Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Re: nincs cím

#754949 matgab Előzmény: #754944

Allee-ban annyian vannak, hogy nem engedik be már az embereket a bevásárlóközpontba, mert már megtelt...

Kemény Hétköznap délután. Nincs pénze az embereknek...

#754942 Koffein Előzmény: #754939

nem más téma, ha a bevételeim után akarna járni bárki is, azt könnyű szerrel utána járhatna. amíg semmi nincs a nevén, ami meg a nevén van, az sem termel bevételt. ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy miből él? tanácsadó, stróman? ha tanácsadó, akkor ki fizeti? ha már sem a kormányhivatal, sem a fidesz egy fityinget sem ad neki...

mert tudnak egymás piszkos titkairól, ha pl borul feri, akkor vele együtt borulhat az egész politikai elit. tehát a megoldás, senki nem bánt senkit, max ellehetetlenítik az ellenfelet, ahogy most is üti a fidesz a haldokló szocikat...

#754939 Ibiza Előzmény: #754935

szerintem más téma.. te kiteríted a lapjaidat?

minden pártnál vannak ki- és átjáró emberek.. kiépítenek és működtetnek egy kapcsolati hálót... a dolgok csak átsúlyozódnak ha kormányváltás van..

Vannak szakértői csapatok..akik mindenkit segítenek...mindegyik párt használja őket.

ne légy naív.. eddig egy elszámoltatás sem lett sikeres.. szerinted miért nem?

#754935 Koffein Előzmény: #754933

nem sajnálom tőle, csak akkor terítse ki a lapokat, ne offshoreon + fű alatt zsírosodjon különböző tanácsadói feladatokért. egy kalap alatt van rogán, mészáros, lázár kaliberű személyekkel.

ha rogánnak lenne esze, akkor nem kapták volna el a golyóit, mivel nem volt elég esze, így verejtékezhet a homloka, és remélem, hogy megizzasztja ez a juhász gyerek...

#754933 Ibiza Előzmény: #754923

jól keres miért ne bulizhatna.. ez nem ugyanaz ráadásul tele van feltételezésekkel megelőlegezett negatív dolgokkal...

Ezt jól nyomja a lbibsi média..ez a komcsilibsik élettere.. lejáratás, sejtetések..azért mert sokan nem tehetik meg.. ez jó táptalaj .. ezért egyszerűbb az a feltételezés lop..másképp hogy..ez egyből ad egy felmentést neked..magadnak.

Nekem is unszimpatikus phasz..de kit érdekel merre jár..milyen táskája szatyra van.. ..nem tudom mit tud..nyílván valamiért szükség van rá..

összekeveritek a dolgokat..nekem rogánok mészáros lőrincek ellenőrizetlen zsirosodása nem tetszik..rogánnak legalább van esze.. de a többi az egy vadparaszt..

Az a baj,hogy ennyi aláí…

#754847 walex

Az a baj,hogy ennyi aláírás simán összejöhet.

#754835 matgab Előzmény: #754834

mondjuk a közvetítőket a NAV kicsit nehezebben tudja szivatni, mert azért egy kamu adásvételt megcsinálni, az elég nagy költségekkel jár. Hacsak nem az eladó a vevő és az ügyvéd is NAV-os és csak a közvetítő hinné azt, hogy itt valóban nagy lóvé esik le neki.

Mondjuk az is csúnya lenne, hogy a végén kiállítaná a számlát akár több millió forintról is, mire a NAV azt mondaná, hogy "áhh csak vicceltünk..."

#754834 matgab Előzmény: #754832

egy ilyen hír az inkább marketing költség a NAVnak... Megfelelő publicitást kap az, hogy bárhol lecsaphatnak. Amivel gyakorlatilag egyet is értek.

Fizessen adót mindenki!

Itt Mo-n megy állandóan ez a majd okosba megoldjuk...

Még az ingatlanközvetítők is eddig mind azt mondta (a 3 nagy kivételével), amikor rákérdeztem a számlára, hogy ha el tudom számolni vagy szükségem van rá, akkor... Gusztustalan igazából.

#754833 matgab Előzmény: #754826

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/szulonek_alcazott_adoellenorok_csaptak_le_a_mikulasra.4.223703.html

Erről az jut eszembe, hogy a Mekiben is ki van írva, hogy ha nem kapott az illető számlát, akkor a fogyasztása ingyen volt. Nem tudta ezt mondani ez a szerencsétlen Mikulás is??

#754832 Turkoglu Előzmény: #754813

Ez már a gusztustalanság netovábbja...

Majd ha már máshol minden kiválóan működik és nem lop senki milliárdokat, akkor elő lehet venni a mikulást is, de addig felesleges szétforgácsolni ilyen szarságokra a az erejüket...

Remélem a jó isten megtalálja a méltó büntetést a tisztelt NAV-os kollégáknak...

Politikusokat (+ klientú…

#754826 walex

Politikusokat (+ klientúrájukat) bezzeg nem merik vizsgálni, de még házon belül német/szlovák rendszámú (esetleg más nevén lévő) autóval rendelkező cimboráikat se.

Hányni tudnék az egész bagázstól.