Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

nem tudom valahogy olyan…

#756167 Ibiza

nem tudom valahogy olyan szögletes vagy..az emberi tartás és a szögletesség nem egyforma dolog..

a te végzettségeddel tudásoddal kapva kapni kéne érted.. ha 50 vagy, még van benned 15 év...nem tudom hol csusszan ez el neked.

Valamit változtatni kellene.. ha mindig u.azt csinálod ne várj más eredményt..

Re: nincs cím

#756166 Euroman Előzmény: #756165

ismeretlen emberekkel, cégekkel szemben mindig pozitívan állok, de házhoz nem megyek a pofonér....akiről már előre tudom, mert már van róla ismeretem, hogy úgysincs nála lehetőségem, oda nem megyek kuncsorogni...

#756165 Euroman Előzmény: #756112

hidd el 4 év alatt kiismertem, és utána is néha összefutottunk....olyan nagyképűen, lekezelően beszélt akkor is velem....mindig éreztette, hogy sokkal többre vitte mint én...max. egy megalázással lennék gazdagabb...vagy kiüzenne a titkárnővel, hogy nem ér rá, vagy fogadna, de abban se lenne köszönet.....igyekezne jól kikérdezni, miért is nincs munkám, majd közölné, hogy itt sincs....

" csak egy dolognál kell…

#756114 Ibiza

" csak egy dolognál kell erősebbnek lenned.. a kifogásaidnál"

#756008 Euroman Előzmény: #756002

az már megtörtént....aki engem kirúgott, azt is kirúgták már...és aki helyette jött, azzal a 90-es években 4 évig ültem egy irodában, előadóként....utáltuk egymést rendesen, finoman szólba egy simulékony görény...időközben ő pesten lett nagygóré, majd onnan kitették, és most itt vidéken lett igazgató...kifúrta azt, aki engem kirúgott...mikor pestre helyezték górénak, olyan felfuvalkodott phasz lett, hogy a köszönésemet sem fogadta az utcán, amikor itthon volt...gondolod, hogy felvenne.....

#756002 Ibiza Előzmény: #755986

jöhet egy váltás új vezető kidobálja a hitványakat..már senki nem fog emlékezni rád.

#755908 Euroman Előzmény: #755906

nincsen...amúgy is csak 1 lehetne, de ott sem kaptam, nem is kértem....nem barátságban váltunk el, hisz kirúgtak...

#755906 rbbj11 Előzmény: #755896

Pl egy ilyen infó mindenképp fontos, ajánló levelekbe beleírhatnák korábbi foglalkoztatóid. Vannak ajánlóleveleid?

#755905 rbbj11 Előzmény: #755892

" a havi 5-8 millió fizetést felvevő fityesznyikek megtermelik ezt az összeget? a másik: 1998-2002 között olyan munkaköröm volt, hogy havi 15-20 millió nyereséget, (nem bevételt) termeltem és mégis az addigi fizetésemet kaptam tovább, meg évi kb. br. 800 eFt jutalmat, amire sokan irigyek voltak....a főnök azt mondta nincs mód emelni, mert bérfeszültség lenne....inkább szétosztotta a haverjainak jutalomba..." - anomáliák

Csak azért hoztam fel ezt az egész példát, mert esetleg ebböl a szemszögböl nézve el tudnál indulni olyan irányba a keresésben, ahol több sikered lenne, és magabiztosabban tudnál esetleg szerepelni.

#755904 rbbj11 Előzmény: #755894

Minden cég így számol, csak multinál nagyobbak a számok, összeadják a cég összes termelését összes dolgozóra osztva. Így előfordulhat, h. mäsok termelik meg helyetted a szalagon a béred. De cég szintjén ugyanaz a felállás.

#755896 Euroman Előzmény: #755886

mondjuk ehhez képest a 20 munkaévem alatt egyetlen napot nem voltam táppénzen....de még tanulmányi szabadságon sem....mindent elintéztem a rendes szabadság terhére....úgyhogy nem vagyok az a tipikus lógós, vagy betegeskedő....de ez mindegy is, mert ezt sehol nem kérdezték, és jövőre nézve úgysem tudom megígérni, hogy nem betegszem le...