Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Dr. Gresa István az OTP …

#753468 Sumér harcos

Dr. Gresa István az OTP igazgatóságának tagja a bank javadalmazási politikájának keretében 6863 darab OTP törzsrészvényt vett és ezeket november 20-án el is adta 5900 forintos átlagáron. Az eladás után dr. Gresa Istvánnak 49 454 darab OTP részvénye van, amelyek piaci értéke 292 millió forint.

Wolf László az OTP vezérigazgató-helyettese szintén múlt hét pénteken adott el OTP-részvényeket, 5921 forintos átlagáron 5000 darab részvényt adott el. Az értékesítés után Wolf Lászlónak 559 506 darab OTP-részvénye van, amelynek piaci értéke 3,3 milliárd forint.

A múlt héten Dr. Utassy László és Wolf László összesen 150 millió forint értékben adott el OTP-részvényeket.

Re: nincs cím

#753418 banyaiz Előzmény: #753416

Ha csak Otp-nél nézed már idén tavasszal beárazták ennek a műsornak a végét. 3500 go to 6000.

Piac ezt már beárazta, maga a felminősítés konkrét megtörténte még hozhat pluszt, de a lényeget beárazták előre .

Bejöhet olyan alap aki bóvli miatt nem , de ettől nem fog duplázódni 2 hónap alatt.

Nyilván pozitív ha nem bóvli sok szempontból országnak ami közvetve hatással van otp-re is.

#753417 banyaiz Előzmény: #753416

Úgy függ össze, hogy ha egy Mekk mester elkezd bohóckodni azt nehéz pozitívan értékelni. De csak hab a tortán.

Makro folyamataink nem túl acélos állapotban válság kitörésekor eleve egy nagyon sebezhető állapotban, és habként ez a különadós vonal.

Ettől függetlenül is bóvliba kerültünk volna vsz. Ez még bónuszként bejött a képbe. Tudod ez a vonal, hogy az utolsó teher a bankszektorban, ja nem 2 hét múlva átvariáljuk, aztán megint, és megint. :)

Ha az alap folyamatok gazdaságban acélosak és jön hozzá ez a műsor önmagában nem bóvli , ahogy a kivezetése se önmagában bóvliból kikerülés. De mondom ilyen bónusz mekk mester dolog, ha már úgyis szar akkor még ámokfussunk. :)

Most úgy nagyjából a többi folyamat olyan, hogy kijöhetnénk a bóvliból de hát nem kapkodják el, nix ugribugri ahogy mondtam.

#753416 Ibiza Előzmény: #753414

akkor a különadó hogy függ össze a minősitéssel? és hogy függ össze az objektiv gazdasági elemzéssel?..usa valóban AAA? és a másik millió ország a vissza nem fizethető államadósságokkal stb stb..

#753414 banyaiz Előzmény: #753410

Az van, hogy már annyiszor volt ígéret amit megszegtek, csak a tények beszélnek. Ami megtörtént , megvárják a különadók kivezetésének kezdését és akkor kijövünk bóvliból. Jövőre.

Bizalmat elveszteni nagyon könnyű. 2 alkalommal az a játék ez lesz az lesz aztán megszegik, és helló . Visszaszerezni elég nehéz lásd küzdelmünket.

Most úgy benne volt a kalapban a felminősítés számomra, mert nagyon vették hét elején bétet. Gondoltam hátha tudnak valamit.

Nincs akkora jelentősége, jó lesz jövőre, olyan szempontból jó lett volna év végére bónusz a bétnek.

Nagy boldogságot nem vált ki a dolog annak örültem volna ha a bóvli közelébe se kerülünk.

#753410 Ibiza Előzmény: #753395

boldog vagy ugye? ha nem egy rugóra járna az agyad akkor látnád ez egfajta politikai/gazdasági nyomásgyakorlás..

ez egy szabadságharc..tetszik vagy nem.. le is kel játszani.. lesz egy pont amikor már aminősitőknek lesz égő..

amúgy a rövideszűeknek jelzem..utána kéne olvasni amikor obamaki megfenyegette ezeket a tetveket..akik szűkölve nyalták utána a kezét..

Idézet: 2015.11.06 14:1…

#753403 Lenthor

Idézet: 2015.11.06 14:17 Lenthor

A felminősítés rossz kifejezés. Inkább befektetésre ajánlás a helyes.

Az elsőre a kérdés: A gazdaság helyzete lehetővé tenné, hogy Magyarországot felminősítsék,

- Válasz: Igen.

A másodikra a kérdés: Ajánlod a barátaidnak, hogy a tőkéjüket Magyarországon fektessék be.

- Válasz: Nem. A környező országokban a kormányok sokkal kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát folytatnak, Nincs unortodox gazdaságpolitika. Nem vonják el mondvacsinált trükkökkel a profitot.

No Comment!

#753395 banyaiz Előzmény: #753394

Már megint nix ugribugri volt. Nem lehet mondani könnyen adnák a bef ajánlott kategóriát.

#753370 Lenthor Előzmény: #753369

Pedig szerintem, ha nem olvasod el, hanem hosszú időn keresztül figyeled, hogy hogyan reagál, akkor is rá fogsz jönni a működésére.

Tapasztalatom szerint a többi indihez képest Ichimokuban én az órás tf-et látom a legmegbízhatóbbnak. Néha nézem csak a 2 órást, vagy a naposat.

Na hazaértem. idézet: 1…

#753368 Lenthor

Na hazaértem.

idézet: 10:41 Amit reggel írtam, hogy lemehet 5822-ig, az az érték most már csak 5879.

Le is ment 5873-ig. Ichimoku hozza a formáját.