Emlékszem kaptál hideget-meleget a pf.-en hogy ne riogass hüleségekkel az embereket a bikában:))
Emlékszem kaptál hideget-meleget a pf.-en hogy ne riogass hüleségekkel az embereket a bikában:))
abszolút ők irányították akkor a piacát az olajnak.
zsidók.
olajban csak őket kell figyelni mit nyilatkoznak és aszerint a célár előtt az ellenkezőjét cselekedni.
szvsz :o)
hmm.
hazudnék ha nem mondanám, hogy 20-t láttam benne, elsőre 105-110, aztán 90-85, aztán 65, aztán 50, aztán 20 :o) hát a húsz már nem lett meg.
Tavaly 150-et mondtak, hogy meglesz júl. 4-ig, majdnem meglett és onnan zutty:))
Idénre én a 75-80 tartományra emlékszem, és jővőre még emelkedést, nem oszt nem szoroz én tartom magam az alább leirtakhoz egyelőre még, oszt lehet, hogy felül kell vizsgálnom a dolgokat, de még nem érzem úgy:))
abszolut,mintha valami ilyesmi történt volna:))
mondjuk hazudnék,ha azt mondanám,hogy láttam 120-nál tavaly az elkövetkezendő a kb.34 dolláros olajat:)
tavaly 120-nál még a nagy nevek is 200 dollárt emlegettek...
de szerencsémre nem ültem olaj longban 120-nál,mikor szakadni kezdett....
mintha picivel még magasabb várakozást is olvastam volna Goldmantől vhol,mostanra:)
de a goldman most 80-85-re várja úgy rémlik.
és tavaly is az alá húzták fel ameddig ők várták ... az más kérdés hogy sztem ők 120-tól fölfelé már shortokat nyitogattak és eladtak :o)
ez bizony igaz:))
egyre többször hallom ezt az afforizmát az éterből,olaj kapcsán a Goldmant kell figyelni:)
Nem biztatásként írom, de tavaly itt inditotta meg a lavinát a Goldman, és most is nyakig benne vannak a csuporban, semmi komoly gond nem lenne egy 60-as lefele körrel attól még nem lenne világvége, viszont újra lehetne emelkedni/hurrikán szezon, benzinfogyasztás, egyebek/ az ősz meg még ki tudja mit hoz:))
csak el ne kezdjek shortolni:)
elméleti sikon én is erre tennék.....
gondolod hogy tényleg jönnek az idegenek :o))) akkor viszont az olaj drága kincs lesz ...
Drága Medvenő, lehet hogy igazad van, de az Independence day előtt valamikor lesz egy profit taking ami most is lehet, ami szép kanyar lehet lefelé, szóval erre spekázom:)))
na ezt jól fel tuszkolták tegnap óta...
én meg az életbe nem fogom megkapni :o( sazalaok szét, de nem korrigál egy normálisat, itt meg nem veszek bele, csak ha legalább 69,5 körülre visszajönne megint.
Tegnapi "jó" sorozatom folytatva, stop kiüt hajnalban/ még szerencse/ beálltam most 70.9-re, de lehet, hogy hanyagolom, még nem tudom:(
olajat vennék.
adjatok már r egy nagyobb tételt :o) 68,84-n várom
Már alig várom...:)