Most több lehetőség is van. 11.019-nél kell megnézni. hogy ott mit csinál, mert ha átmegy rajta, akkor nagyobb tér nyílik meg felfelé.
Most több lehetőség is van. 11.019-nél kell megnézni. hogy ott mit csinál, mert ha átmegy rajta, akkor nagyobb tér nyílik meg felfelé.
brutäl ezt is hogy eltalältad, hihetetlen!
Sorrend, értékek is stimmeltek
És most, hogy megvolt a 10930 kör is, mi lesz toväbb? :)
oszt vagy felmegyünk vagy le..utólag kapnak értelmet a dolgok..igeen felmentünk..lefelét vártunk..nem baj...
úgy látom akkor még is csak felfelé megyünk ahogy írtam.. 10950-11-050 rögös út.
de ahogy írtam a 10.750 megfogta..némi túllengéssel persze...
A Kijun (kék vonal) 10.982-es értéken található, mint ellenállás. Megnézhetjük ma.
nyitás után 10.803 volt az alja, most meg már volt 10.870. Működni látszik!
DAX-nál, amit írtam 10.500-at az egy hamarosan elérendő cél lehet. De -- nem valószínű, hogy ma. (bár akármikor benne lehet a pakliban)
Ma inkább indikátor rendbetétele lehet. Nyitás utáni forgatókönyv lehet:
-- fel 10.900 környékére
--- majd le 10.820 alá kicsivel,
---Utána ismét fel 10.950 fölé (akár 10980 is lehet)
- majd lemehetünk 10-930-10.940 közé.
Sziasztok, jó reggelt!
Az Ichimoku-t elsősorban a Forex kereskedésre fejlesztették ki, a USD/JPY most is mindenki használja Ázsiában, de ahhoz, hogy véleményt tudjak mondani, ahhoz az kellene, hogy egy ideig figyeljem, hogy az EUR/USD hogyan viselkedik az ellenállásoknál és támaszoknál. Korrekcióknál milyen szintekkel szokott megelégedni.
Soha nem foglalkoztam az EUR/USD-vel, így csak az indikátorok jelenlegi állását tudnám leírni.
Túl könnyű feladat neked ez a dax ahogy elnézem. :) Adok egy nehezebb feladványt.
EUR/USD. Ez a te tereped. :) Nem tudom foglalkozol e vele? Kíváncsi lennék rá mit mondasz róla.
Napokra is, de mondjuk 16-ig fed döntés előttig mit vársz tőle?
azért dühít különösen, mert a take profitom 609-en volt, és most nézhetem, ahogy minuszba fordult a massziv nyerö
nálam nem:
Index future-kban, ami kereskedhetö, pedig pláne nem
nagyon jók a jóslatai, bárcsak érteném amiket mond! :-)
napok óta figyelem és szinte mindig bejön ahogy a dolgokat látod
nagyon jók a TA alapon hozott "jóslataid" donchian, ichimoku, elliot, stochastic...
van erre egy felépített stratégiád, mikor hogyan lépsz be- vagy ki, illetve hogyan tudod ezt a legjobban lekereskedni?
esetleg valami irodalom amit javasolni tudsz?
Ez egy nagyon csúnya forgatókönyv, inkább elfogadom ezt ma dojinak.
Esetleg egy ilyen forgatókönyv lehetne:
10.500 le -- majd fel 11.040 - 11.050 és utána le 10.130 környékére.