na neeee... ez hihetetlen :))
Allee-ban annyian vannak, hogy nem engedik be már az embereket a bevásárlóközpontba, mert már megtelt...
Kemény Hétköznap délután. Nincs pénze az embereknek...
nem más téma, ha a bevételeim után akarna járni bárki is, azt könnyű szerrel utána járhatna. amíg semmi nincs a nevén, ami meg a nevén van, az sem termel bevételt. ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy miből él? tanácsadó, stróman? ha tanácsadó, akkor ki fizeti? ha már sem a kormányhivatal, sem a fidesz egy fityinget sem ad neki...
mert tudnak egymás piszkos titkairól, ha pl borul feri, akkor vele együtt borulhat az egész politikai elit. tehát a megoldás, senki nem bánt senkit, max ellehetetlenítik az ellenfelet, ahogy most is üti a fidesz a haldokló szocikat...
Tovább "csökkent" az adósság soha nem látott magasságokba.
http://www.mfor.hu/cikkek/makro/Ujabb_csucson_az_adossagunk__pedig_mar_a_finisben_vagyunk.html
szerintem más téma.. te kiteríted a lapjaidat?
minden pártnál vannak ki- és átjáró emberek.. kiépítenek és működtetnek egy kapcsolati hálót... a dolgok csak átsúlyozódnak ha kormányváltás van..
Vannak szakértői csapatok..akik mindenkit segítenek...mindegyik párt használja őket.
ne légy naív.. eddig egy elszámoltatás sem lett sikeres.. szerinted miért nem?
nem sajnálom tőle, csak akkor terítse ki a lapokat, ne offshoreon + fű alatt zsírosodjon különböző tanácsadói feladatokért. egy kalap alatt van rogán, mészáros, lázár kaliberű személyekkel.
ha rogánnak lenne esze, akkor nem kapták volna el a golyóit, mivel nem volt elég esze, így verejtékezhet a homloka, és remélem, hogy megizzasztja ez a juhász gyerek...
jól keres miért ne bulizhatna.. ez nem ugyanaz ráadásul tele van feltételezésekkel megelőlegezett negatív dolgokkal...
Ezt jól nyomja a lbibsi média..ez a komcsilibsik élettere.. lejáratás, sejtetések..azért mert sokan nem tehetik meg.. ez jó táptalaj .. ezért egyszerűbb az a feltételezés lop..másképp hogy..ez egyből ad egy felmentést neked..magadnak.
Nekem is unszimpatikus phasz..de kit érdekel merre jár..milyen táskája szatyra van.. ..nem tudom mit tud..nyílván valamiért szükség van rá..
összekeveritek a dolgokat..nekem rogánok mészáros lőrincek ellenőrizetlen zsirosodása nem tetszik..rogánnak legalább van esze.. de a többi az egy vadparaszt..
lassan kihozzák, hogy lali olajat szőkített :-P
http://hvg.hu/itthon/20151207_Lagzi_Lajcsi_birtokan_oriasi_targyat_tala
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/indulhat_a_hadjarat_magyarorszag_ellen.606713.html
soros féle lbibsi csőcselék kapálozását láthassuk..
mondjuk a közvetítőket a NAV kicsit nehezebben tudja szivatni, mert azért egy kamu adásvételt megcsinálni, az elég nagy költségekkel jár. Hacsak nem az eladó a vevő és az ügyvéd is NAV-os és csak a közvetítő hinné azt, hogy itt valóban nagy lóvé esik le neki.
Mondjuk az is csúnya lenne, hogy a végén kiállítaná a számlát akár több millió forintról is, mire a NAV azt mondaná, hogy "áhh csak vicceltünk..."
egy ilyen hír az inkább marketing költség a NAVnak... Megfelelő publicitást kap az, hogy bárhol lecsaphatnak. Amivel gyakorlatilag egyet is értek.
Fizessen adót mindenki!
Itt Mo-n megy állandóan ez a majd okosba megoldjuk...
Még az ingatlanközvetítők is eddig mind azt mondta (a 3 nagy kivételével), amikor rákérdeztem a számlára, hogy ha el tudom számolni vagy szükségem van rá, akkor... Gusztustalan igazából.
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/szulonek_alcazott_adoellenorok_csaptak_le_a_mikulasra.4.223703.html
Erről az jut eszembe, hogy a Mekiben is ki van írva, hogy ha nem kapott az illető számlát, akkor a fogyasztása ingyen volt. Nem tudta ezt mondani ez a szerencsétlen Mikulás is??
Ez már a gusztustalanság netovábbja...
Majd ha már máshol minden kiválóan működik és nem lop senki milliárdokat, akkor elő lehet venni a mikulást is, de addig felesleges szétforgácsolni ilyen szarságokra a az erejüket...
Remélem a jó isten megtalálja a méltó büntetést a tisztelt NAV-os kollégáknak...
Politikusokat (+ klientúrájukat) bezzeg nem merik vizsgálni, de még házon belül német/szlovák rendszámú (esetleg más nevén lévő) autóval rendelkező cimboráikat se.
Hányni tudnék az egész bagázstól.
a nav nem aprózza el, adnak a részletekre http://444.hu/2015/12/06/elintezte-a-nav-a-mikulast :))