Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#755892 Euroman Előzmény: #755886

ha olyanok a feltételek és munkakör, akkor megtermelem, ha meg nem, akkor nem.

Csak 2 megjegyzésem van: a havi 5-8 millió fizetést felvevő fityesznyikek megtermelik ezt az összeget? a másik: 1998-2002 között olyan munkaköröm volt, hogy havi 15-20 millió nyereséget, (nem bevételt) termeltem és mégis az addigi fizetésemet kaptam tovább, meg évi kb. br. 800 eFt jutalmat, amire sokan irigyek voltak....a főnök azt mondta nincs mód emelni, mert bérfeszültség lenne....inkább szétosztotta a haverjainak jutalomba...

#755886 rbbj11 Előzmény: #755883

Ilyen paraméterekkel te alkalmaznál vkit, ha tudod, h. dupla annyiba kerülne, mint mást alkalmazni? Ha makk egészséges lennél, akkor is 50 évesen esélyes, h. nagyon drága lenne a betegszabid...ráadásul magasak a fizetésigényeid is. A kérdés, milyen területen érzed úgy, h. pl havi 1-2 milliót meg tudsz termelni egy cégnek?

Pl. ha nettó csak 200 ezret akarsz, az adókkal, bérszámfejtéssel stb-vel 400e a munkaadónak, fizetett szabi miatt máris +10%, várható betegségeid miatt min. újabb +10%, cafeteria és minden nélkül (még nincs biztosítva a munkahelyi baleseted pl) máris 480e havi önköltségnél járunk. Ha csinálsz 1 misi bevételt, abból lejön az áfa, iparüzési adó stb stb, max 600 nettó marad belöle. Abból az 500e bérktg-ed, és akkor esetleg marad a foglalkoztatónak 100e haszna. Tehát hol tudsz teremteni 1 M bevételt vmelyik cégnek?

#755885 Euroman Előzmény: #755884

volt ahová többször is pályáztam...aztán azt írták vissza, most nem, de ha lesz hely szólnak, felvettek az adtabázisukba....hát addig álljak féllábon, amíg visszaszólnak....kamu az egész...

#755884 rbbj11 Előzmény: #755881

Ezt értem, csak az ellen tettem állítást, h. nincs nagy cég a városban és környékén. Az más kérdés, ha nem vesznek fel.

#755883 Euroman Előzmény: #755881

mondjuk az igaz, hogy 50 évesen műtött sérvvel, térd és derékfájósan még árufeltöltőnek nem pályáztam...de akkor már inkább Grazba csomagkézbesítőnek....

#755882 Euroman Előzmény: #755881

mindenhol azt "éneklik" nekem, mint szegény megboldogult Amy Winehouse a Rehab című számában: No, no, no!

#755881 Euroman Előzmény: #755880

swedwood és veluxba már többször pályáztam, soha választ sem kaptam....tescoba legtöbbször csak pultos, árufeltöltő hely van....osztályvezetőnek pályáztam, pedig az nem nagy cucc, volt olyan ismerősöm aki az nyme-n volt nappali tagozatos 22 éves hallgató és már osztályvezető volt a tescoban...írtak, hogy sajnos nem....postán folyamatos leépítés van, csak kézbesítőt, falusi postavezetőt vesznek fel, max szakközép végzettséggel...de aldi és lidl-nél is próbálkoztam boltvezető/helyettes vagy területi vezetőnek....mindenhonnan elutasító válasz jött...

#755878 Euroman Előzmény: #755876

hát itt nagy külföldi cég nincs...én meg a magam 50 évével nem vagyok fiatal, nagy jóindulattak középkorú....nősülés...1x került szóba, 13 évvel ezelőtt...

mai választék

#755877 Euroman

egyik jobb, mint a másik....az állítólagosan szuper Sopronban..

Ausztriai munkalehetőség Wiener Neustadtbank

Sopron

Wiener Neustadt-ba keresünk németül jólkommunikáló diákokat, fiatalokat a vendéglátásterületére, gyorséttermi munkára. Rész- és teljes munkaidő, hosszú távon,

Igaziallasok - dec. 16.

Konyhalány

Munkaadó - Sopron

A munkáltató által elfogadható iskolai végzettségek: szakközépiskola;szakmunkásképző;szakiskola. Munkarend, munkaidő beosztás: két műszak: de.-du.,

Tutimunkak - dec. 16.

Gépkocsivezető

Munkaadó - Fertőszentmiklós

A munkáltató által elfogadható iskolai végzettségek: szakiskola;általános iskola. Munkarend, munkaidő beosztás: állandó délelőtti műszak, foglalkoztatás

Tutimunkak - dec. 16.

RECEPCIÓS

VIRA SZÉPSÉGSZALON KFT. (WABI) - Sopron

Követelmények ELVÁRÁS: KÖZÉPSZINTŰ NÉMET NYELVTUDÁS Iskolai végzettség GIMNÁZIUM, SZAKKÖZÉPISKOLA, Szakképzettség NINCS SZAKKÉPZETTSÉGE Gyakorlati idő NINCS

nyugatrmk - 10:19

Pultos-Felszolgáló

Vendéglátói állás - Sopron

Éjjel-nappali igényes pub – sörözőbe keresünk fiatalos, jó megjelenésű, szakmájára és önmagára igényes pultos – felszolgáló munkatársat

Tutimunkak - 19:35

Pultos (Pultos / felszolgáló)

Sopron

Munkakör: Pultos (Pultos / felszolgáló) elvárt gyakorlati idő: 0 év felett 1 évig Végzettség: szakközépiskola, szakmunkásképző Minimum szakmai elvárás: Pincér

Igaziallasok - dec. 16.

PULTOS / FELSZOLGÁLÓ

EL GUSTO KFT - Sopron

Követelmények ELVÁRÁS: NÉMET NYELVTUDÁS ÉS GYAKORLAT. Iskolai végzettség SZAKKÖZÉPISKOLA, SZAKMUNKÁSKÉPZŐ, Szakképzettség PINCÉR Gyakorlati idő 0 ÉV FELETT 1

nyugatrmk - 10:21

Nehézgépkezelő

Munkaadó - Sopron

A munkáltató által elfogadható iskolai végzettségek: szakmunkásképző. Munkarend, munkaidő beosztás: kötött nappali munkavégzés, foglalkoztatás kezdete, vége:

Tutimunkak - dec. 16.

Csomagszállíási Graz és környéke

Sopron

Csomagszállítás Grazban és környékén 2016. január4.-i kezdéssel és 2015 decemberi minimum 1 hetesbetanulással! Amit nyújtunk: - 40 órás ausztriai bejelentés -

Igaziallasok - dec. 16.

Felszolgáló

Vendéglátás - Sopron

Soproni étterembe önállóan dolgozni tudó, gyakorlattal rendelkező, német vagy angol nyelvet legalább vendéglátás szinten beszélő felszolgálót azonnali

Tutimunkak - 19:35

Méteráru eladó

Munkaadó - Sopron

A munkáltató által elfogadható iskolai végzettségek: szakközépiskola;szakmunkásképző. Munkarend, munkaidő beosztás: kötött nappali munkavégzés, foglalkoztatás

Tutimunkak - dec. 16.

MANIKŰRÖS, MŰKÖRÖMÉPÍTŐ

VIRA SZÉPSÉGSZALON KFT. (WABI) - Sopron

Követelmények ELVÁRÁS: VÉGZETTSÉG. ELŐNY: NÉMET NYELVTUDÁS. Iskolai végzettség SZAKMUNKÁSKÉPZŐ, TECHNIKUM, SZAKKÖZÉPISKOLA, Szakképzettség KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ,

nyugatrmk - 22:23

VARRÓNŐ

ARITOP IPARI ÉS KER. KFT. - Sopron

Követelmények VARRÓNŐI SZAKMAI TAPASZTALAT, GÉPI VARRNITUDÁS, SZAKMUNKÁS VÉGZETTSÉG ELŐNY! Iskolai végzettség SZAKMUNKÁSKÉPZŐ, SZAKKÖZÉPISKOLA, Szakképzettség

nyugatrmk - 10:22

Villanyszerelő

Munkaadó - Sopron

A munkáltató által elfogadható iskolai végzettségek: szakmunkásképző. Munkarend, munkaidő beosztás: kötött nappali munkavégzés, foglalkoztatás kezdete, vége:

Tutimunkak - dec. 16.

#755876 Ibiza Előzmény: #755875

hallottam most a fiatalok azért házasodnak mert a nagy külföldi cégeknél előny.. elkötelezettséget életpályát elhivatottságot jelez.

#755875 Euroman Előzmény: #755873

beírni semmit nem szoktam, mert semmi közük hozzá....ha akarják szóban megkérdezik....tudom, hogy ebben a legkönnyebb bármt írni, mert ellenőrizhetetlen....de ennyi erővel beírhatnám a már leküzdött és a még meglévő betegségeimet is, vagy bármi személyeset....nem ezen bukik meg a dolog...vagy eleve nem jó a képzettségem, vagy túl öregnek tartanak, vagy "igáslovat" keresnek minimálbérért....

#755854 Euroman Előzmény: #755853

hát igen, tényleg .... :) vagy egy prosztatamasszázst.....úgyis az "hiányzik" még a repertoárból, hogy egy állásajánlatban "meleg" ajánlatot kapjak....ígyis volt már helyi műanyagablakgyártó értékesítői felvételén szóbeli meghallgatáson kérdés családdal kapcsolatban....mikor kiderült nincs feleségem, gyerekem, alig burkoltan rákérdeztek, hogy milyen kapcsolataim voltak....nem kellett hazudnom, mert hetero vagyok, de kérdem én, egy meleg nem tud ablakot árulni....lehet, hogy jobb a modora és ízlése mint egy bunkó beállítottságú heteronak....nem is akadtam fenn a dolgon, gondoltam ha szóvá teszem még annyira se vesznek fel....a vége volt a legjobb...a fickó 2 órán át interjúztatott csak engem, pedig ez csak rajta múlt, hogy eddig tartott, mert egyre csak kérdezett és jegyzetelt....majd közölte, hogy hú de sokáig tartott ez, neki már rég máshol kellene lennie....

#755852 Euroman Előzmény: #755850

sajnos attól, hogy nem szakma még sok helyen rajtuk kell keresztüljutni ahhoz, hogy egyáltalán meghallgassanak....de mondjuk azokról a helyekről sincs jó tapasztalatom, ahol a kkv-nál maga a tulaj vagy ügyvezető hallgat meg....szemtelen, erőszakos stílus a meghallgatáson, már a személyiségi jogokat sértését súroló kérdések, kérdőívek, majd a nagy büdös csend....még annyi se, hogy egy e-mailben megköszönjék a részvételt...nem magyar specialitás, osztráknál is már megtörtént velem....lehet ha szír menekült lennék, több sikerem lenne.....és ezzel nem őket akarom bántani.

Nálam a HR nem szakma. …

#755850 walex

Nálam a HR nem szakma.

Vicces, amikor huszonéves kis hülyék döntenek sok év tapasztalattal rendelkező emberekről, hogy alkalmasak-e egy állásra vagy sem.

Nálam az összes HR-es az ingyenélők csoportjába tartozik egytől-egyig.

Azért ne add fel, biztosan mocskos nehéz, de kitartás!

#755842 Euroman Előzmény: #755841

egyébként holnap Jahrestag....14 órakor lesz 3-ik éve, hogy az "út szélére" kerültem....és ott is maradtam....ennek alkalmából ma ismét egy jót káromkodtam: a munkaügyi központban annak idején azt mondták, csak nem gondolta az ügyvéd úr, hogy jogi munkát tudunk ajánlani? mondom nekik jogi diplomám sincs, nemhogy ügyvédi szakvizsgám, bizots jól megnézték a leadott papírjaimat.....ez volt 2013 őszén....ma meg küld egy levelet az egyik fejvadász, hogy talált nekem való lehetőséget....kinyitom az e-mailt: gyógyszerészt keresnek.....ezek a büdös barmok el sem olvassák amit beküldök....olyan primitívek, hogy mnden dr. az orvos/gyógyszerész/jogász????...arról még nem is hallottak, hogy disszertáció megírásával bármely egyetemi diplomával rendelkező ember szerezhet dr./PhD címet???....Isten bizony ha lett volna humorom, és soproni állás lett volna odamentem volna, és elbeszélgettem volna velük a gyógyszerekről.....de hát pesti állás volt, annyi pénzt meg nem ér ez a baromkodás, hogy feleslegesen felutazzak....

#755841 Euroman Előzmény: #755787

az tény, hogy a házimunka nincs megbecsülve...sem a nők esetében, sem másnál....februárban lesz 10 éve, hogy mindent én csinálok a ház körül, bár korábban is megcsináltam, csak nem ennyit....ha ki kellene fizetni idegennek jó sok pénzbe kerülne....mondjuk az jó benne, hogy senki nem mondja meg mit és hogyan csináljak, és az eredmény is tetszik, csak múlékony

#755837 Euroman Előzmény: #755787

kibillenteni engem sem tudnak, mert 50 évesen már kialakult az egyéniségem, a nézeteim.

Ráadásul nálunk odahaza ebből nincs vita sem, mert egyrészt igyekszünk keveset foglalkozni vele, másrészt a véleményünk is azonos.