piszkosul jól nyomja...
szinte minden bejön amit mond
piszkosul jól nyomja...
szinte minden bejön amit mond
ez volt lenthor celara nemi hibahatarral
be is leptem longba mai short utan
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/bejott_a_veszforgatokonyv_indulhat_a_lavina.607139.html
felgyorsult a világ.. 5perc és reagálnak a hírekre vagy hangulatokra..egy nagyon érzékeny háló a világgazdaság.. a hatalmas a globalizált cégekre minden hat.. nincsenek regionális vagy szektoros különválások..hírek vannak..amik reptetnek vagy bevernek cégeket..országokat indexeket..elveszett a részvény eredeti funkciója.. az, hogy résztulajdonosa legyél egy cégnek.. osztalékra tarts papírt mert hiszel az ágazatban..abban a cégben.. 24órás pénzgyár lett a világ és a tőzsdék.
úgy látom usa nekünk figurázott..szokott.. utána majd reggel a futival beállítják a nyitót
http://www.investing.com/indices/germany-30-chart ez egy elég jó grafikon.. bejelöli a fontosabb hireket adatokat.
kereskedéshez én inkább a dax futit használom..
csak annyit sztem a gyenge eur 2-3 hónapos távon jót tesz majd a német céges adatoknak kereskedelmi számoknak.
Azon gondolkodtam hová teszik fed előtt daxot , snp-t eur/usd-t
Nem lettem okosabb az elmúlt napokat nézve. Fed után mondjuk év végéig az végképp homályban van nekem. Ködös a dolog .
Emelnek , nem emelnek egyáltalán hol várjuk a döntést mik a reakciók.
Csak EUR/USD-t nézve egy visszapattanás arra Draghi csalódást okozott azóta nagyjából helyben jár és bő 1 hét múlva a FED dönt arról, hogy emelje e a kamatot. Dollár nagy erőt képzelnék el erre nem ezt a tingli tangli valamit.
Ha leszúrna 10620-ig, én ott próbálkoznék longgal, talán még ma meglesz.
egy darabohg ellesz úgy látom a 750-em és a 950között.. kűzd a 10.950-11050 el..ez a rögös út.. utána a 250.
A hírek mozgatnak..és persze usa..
DAX forgatókönyv:
- Lemegyünk 10.766 környékére (61%-os fibo 10.789 esetleg fordulhat) majd
Na, azért! Mert ami késik az nem múlik.
Leért a kívánt szintre 10.770 az alj.
DAX forgatókönyv:
10803-ig mentünk le. 14 pontra megközelítettük a 10.789-es 61%-os fibo-t.
A felhúzás lehetősége csak lehetőség maradt.
Maradt a forgatókönyv pontjai.
A reggeli órákban esetleg egy 10.940-es felhúzás a DAX-ban benne lehet.
DAX forgatókönyv:
- indulunk fel 11.010 - esetleg 11.050-11.060-ig
- esünk lefelé 10.500 - esetleg 10.482
EUR/USD jelenlegi Donchian grafikonja.
Felső (pink vonal) elindult 1.0983-ról
Középső sárga vonal az első célár lehet: 1.0760
Ha tovább esik, akkor a fekete vonal következik: 1.0538