Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: a Leicester sztori

#756175 Kissherceg Előzmény: #756173

azért sokat nem rakott rá :) de azért így is erős. Reméljük valami relikviát azért vesz belőle :)

Úgy tünik Balázsra rájár…

#756168 TrendMan

Úgy tünik Balázsra rájár a rúd, illetve formáját majd az EB-re időziti:

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20151219-dzsudzsak-pirosat-kapott-kozel-a-kieses.html

Mi derül ki a felvételből?

1) Ha nem megy a játék, ugyanolyan veszélyes futni a labda után, mint nem futni!

2) Ebben a bajnokságban Balázs magasnak számit!

3) Balázs érthetően nem jó kedvü!

4) Ha tiltakozol, annál inkább pirosat kapsz!

5) Viszont, ha pirosat kapsz, már nyugodtan megverheted a partjelzőt is!

Re: nincs cím

#756144 Kiss Zoltán Előzmény: #755714

A négy közé fognak jutni,ha egy kis szerencséjük van,figyelem őket már évek óta,de ahogyan a svédek ellen játszottak,olyat nem láttam évek óta!

#755715 banyaiz Előzmény: #755542

Szerintem az osztrákok erősebbek mint Svájc, és Oroszország. Legalább egy ukrán szint vagy jobb. Olaszoknál mindig nagy kérdés éppen milyen csapatuk van csoportból kiesnek vagy megnyerik. :) Mi a hangulatuk, vagy motivációjuk. EB döntő aztán vb-n csoportból kiesnek stb.

Sőt megkockáztatom szerintem Izland a 2-es kalapban is megállná a helyét ha az lenne egy csoport.

Szép kihívás ez a csoport.

#755714 TrendMan Előzmény: #755711

Az osztrákok kiemelkednek, hiszen ott az Alpok.

Na meg ott játszik Fuchs, a róka, aki a Leicesterben osztogatja a gólpasszokat - ez igaz.

#755713 banyaiz Előzmény: #755539

Szóval csak azt akarom mondani szerintem nehéz csoportba kerültünk. Sőt nem tudom mit mondanak a portugálok de fel kell kössék a gatyát, nem tennék rá egy fillért se, hogy ők ezt a csoportot meg tudják nyerni, és nem 3. helyen lesznek.

Nekünk alapjáraton az is jó ott vagyunk, így állok hozzá, aztán megnézzük mire megyünk.

#755712 banyaiz Előzmény: #755539

Izland /Ausztria nem nagy nevek múltbéli eredményeket nézzük, de a jelenlegi csapatuk 2-es 4-es kalapban bőven a legerősebbek között.

Láttam Izlandnak több meccsét még az előző vb selejtezőknél franciák ellen pl, horvátok ellen, azt kell mondjam komoly amit mutattak. Azóta csak jobbak.

Nem tudom nézted e törökök elleni meccsüket ? Ami nekik tét nélküli volt. A törököknek nem volt szinte helyzete, pedig győzniük kellett. Védekezésük az egész csapat ahogy kihozza a labdát , elég masszív,gyorsak technikásak . É-íreket szerintem olyan 4-5 góllal vernék.

Ausztria dettó ugyanez.

#755694 Sumér harcos Előzmény: #755693

na nem is olyan tuti az ár:

"Lehúzás! Múltkor azt írták, hogy csak ma félárért lehet jegyet venni. Ránéztem és a szokásos ár 4x-eséért kínálták és abból engedték le a felét! Utazzatok Easy jettel vagy Ryanair-el"

"Ne hagyjátok, hogy átk*rjanak, én 75 ezerért vettem oda-vissza jegyet, odafele EasyJet vissza Ryanair, ez a Wizzaires téma meg szimplán átb*szás"

A cég keddi közleménye s…

#755693 Sumér harcos

A cég keddi közleménye szerint kifejezetten a Lyonban, Marseille-ben, illetve Bordeaux-ban rendezendő találkozók időpontjához igazítják a különjáratokat. A 230 üléses repülőgépek minden esetben 14 óra előtt érkeznek Franciaországba, és a lefújás után, nem sokkal éjfél előtt indulnak vissza Budapestre.

Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók 99 900 forinttól, és szerdától foglalhatók a légitársaság honlapján.

A magyar válogatott az Európa-bajnokság F csoportjában június 14-én Ausztriával játszik Bordeaux-ban, június 18-án Izlanddal találkozik Marseille-ben, végül június 22-én Portugália ellen lép pályára Lyonban. Mindhárom mérkőzés 18 órakor kezdődik. (MTI)

http://www.csakfoci.hu/valogatott/valogatott/node/205438#

#755544 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #755542

Szerintem Ausztria jelenleg jobb csapat mint Svájc de azt is megkockáztatom, hogy nem rosszabb akármelyik második kalapos csapatnál sem. Érdemes megnézni az elmúlt néhány év eredményeit. CR pedig igenis játsszon csak az EB-n. Mert akkor 10 ember ellen focizhatnánk egész meccsen! :-) Hajrá Barca!