Be vagy tépve,hogy nem ismered fel? :)
Tudom, neked is rendben van Tiborcz is, ahogy pl. a kaszinómutyi is. Elvégre ezt a nemzetért és a keményen dolgozó kisemberekért teszik.
Be vagy tépve,hogy nem ismered fel? :)
Tudom, neked is rendben van Tiborcz is, ahogy pl. a kaszinómutyi is. Elvégre ezt a nemzetért és a keményen dolgozó kisemberekért teszik.
Mostanában kezdi kicsit másképpen értelmezni az egyház is a teremtést, úgy, hogy a törzsfejlődés is magyarázható benne. Tulajdonképpen az ősrobbanást tekinti a teremtésnek, és szerintem ez nem is rossz elképzelés. (Így mindenki "jól lakik", hívő és nem hívő is.) Persze nem mindegyik vallás vagy vezető így gondolja, csak a modernebbek.
Nem látszik az ugrás, ebben igazad is van, nem is volt. Volt viszont valami döbbenetes fejlődés az embernél, ami nem lineáris, hanem valami gyorsuló folyamat (volt?), ami a törzsfejlődést tekintve tényleg hihetetlenül rövid idő (volt?). De ettől még egyértelműen fejlődés, evolúció eredménye, ez mára vitathatatlan tény.
Hogy aztán mennyire szarul használja ki a fejlettségét, az már más tészta... :-/
De én a tiédet fújom, nem a magamét! Már ez sem jó? Most szomorú vagyok...
Nem csak a zsidó felfogásban, a középkori keresztény Európa cáfolhatatlan elképzelése is volt, majd az ipari forradalom és a természet leigázása is ebben gyökerezett. Épp ezt nem fogták fel ép ésszel az indiánok.
:DDDDDDD
Istenem, mekorra egy makogó vagy, és makákó Örsödnek teszed a szépet. :PP
Általában pontosan fogalmazok.. legfeljebb azt gondolod mert akkor könnyebb ráhúzni a skatulyáidat.
A vallás szerint nem csak az embert teremtették hanem mindent.. lásd a 6. napot a munkanaplóban.
Nálam az ember a természet teremtménye.. de nem látom miből fejlődött..hol történt az ugrás..
Szépen le szokták rajzolgatni a képeken egyre egyenesebb..sokmillió év alatt.. de nem látszik az ugrás ahol ez a teremtő erő ez a kreativitás kialakult..
Én nem vagyok materalista aki mindenre ráerőszakolja az éppen aktuális tudását vagy annak vél katyvaszát...se nem vallásos..aki mindent a vallásával magyaráz ami nem fér bele az nincs.. (ha ilyen van akkor sincs)
"És ahhoz is, ami az archaikus emberközpontú világra érvényes, hogy az összes többi faj csak azért van, h. szolgálja az embert. "
ennél messzebb semmi nem áll tőlem..az ember használja a természetet de attól még annak a része... jelen állás szerint a legintelligensebb kizsákmányoló faj.
ez a zsidó felfogásban létezik..ott még más embertársukra is.
beeeezsebelik a hasznot http://vs.hu/gazdasag/osszes/500-milliardos-vasutvonal-fantomvonatoknak-1210#!s57
paks, olimpia, fantom vasútvonal... ablakon kidobott zsé... a lényeg, hogy belereppenjen egy haver puttonyába... :)
látom már elpárologtak a tegnapiak.. ez van..ez fórum.. mindenki fújja a magáét.. a falkák meg a falkáét :)
COOL!
Akarom mondani: KIRÁLY! :D
Mondtam sokszor...nem a te pénzed...miért nyafizol?...ne légy irigy...eredményeket kelene észrevenni...ez a baj veletek...csak a birkák bégetnek nyájban...de rátok is szükség van...meg vagyunk mi, kevesen...de ezt úgysem érted...sokszor megmondtam...sokkal többet költöttem, mint habony...megtehetem...a hörcsög visszabújik az uborkásüvegbe...röffentgettek...
Azok EU-s pénzek, majd nézhetsz, ha elapadnak..
Amúgy NEM RÖFÖG! :-D
Nekem olyan rossz az arcmemóriám, hogy reggelenként köszönök a bácsinak fürdőszobatükörben, de azért ezen nem egyértelműen felismerni a betépett(?) Habonyt, hááát... :-)
Ez nyafi... röfögés... nem látsz az orrodtól...megvezettek dékások meg gyurcsány...az eredményeket kellene észrevenni...hogy mennyi pénz jut fejlesztésekre...de ez téged persze nem érdekel...csak a bégetés a nyájban...a sírásrívás...az irigykedés, mert mások okosabbak...rogánt én se csípem, ellenszenves...de nem törődöm vele...jól megy a cégem...ez a baj veletek...már megmondtam sokszor...
Persze, hogy normális, meg mit foglalkozol ilyenekkel? Nem is a te pénzed, nem mindegy, mire költi bárki is?
Irigy vagy és hörcsög...
tipikus... amikor a buta főnök még büszke is az általa vezetett shitkupacra...
Állítólag a családtagok októberig indulhattak közbeszerzésen ahogy az elmúlt 25 évben bármikor, októberben csináltak egy - értelmetlen ? - szigorítást a közbeszerzési törvényben, amit most vissza akarnak vonni. Naná, hogy most lex tiborczként emlegeti a média.
Szerintem nem egyértelmű, hogy Habony van az Ibizás videón. Habonynak festett a haja meg nem is fehér öltöny a stílusa mellénnyel...láttad így valaha bárhol, bármikor? - farmerban, meg márkás cuccokban igen, - de pont Ibizára öltönyben megy? nem láttam soha testőrrel sem a magyar médiában, de a média szerint pont Ibizán testőrrel volt?
Mindenesetre ez így ellentmondásos, nem illik rá, de ettől még lehet hogy ő az.
éppen az ilyen tescoban lg ultra HD-ért tolakodos proliknak való aláfestő zenének.oda jo.
falra mászok ettől a "bódoggá tenni-bódoggá tenni" "daltól",ha belépek-ha kilépek-ha bekapcsolok-még ha kikapcsolok is ez szól,mindig-mindenhol.....rühhhellem.
és még hetekig ez fog szólni.....kikerülni sem lehet.