755-ön lesz dupläzäs, megvolt, ennek a targete 10635
az nincs, max long lesz mellé, de egyelöre még a short duplázása van soron
sok lesz a jobol, viszket a tenyerem egy ujabb shortra
Végignéztem, a naplóban ott van, az expert fülön nem látszik, tehát nem robi nyitotta. Ilyenkor az a baj, hogy ha nem jövök rá, akkor bizonytalan leszek, mert lehetett volna 11K is a dax, mire visszaértem.
Valami kóbor net-jel vagy mittomén.
szerintem is, de mivel elszurtam bux short zäräst tegnap, igy remélem nem azonnal, hanem legaläbb holnap minuszolhatna egyet
sajna nem "játszom" mert intézem ingatlanokat..évvégi hajrá.. bolond időkben az a biztos ami a zsebben.
én 250nél longoltam volna 500nál lezártam volna és 650nél nyitottam volna új longot..650ről szerintem elevickél 11k alá
Én is, csak én nem akartam :))
Elmentem sétálni, és amire hazajöttem, azt vettem észre, hogy van egy shortom 10 558-ról. Látom, mikor kötött, de fogalmam sincs, miért kötött, robi nem kötötte be, nem is értem, komolyan mondom.
Hazaérek, és valami csoda folytán észrevettem, így lezártam 10 484-en, de azóta is azt keresem, miért nyílt meg.
megint futottam egy kört, el sem hiszem, hogy ez is bejött lenthor vonalai alapján: short 10.553 - 10479
Akkor rendben, azt hittem, dax-ban égeted a zsét ezerrel :)
én rv-kel kereskedem fundásan, sokáig ülve
Daxban csak pörgök, az az extrém sportom, kis téttel.
Amikor csúszott is nagyot az egyenleg, föleg rv-k miatt volt pär napja, mert azokat beadtäk
Csak rájöttél, mire írtam. A szélkakas hozzád képest...
Az számomra nem kereskedés, egyik nap 11K a célár, a másik nap meg 10 500, aztán meg 10 400.
Az én vonalam még mindig 11K körül van, és békességben ülök a seggemen, illetve ha csinálok valamit, azt hosszúra tervezve. 1-2 hete eladtam 11K körül (akkor be is írtam), azt visszavettem, most 10 400-on állok ugyanannak az eladásával, és 10 200-on venném vissza.
es tobbnyire ket iranyban mozogtam, a kereskedesem val.szeg meg sosem hasonlitott annyira a tiedre, mint elmult napokban
Hasznalom azota is sajat elkepzeleseimet is kontraindikatornak, igy mindent egybeveve mär kis forgotökevel is lehet vmit kezdeni