kússzon is, mert 6015-ön vettem.
forgalmatlanul kúszik felfele
szórják amíg van, jön a Karácsony, fűtési számla stb...
Dr. Gresa István az OTP igazgatóságának tagja a bank javadalmazási politikájának keretében 6863 darab OTP törzsrészvényt vett és ezeket november 20-án el is adta 5900 forintos átlagáron. Az eladás után dr. Gresa Istvánnak 49 454 darab OTP részvénye van, amelyek piaci értéke 292 millió forint.
Wolf László az OTP vezérigazgató-helyettese szintén múlt hét pénteken adott el OTP-részvényeket, 5921 forintos átlagáron 5000 darab részvényt adott el. Az értékesítés után Wolf Lászlónak 559 506 darab OTP-részvénye van, amelynek piaci értéke 3,3 milliárd forint.
A múlt héten Dr. Utassy László és Wolf László összesen 150 millió forint értékben adott el OTP-részvényeket.
Ha csak Otp-nél nézed már idén tavasszal beárazták ennek a műsornak a végét. 3500 go to 6000.
Piac ezt már beárazta, maga a felminősítés konkrét megtörténte még hozhat pluszt, de a lényeget beárazták előre .
Bejöhet olyan alap aki bóvli miatt nem , de ettől nem fog duplázódni 2 hónap alatt.
Nyilván pozitív ha nem bóvli sok szempontból országnak ami közvetve hatással van otp-re is.
Úgy függ össze, hogy ha egy Mekk mester elkezd bohóckodni azt nehéz pozitívan értékelni. De csak hab a tortán.
Makro folyamataink nem túl acélos állapotban válság kitörésekor eleve egy nagyon sebezhető állapotban, és habként ez a különadós vonal.
Ettől függetlenül is bóvliba kerültünk volna vsz. Ez még bónuszként bejött a képbe. Tudod ez a vonal, hogy az utolsó teher a bankszektorban, ja nem 2 hét múlva átvariáljuk, aztán megint, és megint. :)
Ha az alap folyamatok gazdaságban acélosak és jön hozzá ez a műsor önmagában nem bóvli , ahogy a kivezetése se önmagában bóvliból kikerülés. De mondom ilyen bónusz mekk mester dolog, ha már úgyis szar akkor még ámokfussunk. :)
Most úgy nagyjából a többi folyamat olyan, hogy kijöhetnénk a bóvliból de hát nem kapkodják el, nix ugribugri ahogy mondtam.
akkor a különadó hogy függ össze a minősitéssel? és hogy függ össze az objektiv gazdasági elemzéssel?..usa valóban AAA? és a másik millió ország a vissza nem fizethető államadósságokkal stb stb..
Az van, hogy már annyiszor volt ígéret amit megszegtek, csak a tények beszélnek. Ami megtörtént , megvárják a különadók kivezetésének kezdését és akkor kijövünk bóvliból. Jövőre.
Bizalmat elveszteni nagyon könnyű. 2 alkalommal az a játék ez lesz az lesz aztán megszegik, és helló . Visszaszerezni elég nehéz lásd küzdelmünket.
Most úgy benne volt a kalapban a felminősítés számomra, mert nagyon vették hét elején bétet. Gondoltam hátha tudnak valamit.
Nincs akkora jelentősége, jó lesz jövőre, olyan szempontból jó lett volna év végére bónusz a bétnek.
Nagy boldogságot nem vált ki a dolog annak örültem volna ha a bóvli közelébe se kerülünk.
boldog vagy ugye? ha nem egy rugóra járna az agyad akkor látnád ez egfajta politikai/gazdasági nyomásgyakorlás..
ez egy szabadságharc..tetszik vagy nem.. le is kel játszani.. lesz egy pont amikor már aminősitőknek lesz égő..
amúgy a rövideszűeknek jelzem..utána kéne olvasni amikor obamaki megfenyegette ezeket a tetveket..akik szűkölve nyalták utána a kezét..
Idézet: 2015.11.06 14:17 Lenthor
A felminősítés rossz kifejezés. Inkább befektetésre ajánlás a helyes.
Az elsőre a kérdés: A gazdaság helyzete lehetővé tenné, hogy Magyarországot felminősítsék,
- Válasz: Igen.
A másodikra a kérdés: Ajánlod a barátaidnak, hogy a tőkéjüket Magyarországon fektessék be.
- Válasz: Nem. A környező országokban a kormányok sokkal kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát folytatnak, Nincs unortodox gazdaságpolitika. Nem vonják el mondvacsinált trükkökkel a profitot.
No Comment!
Már megint nix ugribugri volt. Nem lehet mondani könnyen adnák a bef ajánlott kategóriát.
Ma is elmaradt: csak jövőre lehet befektetésre ajánlott Magyarország
Köszi!
Hogy tetézzem,még 5550-nél is sikerült belecsípnem:-)
Pedig szerintem, ha nem olvasod el, hanem hosszú időn keresztül figyeled, hogy hogyan reagál, akkor is rá fogsz jönni a működésére.
Tapasztalatom szerint a többi indihez képest Ichimokuban én az órás tf-et látom a legmegbízhatóbbnak. Néha nézem csak a 2 órást, vagy a naposat.
jó Neked, hogy érted.
Én elolvastam az alábbi cikket, mert kíváncsi voltam, mire hivatkoztál, de xart se értettem belőle.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/ichimoku_kinko_hyo.135510.html
még a fejem is belefájdult, olyan "kínai" volt....pedig nem is az, hanem japán...
Na hazaértem.
idézet: 10:41 Amit reggel írtam, hogy lemehet 5822-ig, az az érték most már csak 5879.
Le is ment 5873-ig. Ichimoku hozza a formáját.
Én is így vagyok vele