Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #755841

egyébként holnap Jahrestag....14 órakor lesz 3-ik éve, hogy az "út szélére" kerültem....és ott is maradtam....ennek alkalmából ma ismét egy jót káromkodtam: a munkaügyi központban annak idején azt mondták, csak nem gondolta az ügyvéd úr, hogy jogi munkát tudunk ajánlani? mondom nekik jogi diplomám sincs, nemhogy ügyvédi szakvizsgám, bizots jól megnézték a leadott papírjaimat.....ez volt 2013 őszén....ma meg küld egy levelet az egyik fejvadász, hogy talált nekem való lehetőséget....kinyitom az e-mailt: gyógyszerészt keresnek.....ezek a büdös barmok el sem olvassák amit beküldök....olyan primitívek, hogy mnden dr. az orvos/gyógyszerész/jogász????...arról még nem is hallottak, hogy disszertáció megírásával bármely egyetemi diplomával rendelkező ember szerezhet dr./PhD címet???....Isten bizony ha lett volna humorom, és soproni állás lett volna odamentem volna, és elbeszélgettem volna velük a gyógyszerekről.....de hát pesti állás volt, annyi pénzt meg nem ér ez a baromkodás, hogy feleslegesen felutazzak....