarosban tudjanak halászni, s közben folyamatosan gyülöletet keltenek.
De azért a mindenért a másik fél a hibás...
A szövegemet még senki nem hozta összefüggésbe a répámmal, de lehet hogy én ismerkedek keveset :)
Nyuszi Te jól beszélsz! Adnál egy harit a répádból? :-)
A lényeg, hogy a Telkó long működik(ahogy ezt Hibáz kollégának tegnap szakmailag jól alá is támasztottam:-), legalábbis annyira biztosan mint a "Magyar modell".
Már elkéstem a szerkesztéssel, a teljes mondat így lett volna:
Hivatkozni ezen eröpolitizáló, erö nyelvét hirdetö, a saját klientúrát napi szinten (Ákos esetében is, véletlenül pont) helyzetbe hozó, személyre szabott törvények garmadáját ránk öntö maffiakormányzás kapcsán diszkrimináció szót a szájra venni, tényleg hánytató hatású pofátlanság.
Kb ennyi volt...és közben próbált hozzá szigorú, bár nagyon intelligens képet vágni! Ez utóbbi természetesen nem sikerült :-) Azon lepődtem meg, hogy Kárász odáig merészkedett, hogy kellemetlent kérdezett...ezen úgy megsértődött a mi kis titánunk, hogy a végén a félhomályban mintha kezet sem akart volna fogni Kárász úrral. Nagyon elszaladt velük a ló(akármelyik is volt letagadom, hogy rokonom:-) de azt mondom ez az ország tökéletesen meg is érdemli őket.
Nekem a véleményem annyi vihar a biliben. Amiben a kormánynak semmi dolga, de a szokásos módjukon azonnal mennek dagonyázni.
A másik része a dolognak ahogy bejelentették, minden szerződést felbont aztán csak a mobilnet.
Csak ezért golyó a fejbe annak aki ilyen bal**** és egy gazdasági szereplőt ilyen nyilatkozatoknak tesz ki az állam részéről. Szakmailag akkora amatőrségről árulkodik csak ez az egyetlen pont.
Akkor még ilyenekről nem szóltam mit keresnek ebben a pocsolyában mint kormány? Elemezzék a Mónika sóót is ezentúl hátha ott is valami alkotmányellenes.
Semmi gond! Legalább pörög a totyik! Kétségtelenül rá is fért! Általában csak magammal beszélgettem illetve néha néhány hozzám hasonlóan elvetemült T "tulajjal":-)
Feltetelezem, hogy a Tcom szerzodeseben benne volt, hogy Akor ( mint tcom arc) nem megy szembe a Tcom altal kepviselt ertekekkel, majd itt egy hosszu lista kovetkezett...( diszkriminacio, noi egyenjogusag, atadom a helyem a buszon az idoseknek, satobbi...) es ennek kapcsan lepett a Tcom.
"A szólásszabadság azt jelenti, hogy nyugodtan lehetsz szexista, rasszista vagy homofób, de ehhez keress olyan állást, amit nem közpénzből finanszíroznak, és olyan munkaadót, vagy szponzort, akit mindez nem zavar. "
http://feminfo.444.hu/2015/12/18/a-velemenydiktatura-2015-os-aldozatai
Amugy az egesz vicc. Es valahol meg megdobbento.
" A fiuknak futyijuk van, a lanyoknak meg puncijuk" :)
Nem nézem meg mit mondott gondolom a gránitba vésett hetente egyéni igények szerint, napi helyzethez igazított gránit Alkotmány és a gonosz Tkom. :)
Már elnézést de miért is hozott gazdaságilag hátrányos helyzetbe valakit a T(konkrétan Ákost)? Ha így nézzük akkor előtte viszont "gazdaságilag" előnyős helyzetbe hozta ugyanezt a valakit a T? Mondjuk a többi "művész" rovására. Itt baromira nem beszélhetünk semmiféle diszkriminációról! Az meg különösen elszomorít, hogy ott tart ez az ország, hogy meg kell magyarázni, hogy egy MAGÁN vállalat kit és miért szponzorál. Természetesen az államnak is jogában áll felmondani akár az összes szerződését a T-vel! Tegye meg! Tessék! Csak az indok egy kicsit nevetséges így a 21. században Európa közepén. Ráadásul szándékosan vagy sem valahogy rosszul kommunikálták tegnap ezt a szerződésbontást. Egy tőzsdei cégről beszélünk! Jobb helyeken ezért a kis bakiért komoly büntetés jár. Az alkotmány belekeverése meg külön szánalmas! Nagyon boldog lennék ha a kedves fityeszes politikusok a saját maguk által kreált alaptörvényben foglaltakat nem sértenék meg naponta! Nekem ez a véleményem oszt annyi. Sz@rok én Ákosra meg Kövérre magasról. Szerintem mindkettő beteg ember, csak az utóbbi már régóta és nagyon.
Mondjuk lehet más topikba jobban illett volna a monológ, szorri.