Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#755116 Ibiza Előzmény: #755114

az már belőletek pár hasonszőrűból jön.. az már nem az én dolgom.

:DD furákat beszélsz.. Mutathatnál egy linket amiben egy vallásos azt mondja az ember az a természet egy faja... az elmaradott gondolkodástól meg végképp messze van..hiszen egyrészt az állatra vagy az isteni eredetre vezetik vissza az embert..

Én eléggé másképp tapasztalom.

#755114 rbbj11 Előzmény: #755085

Nem írtad, nekem ez a benyomás jött le, és elnézve a többiek reakcióját, ök is így érzik, vagy neked nem ez az érzésed?

"Amúgy az emberi faj nálam nem az állati faj része.. hanem a természet egyik faja...jelenleg a legfejlettebb uralkodó faj.." Ez érdekes. Hívö emberek és archaikus gondolkodók szokták így gondolni.

Nincs rá szükség, elvégr…

#755111 walex

Nincs rá szükség, elvégre ők nem lopnak, mint a jól elszámoltatott elmúltötévelötti elmúltnyolcév emberei.

Saját mohóságuk lesz a vesztük, látszatra se adnak, pofátlanok és még hülyének is néznek mindenkit.

#755097 walex Előzmény: #755035

Azért van ám itt siker is, megy a kormány propaganda.

52 fiatalt sikerült hazacsábítani fejenként cirka 2 milláért, miközben ennek az 52-nek a nagyon sokszorosa megy ki külföldre.

http://index.hu/gazdasag/2015/12/08/gyere_haza_fiatal_ngm_ofa_foglalkoztatas_kivandorlas_anglia/

Én nem bíznám el a narancskomik helyében annyira magam a népszerűségtől. Attól, hogy migráns témához viszonylag normálisan állnak hozzá, ez még nem feledteti el azt a sok mocskot, amit ezzel próbálnak meg elnyomni a médiában.

#755096 walex Előzmény: #755035

Ezt látom én is. Ahelyett, hogy jönnének vissza, még inkább gyorsul a kivándorlási tempó.

Nem lesz ennek jó vége. Egyik ismerősömék most számolnak fel mindent itthon, költöznek ki családdal Ausztráliába és eszük ágában sincs ide többet visszajönni, legfeljebb majd nagy ritkán látogatóba.

Ebben nyakig benne van a magukat rendszerváltónak mondó és hazudó vörös és narancssárga kommunista párt is.

Ők tehetnek arról, hogy ahelyett, hogy rendbe tették volna az ország dolgait jó 20 év alatt, egy egyre inkább élhetetlen országot csináltak egyre növekvő adóssággal, korrupcióval, egyre inkább pozitív jövőkép nélkül, ahol az asztalra semmit le nem rakó inaktívak agyon vannak támogatva, aki meg dolgozik, arról a bőrt is lenyúznák.

Mindeközben meg drága elitünk kéz a kézben nyúlja a lóvét és egymásnak falaznak (elszámoltatás helyett), az embereket pedig komplett hülyének nézik nap, mint nap.

Megtehetik, mert a sok birka nem megy ki az utcára, de a netadó ellen képesek voltak kimenni.

#755085 Ibiza Előzmény: #755084

hol irtam alávaló? idézd be.

a gondolkodás az nem fájdalmas..legalább is általában.. meg kell próbálni..én csak erre ösztönzök.. nem tudsz olyat beidézni valakinek a saját gondolatát (állitás majd alátámasztás) durván oktalanul lehurrogtam volna.

Ha csak a falkájának jófejkedik valaki velem az nyilván megkapja ami jár. Ha megfigyelnéd azt is megelőzi megkérem támassza már alá valami észérvvel.

Amúgy az emberi faj nálam nem az állati faj része.. hanem a természet egyik faja...jelenleg a legfejlettebb uralkodó faj..

#755084 rbbj11 Előzmény: #755080

De akkor most miért alávaló dolog egy csoportba szervezödni? Nem értem.

Miért írsz lekezelöen a birkákról? Szerintem anélkül is mindenki tudja magáról, h. hova tartozik, h. egy másik fórumos szüntelenül felvilágosítaná. Tehát max frusztrálsz vele másokat, ráadásul ott a tévedés lehetösége, amikor nincs igazad, és akkor nem csak frusztrálod a másikat, hanem sérted is. Mire jó ez?

#755080 Ibiza Előzmény: #755079

szokás szerint nem megy át neked egy tök egyszerű dolog.. a csoport hova szerveződik? az erősek vagy nagyobb tudásúak köré..

már írtam tapasztalatom szerint az emberek

20százaléka egy mocsok..semmirekellő..

40% birka..ez nem feltétlen negatív..ők tagozódnak..nem akarnak saját rendet felismerést építeni..megfelel nekik a meglévő..élvezik a rendelkezésükre álló elérhető örömforrásokat.. elfogadják a leosztott zsugákat...örömmel olvassák a habony híreket veszik a lapostévét 48% thm-en.. és az okos mosóport..

40% az a felfedező típus..stabil értékrenddel állandó tanulással önfejlesztéssel.. individualista indíttatással...

van átjárás.. átcsúszhatnak egyikből a másikba..elfogy az energia..nagyobb csalódás..

#755079 rbbj11 Előzmény: #755030

Igen, az ember egy állatfaj, és a korábban másik topikban kifejtett módon csoportos szervezödésü. Így a lehetö legtermészetesebb és legnormálisabb dolog a falkákba szervezödés. Ilyen egy nemzet is, egy nagy falka. Ha neked ez nem tetszik és nem szereted, akkor közvetve azt is mondod, nem szereted a nemzeti szintet sem, hisz nem kéne klikkesedni...legyen akkor csak egó, x milliárd ÉN.

Ez érdekes ellentmondás, mert eddig annak a fontosságát hangsúlyoztad minden topikban, hogy nem csak az egó van.