Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#755542 matgab Előzmény: #755539

megnéztem a csoportokat, szerintem a legjobb csoportba kerültünk amibe kerülhettünk.

Svájc , Olaszo, Orosz, Ukrán, horvát jóval erősebb, mint az osztrák sztem.

A 4. kalaposak közül is Izland az egyik leggyengébb-talán az észak írek gyengébbek.

Az. 1 kalaposak közül meg Anglia és Portugália a leggyengébb, de portugálok rosszabbak, főleg, ha épp kiesne CR...

#755539 matgab Előzmény: #755406

áh, de negatív vagy!!

Elmondom a pozitív szcenáriót:

Nyitó forduló:

Ausztria lenéz minket , mint a norvégok. Mi beállunk védekezni és nyerünk 1-0-ra. Ez az osztrák csapat erősebb, mint mi, de nem egy világverő csapat.( rosszabb esetben 1-1).

Izland beáll védekezni Portugália ellen és kibekkel egy 0-0-át, úgy, hogy a hátuk feltöri a hálót.

2. forduló:

Borzalmas meleg lesz, az izlandi játékosok, már attól kész vannak, hogy a pályára felmenjenek és csak vergődnek, mint a hal a strandon. Nem tudják a szokásos játékukat játszani, ami az, hogy védekeznek és abból kontráznak, ezért egy korai góllal meglepjük őket. Ezek után kitámadnak és gurítunk nekik még egyet vagy kettőt (ők rúgnak max egy szépítő gólt).

Ausztria- Portugália. Előző kudarcuk után a portugálok rettentő idegesek lesznek, ráadásul az első 10 percben le is sérül CR. Nagy nehezen bepasszíroznak egy gólt az osztrákoknak, akik a végén egy rögzített szituációból betalálnak.

3. forduló:

A portugálok stresszelve a kudarcélmény lehetőségétől egyből letámadnak, amit hősiesen kivédekezünk. CR nélkül kicsit sablonosak a portugál helyzetek, egy-két magyar kontra is akad, de marad a gól nélküli döntetlen.

Ausztria és Izland ki-ki meccset játszik, de itt az osztrákok bedarálják végül az Izlandiakat, de az is lehet, hogy döntetlen.

A csoport végeredménye:

1. Magyarország 7 pont

2. Ausztia: 5 pont

3. Portugália 3 pont

4. Izland: 2 pont

#755421 banyaiz Előzmény: #755415

Na mindegy ott vagyunk az a fő, ízlelgetem a dolgot eb-n magyar csapat. :)

Fél év csak és kezdődik.

#755420 banyaiz Előzmény: #755415

Abban gondolkodtam én, hogy 3 ponttal akár tovább lehetne jutni. Akkor legyen legalább egy olyan csapat aki ellen van esélyünk győzelemre papírforma alapján.

Akkor örültem volna igazán ha 4-es kalapból kapunk egy könnyebb ellenfelet mint Izland és akkor őket valahogy le kell birkózni. 4-esből vsz Izland a legerősebb csapat volt, de Ausztria is a 2-es kalapban az élbolyban .

#755415 Csokigyáros Előzmény: #755406

Engem viszont igen... itt bárki verhető... Portugália semmit nem tud mutatni világversenyen... Ausztria és Izland kielemezhető... pl. a következő csoportban biztos pofozógépek lennénk..

Spanyolország, Törökország, Csehország, Horvátország (itt ugye a csehek helyett lennénk)...

de ebben sem lenne esélyünk... Belgium, Írország, Svédország, Olaszország... talán az A-csoport lehetett volna jobb.. persze mindegyikhez teljesíteni kell... de itt lehet is esélyünk... sok munkával, és akarattal...

#755406 banyaiz Előzmény: #755405

Hát nem önt el a lelkesedés ettől a csoporttól.

Éppen Izlandot jó lett volna a 4.-ből elkerülni. Ausztria pff nagyon jó csapat.

Nekünk igazán vsz az kellett volna, hogy a 4-ből olyan aki verhető esetleg észak írek, albánok talán, vagy talán walesiek .

Ha ebből a csoportból továbbjutunk megérdemlünk mindent. Nagyon jól kell focizni hozzá.

Kb azt mondanám portugál, osztrák, izlandi nagyjából egy szinten lévő csapat.

"DVSC: Sokan tudni vélik…

#754905 Sumér harcos

"DVSC: Sokan tudni vélik, hogy Balogh Norbert biztosan Hollandiába, a PSV Eindhovenbe igazol.

- Nagyjából ugyanannyit tudok erről, mint amennyit az újságok olykor megírnak, sem a PSV-ről, sem más esetleges kérő konkrét szándékáról nem értesültem. Amíg nincs lefektetett szerződésajánlat, addig nem az én dolgom foglalkozni ezzel - mondta a fiatal támadó a haon.hu-nak."

ennek a gyereknek a vállogatottban a helye.meg Mervónak is.

jo lenne ha vki elvinné nyugatra,éppen pedig PSV kellene.