Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

forgalom már az előző 2n…

#753365 Sumér harcos

forgalom már az előző 2naphoz semmi.

verhettek volna rajta ma még lefelé 100-200pontot,hogy longoltam volna,

igy a mai nap kivárás,langyos pisi.

Varga ur aszongya nem lesz felmin.

?

Re: nincs cím

#753338 banyaiz Előzmény: #753331

Karácsonyi ajándékra kellett a pénz. :)

Csányi nagy kitárazása után ezek már nem jelentenek igazán eseményt a számomra. Kell vágóhídra és bevágja pakkjának a nagy részét . Lehet úgy gondolkodott ha apránként kezdi eladni még rosszabb essünk túl rajta .

#753326 banyaiz Előzmény: #753287

Huncut dax ugye itt mászkált a 200 napos alatt már hetek óta , aztán kicsit leejtették és 2-3 nap múlva áttört rajta. Tegnap felette zárt és most itt jojózik.

Otp-nél vsz ami még egy plusz lesz e ma felminősítés, talán magyar papírok közül Otp ami leginkább reagálhat rá lesz vagy sem. De buxot szépen megtolták ezen a héten amiben benne lehet esetleges bef ajánlotba kerülésre spekulálás is. Mi a hír és mi lesz rá a reakció hétfőn látjuk majd.

Dr. Utassy László 60, Wo…

#753320 Lenthor

Dr. Utassy László 60, Wolf László pedig 90 millió forint értékben adott el OTP-részvényeket tegnap.

Na az már baj, ha Wolf is kezdi szórni a részvényeit. Eddig ez nem volt jellemző.

El is rontották azt a ki…

#753319 Lenthor

El is rontották azt a kis long jelet is.

Amit reggel írtam, hogy lemehet 5822-ig, az az érték most már csak 5879.

5939-ről óráson van egy …

#753313 Lenthor

5939-ről óráson van egy kis long jel az OTP-ben.

OTP-ben lehetséges lenne…

#753301 Lenthor

OTP-ben lehetséges lenne egy 5822-es vissza teszt, a következő támasz 5631-en már nagyon lent van.

DAX-ban a tető 11.153 vo…

#753288 Lenthor

DAX-ban a tető 11.153 volt. Onnan vissza kellett jönnie 11.070 környékére és vissza is jött 11.050 alá egy kicsivel.

Nos a 11.070 fontos szint. Ha ismét fölé megy, márpedig én arra számítok, akkor irány 11.300 fölé.

A szép az lenne, ha megcsinálná a 161.8%-os fibo-t, aminek az értéke 11.332.

DAX is csinálhatja a jó hangulatot az OTP-nek.

#753287 Lenthor Előzmény: #753278

Sziasztok! Köszi amit írtál. Két napig nem voltam. A nagy mozgások voltak.

Az OTP-ben most gondban vagyok.

A nagy "B hullám csúcsára tökéletes érték a 6085. A rajzot be sem tettem erről az értékről, mert még én sem hittem el, hogy megcsinálja, mert ugye a hangulat befolyásolja a tisztánlátásunkat és az meg 1-2 hete rossz volt.

A ma napos tf-en elkészült a felső tüske, de a "hullócsillag" gyertya alakzat nem, mert a felső tüske 66 pont, míg a test 109 pont. Még fordított értéknél sem lett volna meg, mert a felső árnyék mértéke 2/3 nagyságúnak kell lennie a testhez képest.

A gondom csupán annyi, hogy most 5 hullámban kellene lemenni és a nagy "C" hullámot megcsinálni. De...... a napos és hetes indikátoraimnál van még hely felfelé. Nem érték el a fordulathoz szükséges értéket. Nem tudom! Lehet csinál még egy új csúcsot.

Van még egy legrégebbi elképzelés, hogy a 6116-os csúcs, csak a 3. hullám volt, de hát ezt mindig elvetjük, mert a 4. hullám már irreálisan hosszú ideje tart. Ha 6116 fölé kerülnénk, akkor megint elő kellene vennünk.

#753278 banyaiz Előzmény: #752767

Megfigyeltem amit jósoltál és nagyon bejött. Dax le 6xx-ig és fel 11 k fölé Otp fel 6 k fölé. Ezt még 5600-as otp-nél és 800-as daxnál mondtad, ami után megvolt a 600-at dax is 11 k fölé menetel is.

Nagyon eltaláltad, akartam mondani ha ez bejön , erre bejött. :)

Na de most dax 200 nap fölé verekedte magát , otp 6 k környékén mocorog, várom a prognozist ezt megint így megmondod megsüvegelem. :)

#753276 Csusza Előzmény: #753272

Á, csak vak kakas is talál szemet. :-)

Amúgy tényleg szépen lefordult.

PÜ-t kicsit később olvasom...

#753272 picirigo Előzmény: #753262

9.12-kor írt Henci, én meg hevesen helyeseltem! Néha azért mond értelmeset Ő is !!!! :))))

Pü-t írtam ám!