egyelöre inkäbb a toväbbi eses tünik eselyesnek sajnos, nekem mär a 10.580 is eleg lenne
egyelöre inkäbb a toväbbi eses tünik eselyesnek sajnos, nekem mär a 10.580 is eleg lenne
Donchianban az indi vonalak még lefelé tartanak. Egy kis idő múlva felveszik a vízszintes irányt és akkor lehet pontosabbat mondani.
Mai beírásom:
előbb lemegy 10.450 környékére és onnan emelkedik 10.780 fölé kicsivel.
toväbbra is 700-at tartod elképzelhetönek? Én 680-ra tenném a long targetem
megvolt a 'b". Az alja 10.430-ig ejtették be. 10.450 alá írtam.
Ma lehet látni, hogy gyors leöntés, majd kiállnak, hagyják, hogy az indikátorok az árakkal együtt felmenjenek, majd beállnak megint önteni.
Ha az "a" verzió él, akkor a beijesztés meg volt, mert leszaladt 10.536-ig.
Nekem Averzióm van.
Egyébként én látok olyan lehetőséget is, hogy az egész befagy a kamatdöntésig?
Ma két lehetőséggel számítok:
Nyitás után 10.575-ről (gyakorlatilag ott áll az árfolyam) emelkedik 10.780 fölé kicsivel
vagy
előbb lemegy 10.450 környékére és onnan emelkedik 10.780 fölé kicsivel.
"huhh.. nem piskóta.. nem találtam hozzá semmi hírt.. ami fura volt a forint is érdekesen mozog..."
by Ibiza 24629
Portfolio trader párhuzamba állitja a Eur/Huf-ot a Dax alakulásával:
Ha a Huf nem töri a felső ellenállást (317-318), akkor konszolidálódik a helyzet és a Dax is mehet fel.
Az még egy nagy meccs lesz. FED kénytelen emelni lassan de milyen ütemben milyen üzenetekkel, nehogy dollár elszabaduljon erősödésben. ECB viszont tartalékolta a lőszert amivel most csalódást okozott de ugye elő lehet venni jövőre megint amit most nem tettek emelni QE összegét stb.
Azért az sejthető, hogy trendszerüen inkább az euro fog jövőre erősödni.
Ez pedig nem sok jót vetit előre a Dax szempontjából.
Akár mehet le 7.000-re is.
Azt néztem én is ha eur gyengül dax pluszban, ha erősödik akkor mínuszos nap.
Már csak azt kellene kitalálni fed döntés után merre indul dollár papa. :) Azt aki megmondja egy spekuláns nobel díjat megszavazok neki.
Érdekes ez az együtt mozgás mert azt gondolnám rövid távon lehetne egy olyan dax gyengül usa kamatemelésre és dollár erősödik. De nem úgy néz ki dollár kicsit gyengül egyből dax esik és fordítva.