Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: Anakyze

#754904 banyaiz Előzmény: #754896

Nem tudom már hol néztem egy olyan elemzést, hogy legutóbbi 6 usa kamatemelési ciklusból 5 alkalommal a dollár legerősebb első kamatemeléskor volt. Utána gyengült. Euróval szemben legerősebb dotcom idején volt 0,8 környéke sacc/kb.

Viszont most egy olyan időszak jön ami extrém abból a szempontból világban még lazítás Európa , japcsik , Kína, Usa már szigorítás. Nem úgy tűnik ez egy rövid ideig tartó ellenkező irány.

Ez milyen hatásokat fog kiváltani a tőzsdén szerintem a jegybankárok is a fejüket vakargatják hű b+ mi lesz. :)

eur/usd daxra milyen hatás európai indexekre , usa gazdaságot mennyire viseli meg stb. Azért ez a 2016-os év elég fejfájósnak tűnik lehet törni a fejet.

Re: nincs cím

#754903 banyaiz Előzmény: #754878

Nekem nem egyértelmű a kamatdöntés előtti le daxban.

Mert egy Usa emelés daxnak pozitív lehet eur gyengülésen keresztül. Persze az eur gyengülés mint reakció is erősen kérdőjeles . :)

No mindegy, ez a dax kusza , nekem mi lesz kamatemelés előtt.

De ami még nagyon elgondolkoztató egy snp a nagy rettegett kamatemelés előtt áll ATH-tól pár %-ra. Ha most állna 1850-en akkor azt mondom papírforma, de napokkal egy ilyen esemény előtt áll ATH-tól 2 -3%-ra. Sőt akár mai napon állt tőle kb 1-2%-ra is.

Persze kérdés egyáltalán lesz e emelés messze nem biztos. De akkor is, oké év vége keveredik ezzel a fedes sztorival két ellentétes hatás.

EUR/USD-t éreztem vszínűnek ahogy közeledik az emelés esélye úgy a dollár száguld hát mit ne mondjak ez se olyan meggyőző egyelőre. Igaz sokat erősödött idén.

Jó nagy kuszaság van főleg a fejemben. :)

#754878 TrendMan Előzmény: #754875

Nem ismerem a nevezett sógunt, de a józan paraszti eszem alapján holnap még támadhatja a 200 napost.

Kamatdöntés előtt le, de utána akár erőteljesen fel is mehet.

Ichimoku Kumoja alapján …

#754875 Lenthor

Ichimoku Kumoja alapján csütörtök, péntekre lehetne meg a 10.500. Legalábbis, ha a Kumo aljáról visszapattan az árfolyam, akkor csütörtök - pénteken érhet le oda.

10.992-ig ment fel. Még …

#754874 Lenthor

10.992-ig ment fel. Még azt a 11.019-et sem tudta eddig megcsinálni. Nagy az eladói nyomás.

#754873 Lenthor Előzmény: #754869

Azt hiszem, hogy lehet látni. 11.019-et és 11.055-öt írtam, hogy felmehet, de ilyenkor már nem biztos, hogy felmegy odáig. Utána 10.500. Hát 500 pontos zökkenő, azért nem kicsi.

#754872 banyaiz Előzmény: #754822

Szia nekem eur/usd fejtörés meglesz e az 1:1 váltás annyira kínálja magát mióta lebeg ez az Usa szigorítás és Európa lazítás egy időben. Főleg, hogy ez tartósnak ígérkezik ellenkező irány jegybankoktól.

Csak sokat beárazott már a piac belőle. Így elég izgalmas kérdés.

Dax sem kevésbé mert közeledik a nagy fed összeröffenés és eur/usd merre eur gyengülés dax európai gazdaságnak buli. Maga a FED emelés hatása a tőzsdékre már elég összetett.

Mondjuk ha már itt tartunk snp-re is milyen hatással lesz az is nagy kérdőjel nekem legalábbis.

Dax felülteljesítő lesz , eu-s piacok mi régiónk is felülteljesítő, és eur gyengül tartósan vagy vmi egész más lesz.

idézet: ---Utána ismét …

#754865 Lenthor

idézet:

---Utána ismét fel 10.950 fölé (akár 10980 is lehet)

- majd lemehetünk 10-930-10.940 közé.

Nos, 10.976-ról lejöttünk 10.930-ig.

USA dönt az irányról. D…

#754856 TrendMan

USA dönt az irányról.

De a héten valamikor biztos megnézzük a 200 napost.

És utána valamikor beadják - talán 10.500-ig.

Hogy mi lesz a kamatdöntés után, az még a jövö homályában vész.

#754855 Ibiza Előzmény: #754842

jöhetnek a gyerekmatrica nevű alakzatok..

többet esett a dax mint amekkora annak az értéke amire esett.. ok okozat.

kattogtak a stopok.. ezért korrigál vissza 11-300-10666.. kb itt az eredője.. a nagy hullámok általában lecsengenek.. ne feledjük az éves ciklikusságokat.

11.055-ről, ha lefordulu…

#754854 Lenthor

11.055-ről, ha lefordulunk, akkor jöhetne a 10.500. Hogy mikor érünk oda, na azt szerintem a képzett elemzők sem tudják. Szerintem nem ma lesz az túl sok lenne.

Mindenesetre én most 11-…

#754850 Lenthor

Mindenesetre én most 11-055-öt látok célárként.